Jump to content

Ajutor : vreau sa pun alte bujii pe gti-ul meu

Dark_Angel
 Share

Postare recomandată

Ajutor : vreau sa pun alte bujii pe gti-ul meu .

Dupa cum am spus vreau sa pun alte bujii pe motorul meu 1.8 gti 16v (KR) si vreau sa stiu ce sa cer la magazin (adica Gut) , mentionez ca am montat doua carburatoare Dell'Orto DHLA 40 am inteles ca trebuie sa pun alte bujii . Sper sa ma poata lumina cineva . Orice informatie imi este de folos . Multumesc anticipat

:offtopic:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ajutor : vreau sa pun alte bujii pe gti-ul meu .

Dupa cum am spus vreau sa pun alte bujii pe motorul meu 1.8 gti 16v (KR) si vreau sa stiu ce sa cer la magazin (adica Gut) , mentionez ca am montat doua carburatoare Dell'Orto DHLA 40 am inteles ca trebuie sa pun alte bujii . Sper sa ma poata lumina cineva . Orice informatie imi este de folos . Multumesc anticipat

:offtopic:

cauta sau intreaba aici :

http://forums.vwvortex.com/zeromain?id=3

la forumurile de carburatoare sau cel de 16v.

sunt sigur ca vei gasi raspuns.

Link către comentariu

poti incerca sa pastrezi bujiile cu 4 electrozi care merge f bine pe un gti 16v.practic cu cele in 4 electrozi ai scanteiei mai buna si urca mai bine in ture mai ales in plaja superioara de turatie.

gasesti astfel de bujii pe bosch, se numesc super 4 , si au codul FR 56 sau F56. e important sa fie luate pe codul de catalog pentru a avea acelasi punct termic de functionare optima. de costat sunt cca 600k setul si sunt fabricate in germania(cel putin asa scrie pe ele:) ).

bafta si aveti grija de golf-uri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!