leoandrei Publicat 10 Decembrie, 2017 Share Publicat 10 Decembrie, 2017 Buna! Detin un Golf 7 si am observat ca in portbagaj, in locul unde ar trebui sa fie roata de rezerva se infiltreaza apa. Asta am observat de la inceput, dar fiind o masina sh am zis ca cel dinaintea mea varsase ceva. Dar in loc sa se usuce, acum cateva zile chiar am gasit o mica balta acolo. De unde poate proveni aceasta apa? Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
pronet Publicat 10 Decembrie, 2017 Share Publicat 10 Decembrie, 2017 Cel mai probabil scurgeri infundate sau pe la stopuri-neetanseitate in urma unor reparatii sau intererventii. BTW, nu cred ca trebuia un topic nou. Pb resp s-a tot discutat. Just search it. Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
radu dnt Publicat 15 Mai, 2018 Share Publicat 15 Mai, 2018 Va salut,am descoperit dupa ploaia de zilele trecute,ca imi intra apa pe la usa stanga spate,cum pot rezolva aceasta problema? Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
clau_j17 Publicat 15 Mai, 2018 Share Publicat 15 Mai, 2018 @radu dnt verifica garnitura dintre boxa si usa. 1 Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
radu dnt Publicat 24 Iunie, 2018 Share Publicat 24 Iunie, 2018 (modificat) Da ,garnitura eram mancata in partea de jos am rezolvat cu niste mastic . multumesc pentru sfat Modificat 26 Iunie, 2018 de loghy quote post anterior Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Mihai San Publicat 24 Iunie, 2018 Share Publicat 24 Iunie, 2018 Aveți ceva fotografii? Despre ce garnitura e vorba? Ce trebuie sa demontez? Eu găsesc apa pe chederul de jos de la pragurile spate. Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
clau_j17 Publicat 24 Iunie, 2018 Share Publicat 24 Iunie, 2018 Nu am din pacate Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Gelu1 Publicat 28 Iunie, 2018 Share Publicat 28 Iunie, 2018 Aceeasi problema am descoperit si eu. Nu mi-am putut da seama cum intra. Chederul e in stare buna Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
anonimu77 Publicat 1 Iulie, 2018 Share Publicat 1 Iulie, 2018 Va salut ! Aceeasi problema o am si eu. Am gasit apa pe covoras in partea stanga spate dupa ce am spalat-o si dupa o ploaie mai zdravana. Am verificat chederul si este intact. Am avut golf 4 si nu avea probleme de acest gen. Ceva solutii? Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
grig Publicat 2 Iulie, 2018 Share Publicat 2 Iulie, 2018 (modificat) salut demonteaza panoul interior al usii si ai sa vezi ceva similar cu ce este in poza. torni apa pe usa pe partea exterioara (la baza geamului) si vezi pe interior pe unde curge . apoi aplici silicon pt etansare. Modificat 2 Iulie, 2018 de grig . 1 Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Sergiu Stan Publicat 13 Iulie, 2018 Share Publicat 13 Iulie, 2018 Salut Mai are cineva probleme si cu apa in portbagaj, in cuva rotii de rezerva ? Multumesc Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
grig Publicat 13 Iulie, 2018 Share Publicat 13 Iulie, 2018 (modificat) da, eu la Golf 6. stiu cum se intimpla, dar nu am ce sa-i fac. rar intra la ploi f multe si puternice (cum au fost in ultima perioadada) sau rar la spalatorie . Modificat 13 Iulie, 2018 de grig Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Alex Dusca Publicat 1 Septembrie, 2018 Share Publicat 1 Septembrie, 2018 On 13.07.2018 at 7:53, Sergiu Stan a scris: Salut Mai are cineva probleme si cu apa in portbagaj, in cuva rotii de rezerva? Multumesc Salut, eu am problema asta de cand am luat-o. In cazuri extreme mi-a ajuns apa si sub bancheta spate. Am scos de vreo 3 ori roata si am vazut ca apa intra de undeva de la aripa dreapta. Am fost cu ea in service si au spus ca nu au ce sa ii faca. Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
grig Publicat 4 Septembrie, 2018 Share Publicat 4 Septembrie, 2018 la mine intra apa pe la baza inferioara a haionului dupa ploi f puternice, cind ridic haionul, vad apa pe cheder, iar cind apa mai multa, se prelinge pe sub cheder si pe sub masca de plastic negru a zonei de incarcare si astfel ajunge la cuva rotii de rezerva. am marcat cu rosu in poza zonele unde gasesc apa (uneori pe stinga, alteori pe dreapta, dar masina e parcata perfect orizontal) Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
