Jump to content

bord zgariat (geamurile) se pot schimba doar geamurile de la ceasuri sau vine tot bordul?

LifeDrive
 Share

Postare recomandată

bord zgariat (geamurile) se pot schimba doar geamurile de la ceasuri sau vine tot bordul? cred ca atunci cand am spalat-o bordul a fost sters cu o carpa abraziva si s-a zgariat! are cineva idee daca se pot schimba doar geamurile de protectie? sau daca exista ceva sa stearga(solutie) zgarieturile?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu te speria , in primul rand....cat de mari sunt zgaraieturile , adica profunzime....in mod normal cu un polish foarte fin se pot scoate aceste dungi....

Link către comentariu

nu te speria , in primul rand....cat de mari sunt zgaraieturile , adica profunzime....in mod normal cu un polish foarte fin se pot scoate aceste dungi....

zgarieturile nu sunt foarte mari (sunt putin adanci) dar sunt multe! ce polish pentru asta stii?

Link către comentariu

In primul rand iti trebuie o freza ca daca stai cu mana sa lustruiesti o sa iti treaca....exista un polish la tub care e recomandat pentru ecrane la telefoane.

Link către comentariu

Ecranul de plastic de la ceasurile de la bord nu se poate schimba din pacate. Trebuie sa cumperi tot clusterul/bordul nou. Mai mult chiar daca il cumperi nou pierzi garantia la masina pe partea electrica indiferent de reprezentanta seat la care faci aceasta operatiune. Am vrut eu bord de cupra si asta este raspunsul primit de la "oficialitati". Seat nu vrea sa se umble acolo!

Mie mi l-au zgariat din prima zi cand am venit cu masina la spalat :offtopic:. Nu m-am consumat prea mult pt ca oricum se intampla pana la urma.

Nu e frumos zgariat dar dupa un timp...nici nu mai observi ;) .

Link către comentariu

ok! m-am obisnuit!

de unde gasesc "polish" din acela ptr ecranul telefoanelor? sau macar cum se numeste

merci

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!