Jump to content

POLO 1.4 MPI 2011

RVB2010

Postare recomandată

Salutare tuturor forumistilor.

Am achizitionat de curand un polo 1.4 din 2011, varianta highline de la o doamna din Bucuresti. Masina statuse in parcare in ultimii doi ani deoarece dna avea masina de serviciu. Kilometrii reali erau foarte putini, mai precis 40.000.

Erau cateva mici lovituri dar pretul si numarul de km m-au facut sa o cumpar. In prealabil am fost la o verificare la Avia Motors Pantelimon si cei de acolo au zis ca masina este foarte buna, fara accidente, km reali, etc. 

Dupa ce am cumparat-o, inscris-o, etc., am adus-o in Ramnicu Valcea si am fost la Automag cu ea in ideea sa ii fac schimbul de ulei si filtre. Surpriza insa ...

1. Masina fusese lovita pe dreapta fata iar aripa si farul inlocuite cu niste chinezarii. 

2. Compresorul de AC desi raceste face zgomot de fier si trebuie inlocuit (nu e din curele)

3. Instalatia de franare trebuia aerisita, farurile bateau aiurea, rezervorul de spalare parbriz curgea, bieletele aveau joc

4. Senzorul de airbag pasager defect, trebuia inlocuit

Asa ca am schimbat senzorul, lichidul de frana, bujiile, toate filtrele si uleiul plus bieletele.

Din cauza faptului ca era destul de joasa, iar eu merg des la tara pe un drum foarte prost am inaltat partea din fata cu 2 cm cu ajutorul acelor bucse de golf care se monteaza pe amortizoare.

Drumul pe Dealul Negru a fost un cosmar ca stabilitate datorita suspensiei asa ca am schimbat toate amortizoarele. Pe fata cu Monroe Reflex iar pe spate cu Kayaba Gas-A-Just. Am pus si niste distantieri cu dubla prindere de 20mm pe spate pentru marirea ecartamentului. Acum e extraordinara in curbe si la viteza, dar cam iti muta dintii la denivelari. Oricum prefer asa.

Deocamdata atat mi-am permis plus cateva modificari cu VCDS, printre care am pus directia pe setarea sport dar nu am reusit sa schimb setarile cu franarea si blocarea cu XDS pe care alti colegi le-au realizat. Poate nu stia persoana cu VCDS sau nu era originala interfata. Nu stiu. 

Cand o sa mai fac cate ceva, voi posta aici.

20180625_141857.jpg

Link către comentariu

S-o stapinesti sanatos!

Doamna respectiva, cind ai cumparat-o, ce ti-a zis...a spus ca masina e fara accident? Ssau nici n-ai intrebat-o... Oricum, cam multe probleme pentru doar 40k km.

Link către comentariu

Doamna a zis ca nu a fost lovita, normal. Ce nu este normal este de ce nu au vazut cei de la Avia...

Pentru cei interesti atasez o poza (vedere spate) cu masina cu distantierele montate

20180625_141941.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!