Jump to content

Prima dragoste nu se uita (Seat)

Sookie

Postare recomandată

Bine v-am regasit membrilor mai vechi, salut celor noi.

Bun, sa incepem. Dupa o lunga inactivitate pe forum am revenit. Hai sa va prezint noua achizitie :

Seat Leon 2016 1,6 tdi (81 Kw) DSG7, masina a fost achizitionata din Germania cu ajutorul unui drag prieten (stie el cine e) in urma cu cateva saptamani. A fost dragoste la prima vedere, drive testul a durat sa zic max 10 km. Masina avea 23,299 km si a fost rulata fix un an de zile pe un leasing operational.

Prima poza cu masina, chiar inainte de a face drive testul

20180528_125052.thumb.jpg.70cf2538994551b0285fa7ea030e6e64.jpg

Link către comentariu

Sa o stapaniti sanatosi si multe calatorii frumoase!

Link către comentariu

Foarte frumoasa, culoarea e ok, pune mai multe poze cu ea.

Felicitari pentru achizitie, nu esti singurul care tot cumpara modele Seat, eu sunt deja la al patrulea, te inteleg perfect.

Link către comentariu

Multumesc. Da e frumoasa culoarea, din cate am inteles nu se importa in tara culoarea asta, adica nu e disponibila. 

Pai eu de cand am avut ibiza tot cu gandul la seat si mai ales la leon am fost. Sunt chiar impresionat de masina, se comporta foarte bine si la tinuta de drum si consum

Primul lucru pe care l-a primit Leo a fost un set de folii spate cu protectie uv si transparenta 15% . Acum urmeaza inmatricularea (chestie destul de anevoiasa in tara noastra iubita) , o asigurare casco sa fim linistiti si cat de curand un set de jante+ cauciucuri de iarna dar asta dupa ce tragem linie cu inmatricularea si vedem bugetul disponibil.

Am uitat sa mentionez ca desi nu era nevoie, am cerut reprezentantei din Germania sa-mi faca prima revizie inainte de a ridica masina, lucru care s-a si facut. Am preferat sa o fac mai repede decat in plan si datorita faprului ca masina a stat in curtea lor de la sfarsitul lunii noiembrie de cand s-a sfarsit leasingul.

20180608_204508.jpg

Link către comentariu

Sookie mie imi lipseste mint greenul de la Ibiza  mai cautam inca o folie ceva ? :)

Felicitari pentru achizitie si sa aveti drumuri bune !

Modificat de GTD
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masinuta are deja 27.000 km, extrem de multumit de ea, am trecut la numerele rosii , in 24 luna curenta avem programare la RAR Oradea ( aici am gasit primul loc liber, in Cluj erau locuri doar la sfarsitul lui august)

20180706_143632[1].jpg

20180701_105647[1].jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!