Jump to content

Golf 6/Jetta - Repere / accesorii OEM

psyk3
 Share

Postare recomandată

Exista 3 coduri diferite in functie de echipare:

1k1857507dj 9b9
1k1857507dl 9b9
1k1857507bp 9b9

Sfatul meu:

- cu seria de sasiu dai un mail la un dealer vw si intrebi care e pentru tine

sau

- aici http://vwforum.ro/topic/69773-vin-decoder-pr-numbers-oem-parts/page-190#entry2542917il rogi pe Gabivvx sa-ti dea codurile PR de la masina ta pe baza VIN si atunci aflam exact ce cod e bun pentru tine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca este vorba despre aceleasi PR code care sunt trecute in manualul de service, sauscrise pe o eticheta lipita undeva in porbagaj, acestea le am si eu, iar pentru oglinda din stanga scrie(decodat):

PRCode: 5SL = Left exterior mirror: aspherical

Mersi

Link către comentariu

1k1 857 507 dj 9b9 - 6XN, 5SH, 5SL

1K1 857 507  DL 9B9 - 6XG, 5SH, 5SL

Link către comentariu

• 2 weeks later...
bbogdanmircea

Salutare aveti idee care cod este ptr buretele din roata de rezerva?

1K0 012 115 C sau 1K0 012 115 F ?
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Te intereseaza buretele pentru roata sau cel care inlocuieste roata... varianta a 2-a o am eu la vanzare

Link către comentariu

Salut,

Am vrut sa comand un footrest de aluminiu pentru golf 6, codul pe care l-am gasit 1K1 864 551 mi s-a spus la dealer ca nu este corect....

Va rog daca a cumparat cineva recent footrest de aluminiu pentru golf 6 sa-mi spuna codul exact. 

Multumesc.

Modificat de mulder
Link către comentariu

Ma interesa buretele din roata, dar l-am cumparat deja .

Daca stie cineva daca este tras cablaj la Golf 6 pentru priza din portbagaj ca la 4 si se poate cumpara doar priza si baga in mufa care e pe undeva pe sub capitonaj ?

Daca nu, idei pentru a monta o priza in portbagaj ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...
micuzzu_marius

Un cod pentru suruburile de la carcasa filtrului de motorina(5 la numar) care strag capacul dupa ce schimbi filtru la 1.6 TDI ? Am strans cu un torx mai mic si am stricat capul la 3 dintre ele  :D , Intre timp mi am luat un set complet de torxuri si am cu ce rezolva problema, mai raman suruburile :winter: . Multumesc

suruburile din poza sunt...

post-97030-0-18104000-1430596138_thumb.j

Link către comentariu

• 2 weeks later...

vasul de stropgel de golf 5 este identic cu cel de golf 6?

cod: 1K0 955 453 S

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare,

Ma poate ajuta cineva cu niste coduri pentru prinderile din prag (sub masina) a pragurilor de R20?

Link către comentariu

Ai R-line de fabrica?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

va salut!

un cod pentru suruburile de prindere proiectoare?

din ce am vazut sunt necesare 2 suruburi, unul pt proiectorul stanga si al doilea pt cel din dreapta... mai trebuie cumva si alt element de fixare?

mersi!

Link către comentariu

va salut!

un cod pentru suruburile de prindere proiectoare?

din ce am vazut sunt necesare 2 suruburi, unul pt proiectorul stanga si al doilea pt cel din dreapta... mai trebuie cumva si alt element de fixare?

mersi!

am rezolvat, am folosit holzsuruburile astea, aveam cateva pe acasa. Nu a mai trebuit nimic altceva.

Modificat de Mistery
Link către comentariu

• 3 months later...

Salut,

Imi puteti spune, va rog, un cod pentru piesa din poza? Trebuie sa fac o comanda si sa o inlocuiesc.

Este o valva cu sens care face legatura intre cartusul cu filtrul de aer si capacul de la culbutori.

Dupa cum se vede s-a rupt teava care intra in capac printr-o garnitura de cauciuc si acum arunca ulei pe motor si ies gaze si se simt in masina.

Motorul este 1,2 TSI CBZB MY2010

Multumesc frumos!

post-137523-0-36454500-1443303546_thumb.

post-137523-0-56580000-1443303546_thumb.

post-137523-0-71343600-1443303546_thumb.

Link către comentariu

Nu, dar am pragurile, barile ce vin prinse de pragurile masinii, dar imi lipsesc bucatile de plastic ce vin sub masina.

Link către comentariu

Ce treaba au bucatile de plastic care vin sub masina cu pragurile? Daca ai inclusiv sistemul de prindere a pragurilor nu mai ai nevoie de altceva. Probabil te referi la acele bucati care vin la bluemotion pt a face dedesubtul masinii plat.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut ! Un  cod pentru proiector Jetta(2012) partea sofer(nici nu stiu care este stinga sau dreapta)Am gasit ceva pe net 5KO941700 dar m-a bagat in ceata,pentru ca scrie Golf  6,Jetta ,Caddy 3,Seat Alhambra.Am lovit un ciine si am facut proiectorul praf! :grrrrrr:

Link către comentariu

Mersi,o seara placuta!

Link către comentariu

Salutari!

Am un Golf VI Variant 1.6. TDI, 9.2012  Eng. code/Trans.code CAY C LUB, caruia vreau sa-i instalez un carlig de remorcare dar am cateva intrebari:

1. Imi puteti spune va rog, care este codul kitului complet cu carlig de remorcare detasabil + instalatia aferenta?

2. Cod fusta cu decupaj pentru carlig?

3. Un carlig de G6 hatchback se potriveste la Variant? Dar un Carlig de G5 sau Jetta?

Va multumesc!

Modificat de silubilu
Link către comentariu

Am patit-o si eu astazi .Gheata aveam viteza mica 20/25 km/h...dar un caine s-a incapatinat sa treaca prin fata.L-am lovit, si mi-a spart grila inferioara.Cred ca si din cauza gerului,erau -15.5° ,si plasticul grilei nu a rezistat contactului.

Ma ajuta cineva cu un cod al grilei?

La ce frig este... nu ma incumet sa vad ce scrie pe ea.

Modificat de ulisica
Link către comentariu

5K0853671

Dar parerea mea e sa cauti dupa nume pe internet, cand aveam bara stock stiu ca am gasit after-market la 60 lei, asa OEM e 150-200 lei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!