danito Publicat 16 Septembrie, 2018 Share Publicat 16 Septembrie, 2018 Salut, Si eu am aceeasi probleme, pe cele 4 usi. Desfacut fetele de usi, chedere geam, curatate (nisip, praf, frunze, etc.), puse chederele inapoi la geam, pus furtul cu apa pe usa curge in felul urmator: - Pe langa boxe care dupa bineinteles se opreste in fata usii, apa o gasesc pe chederul din interior, nu ajunge pe pres. Boxele sunt prinse in nituri si plasticul este crapat, nu cred ca ar fi o idee buna sa le dau jos ca nu stiu cum sa le mai prind inapoi daca este rupt/crapat plasticul. - prin gaura de mai sus incercuita, nu cred ca se poate astupa pentru ca intra clema care prinde fata de usa. - Si prin "balama/stabilizator usa". Ceva idei de a remedia problemele? Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
adicuu Publicat 9 Decembrie, 2018 Share Publicat 9 Decembrie, 2018 Salutare. Aceeasi problema si la mine la usile din spate. Gasesc apa la chedere in partea de jos si intr-o zi mai friguroasa erau inghetate. Oare sa intre apa pe la chederele de la geam? Par o idee mai scurte cu 2-3 mm decat locul disponibi. Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
1000mb Publicat 21 Mai, 2019 Share Publicat 21 Mai, 2019 Am cumparat zilele trecute masina (VW Golf 7, TSI 1.0), noua, de la reprezentanta VW. Cand ploua intens intra multa apa si mizerie atat prin usile laterale (apa trece de primul rand de chedere) cat si prin usa de la portbagaj (prin muchia de jos). Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
loghy Publicat 22 Mai, 2019 Share Publicat 22 Mai, 2019 Si ai reclamat problema la garantie? Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Al3xxRus Publicat 16 Noiembrie, 2019 Share Publicat 16 Noiembrie, 2019 Buna seara. Aceeasi problema o am si eu, gasesc apa pe chederr la usile spate. O sa desfac usile si o sa remediez la boxe sau unde o fi problema. Intrebarea mea este: Unde se va duce apa aia? Ramane in usa ? Nu o sa rugineasca in timp? Multumesc! Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
F l o r i n Publicat 17 Noiembrie, 2019 Share Publicat 17 Noiembrie, 2019 Apa întra pe langa cheder exterior geam, mâner, etc. Dar normal e sa ses scurgă afara, pe la găurile dedicate. Nu sa între în masina Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
danito Publicat 4 Decembrie, 2019 Share Publicat 4 Decembrie, 2019 Pana in momentul de fata nu am gasit rezolvare. Nu pare nici o gaura infundata. Date fete de usi jos, chedere, curatate. Nici o diferenta. Acum cum am intrat in periaoada friguroasa, dimineata este apa pe pragul din interior pana in cheder, asta ma gandesc ca este de la condens, altceva nimic. Nici o rezolvare momentan. Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
vali zak Publicat 14 Ianuarie, 2020 Share Publicat 14 Ianuarie, 2020 Subscriu,se pare ca intre difuzoarele din usa si usa este un fel de garnitura buretata care se macina pur si simplu,daca apuci de ea se trage,nu e lipita.Solutia este inlaturarea niturilor si a garniturii buretate,mastic si alte nituri 5 diametru si lungime min 6 mm. -1 calitate materiale la G7. 1 Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
bza Publicat 5 Iulie, 2020 Share Publicat 5 Iulie, 2020 Va salut! Am si eu o problema la un golf 7 1,6tdi si sper sa gasesc rezolvarea aici. Am cautat ceva asemanator pe forum dar nu am gasit. De ceva timp am o pata de lichid pe covoras, sub pedale. Din ce mi-am dat seama, dupa o ploaie devine mai vizibila. Lichidul este usor uleios, galbui, fara miros, si se prelinge pe pedala de la ambreiaj (acolo fiind umed cand ating). Aveti idee ce ar putea fi si ce pot face sa remediez asta? Spor in toate! Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
MyKe Publicat 5 Iulie, 2020 Share Publicat 5 Iulie, 2020 Pare să fie lichid de frână. Mergi la un service pentru constatare, cel mai probabil e cilindrul emițător de vină (“pompa de ambreiaj”). Verifică și nivelul lichidului de frână, să nu pierzi prea mult. 1 Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Dolfin Publicat 5 Iulie, 2020 Share Publicat 5 Iulie, 2020 Daca este lichid de frana, nu mai astepta nici o zi, este foarte coroziv, trebuie sters repede de pe toate suprafetele, nu numai metalice. 1 Link către comentariu Distribuie pe alte siteuri More sharing options...
Postare recomandată
Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea
Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii
Înregistrare membru
Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!
Înregistrare cont nouAutentificare
Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.
Autentificare în cont