Jump to content

ECU Comfort A4

adri29
 Share

Postare recomandată

salut, am o problema cu un AUDI 2002, 2,5TDI,full Option si anume dupa cateva zile usiile din spate nu se mai deschid - inchid din telecomanda si dupa ce ii scot siguranta de la ECU de comfort isi revin .Pe diagnoza , cand apar problemele imi apare ca ECU din usa stanga spate e defect, apoi ca ceea din spate dreapta e defecta si tot asa. Mentionez ca problema e numai la usiile spate .Cand e in "crize" nu pot sa-i sterg eroriile dar dupa un "reset" cu siguranta eroriile se sterg imediat si nu mai reapar pana ce il apuca din nou. Am demontat mocheta la sofer si am curatat contactele la mufele ECU general pt comfort, desi nu pareau neinregula si tot degeaba.Sa ma apuc sa desfac ambele usii spate parca ma apuca groaza... Poate cineva sa ma ajute cu o idee?

multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am avut o pr. asemanatoare si am constatat ca , citeva fire din burduful care face leg. intre use si stilp erau forfecate .

mai ales ca problema nu e permanenta dupa cum ziceai cred ca asta ar putea fi .

Link către comentariu

Ar fi util sa ne spui codurile de eroare si descrierile lor, asa cum le vezi cu VAG-COM.

Link către comentariu

coduriile de eroare nu le mai stiu ca nu am apucat sa salvez si la stergere au disparut, insa eroarea era :ecu usa spate dreapta defect apoi dupa resetare prin intrerupere alimentare ecu confort la o noua diagnoza mia aparut si :ecu spate stanga defect...

Curios ca dupa o resetare merge fara probleme 2-3zile dupa care apare din nou eroarea si usiile din spate nu se mai deschid-inchid din telecomanda in functie de caz...

Modificat de adri29
Link către comentariu

Aceste simptome pot fi cauzate de praful si umezeala care se depun pe sistemul de actionare al inchiderii.

O solutie ar fi demontarea si curatarea...dar aceasta operatiune e dificila.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!