Jump to content

Leon Cupra 4TDI

chris

Postare recomandată

anx, depinde ! depinde de mai multi factori. nu e normal sa faca galagie ff mare decat daca are si volant. eu am incredere ca storm i-a dat ceva bun, dar daca acum ar face galagie mare, dupa ce pune si volant (pana in stage 2, sa nu fie "stea") cum s-ar mai auzi? dar dupa "stea"?

Link către comentariu
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chris

68

• Bogdan_wrc

34

• CT-87-ADY

11

• Durpaneus

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

chris,tin sa te felicit pentru proiect,imi place mult masina...si eu am ARL ca tine,dar nu si fondurile necesare pentru a face ce ai facut tu din pacate :) Oricum,bafta in continuare!!! Iti tin pumnii!

Link către comentariu

Felicitari. Ar fi fost intr-adevar pacat sa dai masina si destul de dificil sa-i gasesti un urmas pe masura...

Dupa schimbarea de turbo ai remarcat un comportament mai ciudat la acceleratii puternice? (senzatia ca motorul "vine peste cabina", smucituri/vibratii la eliberarea ambreiajului) La un Leon turbo pe benzina e necesara uneori schimbarea suportului de motor (dog-bone) tocmai din aceasta cauza, si sunt curios cum se descurca TDIul mult mai greu si cu un cuplu motor mult mai mare

~Nautilus

Link către comentariu

Multumesc pt aprecieri!

Turbina e de 3.0 TDI (audi cred) sau ce mai vine cu motorul asta.

Au aparut smucituri la schimbarea vitezelor din cauza ambreiajului dar numai la schimari bruste, la mers normal nu sunt probleme.Masina mea nu se ridica mult de bot din cauza transmisiei deci nu am senzatia ca motorul vine in cabina.

Este foarte posibil sa trebuiasca sa schimb suportii la motor in timp.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Am trecut in seara asta pe Primaverii (Bora gri) pe langa tine...tu urcai. Am remarcat "sunetul si stopurile cu leduri. :( E prea neagra ca sa o recunosti pe un drum neiluminat dar retinusem numarul :). Felicitari inca odata

Link către comentariu

Nu este micuta turbina la 3.0tdi de audi?

Tind sa cred ca este mai mica decat a ta sau ma insel?

Link către comentariu

@ ADI - Pai daca tu zici ca o fi mai mica , asa o fi , 3.0 TDI e V6 din cate stiu eu deci ii trebuie o turbina mai mica :huh:

Link către comentariu

:banghead:

Nu este micuta turbina la 3.0tdi de audi?

asta vine de la cineva care are trecut la profil "ChipTuning Profesional....."

in ce lume traim...

Link către comentariu

tiny litlle turbooooooo :(

dimensiunea conteaza...dar nu conteaza si lagu', puterea livrata? plaja?

nu tot ce e mare e bun :lol:

Link către comentariu

ady daca taceai profet ramaneai :)

Felicitari pt masina ma bucur ca esti multumit de turbina ...AS I SAID.E marfa mai ales ca e 4x4 ,arata beton masina si acum va si alerga pe masura:)

Link către comentariu

Odata cu upgrade-urile suferite masina a intrat si la o revizie generala, asa ca am mai schimbat:

- ulei la cutia de viteze;

- ulei si filtru Haldex;

- ulei si filtru motor, filtru motorina si polen;

- furtun intercooler;

- bielete directie si capete de bara;

- shifter OEM.

In total o mica avere investita in masina dar sper sa merite. :Driver:

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!