Jump to content

Instalatie Electrica 1.9 AGR - > ALH

archdevil23
 Share

Postare recomandată

archdevil23

Salutare tuturor. 

Vin cu  o mica intrebare pentru oricine este dispus sa imi spuna o informatie. 

Eu am un Golf 4 din 99' si ulterior am descoperit ca nu pot face mai nimic prin Mufa OBD mai exact, nu pot accesa Central Instruments, nu se poate face Soft, nu pot face mai nimic decat sa citesc date ce tin de mecanica. Recent am luat un Golf 4 din 2002 din pacate este Coupe. 

A mea (cea din 99') are doar maneta pilot, climatronic si inchidere prin cheie.

Cea din 2002 are mai multe : Geamuri Electrice Fata, Oglinzi Reglabile Electrice, Pilot automat, Climatronic, Inchidere centralizata, are cheie tip briceag, Computer de Bord (ceasuri minidot).

Intrebarea este cat se poate de simpla.

Pot pune instalatie electrica de pe Golf 4 1.9 AGR din 2002 pe un Golf 4 1.9 ALH din 1999? 

Din cate am inteles sunt cam aceleasi motoare si se poate daca iau multe alte lucruri, spre exemplu : ECU, Ceasurile de Bord, Contact + Cheie, Modul de confort, Releele si Panoul de sigurante inclusiv instalatia electrica care duce la motor si anexele acestuia.  

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie să mai ții cont de faptul că AGR are turbină cu westgate, iar ALH cu geometrie, deci trebuie văzut dacă se potrivește si turbina de pe ALH pe AGR

Link către comentariu

archdevil23

Am vorbit cu un baiat, si mi-a spus ca se poate pune soft de ALH pe ecu de la AGR, si in cazul acela nu ar mai fi o problema cu turbina, am conversia la n75 nou si se potrivesc mufele tot. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!