Jump to content

Leon Cupra 4TDI

chris

Postare recomandată

naaisss. e o iluzie sau e un pic mai ridicata pe fata?

S-ar putea sa nu fie iluzie optica, cam la fel sta si la mine dupa montarea suspensiei, pe spate distanta dintre aripa si roata este mai mica decat pe fata :huh:

Felicitari Chris! Arata bine ... showroom finish :)

Link către comentariu
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chris

68

• Bogdan_wrc

34

• CT-87-ADY

11

• Durpaneus

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci foarte bine arata. cat ma oftic ca nu am avzut-o live :huh:

okelaristule, de data asta "mingea a fost la tine in teren" :)

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri.

Cam asta e tot ce am sa fac la masina asta deci cum zice si toni showroom finish.

Imi pare tare rau ca nu am avut vreme de karturi si ca nu ne-am vazut dar din pacate eu am fos sambata plecat din oras :)

Planuiesc o iesire spre Sighisoara si domnule ochelarist poate iar vi cu focusul :(

Link către comentariu

bah, gata cu focusul, mai ales la drumul ala catre Sighisoara. daca anunti din timp ma bag in coloana ;) vine si GTI fan, daca il pacalim ca e muzica in Sighisoara...ceva medievala..sau ca au bagat aia karturi prin cetate.... si gasim poate si un Bimmer-ist sa alergam pana acolo ? sa ii scoatem figurile de M din cap :P

hai ca imi aduc aminte cu placere de drumul facut impreuna atunci, dar te rog sa adaptezi viteza pe A2, da? :P

oricum am observat ca noi fugim unu de altu cat mai departe posibil. cand tu vii la Buc, eu la BV, cand vii in Pl, eu plec la Cj, cand vin eu la Cta, tu pleci departe..si tot asa. sa inteleg ca daca vii la Sighisoara, eu tre sa plec la unguri? (prin Iunie sper sa plec la Munchen...., sper sa nu imi faci surpriza tocmai atunci sa vii).

Link către comentariu
Niste poze dupa ultimele modificari.

Sper sa va placa.

Foarte frumos a iesit vopseaua. Cat a costat operatiunea, ce firma?

Link către comentariu

Am renuntat din greseala, ceasul de turbo nu mai mergea si am comandat altele, cand le-am schimbat am constatat ca furtunul de turbo era spart si deaia nu mergea :lol: Asa ca am ramas cu SW bune in casa, vor fi la vanzare cand o sa am timp sa le fac 2 poze si sa le postez la vanzari.

Link către comentariu

pana sa le faci poze zi cat vrei pe ala de turbo. scurt. :) poate merge la mine.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Inca un mic upgrade a masina, tubulatura intercooler din inox :) ca sa nu mai fie probleme cu furtunele originale.

Urmeaza si poze cat de curand :P

Link către comentariu

Vezi sa fie curata cand faci poze, stiu eu o spalatorie buna in Cta :lol:

Asteptam si alte upgrade-uri.

Link către comentariu

Cam asa arata tubulatura

post-343-1212775499_thumb.jpg

Modificat de chris
Link către comentariu

Arata bine. bbm are ceva asemanator pe 1.8T, tot custom, din cate imi aduc aminte.

Modificat de toni
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
.... si gasim poate si un Bimmer-ist sa alergam pana acolo ? sa ii scoatem figurile de M din cap :P

UUUuuuuuu :D tare de tot asta... Apropo cred ca imi dezvolt un nou hobby. O sa incep sa le bifez cu cuiu pe masina :))

Link către comentariu

era cu dedicatie speciala pentru un prieten de-al nostru care are asa ceva :))

Link către comentariu

Tubulatura a costat 10 mil si e facuta la pilot in cta.

Prietenul cu BMW e pe drumul cel bun Bogdane, se pregateste pt operatie pe creier :angry: deci se apropie simtitor de mine.

Link către comentariu

... si cu putin noroc isi va schimba si pantofii si arcurile de la canapea :) Poate atunci il va speria un pic pe 5EAT-boy :)

Link către comentariu

nu stiam ca astia cu bembeuri mai au voie sa posteze pe forum..... o sa vorbesc cu ghetzosul sa vedem ce putem face :lol:

la canapea...pai vezi mai rosiule..daca nu ai bancheta ca la 5EAT pe spate? :lol:

Link către comentariu
  • 5 months later...

Nu sa mai scris din vara pe aici si revin cu cate ceva. Am vrut sa vand masina dar nu am gasit pe nimeni cu adevarat interesat asa ca masina a ramas in continuare la mine si nu imi pare rau deloc ,asa ca am mai facut mici schimbari:

- stopuri cu LED OEM look;

- cauciucuri Falken FK 452;

- proiectul continua cu un nou target de 250cp sper sa-l pot realiza :offtopic:

Link către comentariu

Am admirat si admir de mult timp masina ta, insa niciodata nu am apucat sa te felicit pentru ce ai facut cu ea.

Succes in continuare si tine-ne la curent. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Mici schimbari la masina:

- turbo mai mare (3.0 TDI)

- ambreiaj SPEC stage 2+

Masina trage mult mai bine dupa noile modificari si sper in curand sa ating pragul de 250 cp.

Modificarile mai sus mentionate au fost facute cu ajutorul lui Ciprian ( 5TORM ) care mi-a adus piesele si care ma indrumat la un mecanic excelent pt montaj.

Sunt foarte incantat de modificari , singurul lucru care nu imi place este zgomotul care il face ambreiajul la relanti :) , dar sper sa ma obijnuiesc sau sa se mai diminueze in timp.

Link către comentariu

ai volant usurata?

ai pus si alta evacuare, admisie? soft facut unde? cam la ce cifre esti aucm? CP?

bafta la depasirea celor 250 de cai :)

Link către comentariu

volant nu e usurata dar face un zgomot nasol ( sincer nu ma asteptam ).

Admisia stock este suficienta si mecanicul sa mirat ca e mare, evacuare e inca stock, softul o sa fie facut de Upsolute,nu stiu cam catzi CP am dar in weekend o sa ies la niste probe cu un GTI softat sa vad cum stau cu el. Acum am softul clasic de 180cp si voi incerca si varianta race curand.

Eu sper sa ajung la 240-250cp sunt constient ca nu o sa depasesc pragul de 250.

Link către comentariu

Daca zgomotul de care zici tu e ca un rontait, e oarecum normal si nu trebuie sa te ingrijoreze.

Doar sa nu ai vibratii in pedala de ambreiaj si/sau tremurat al motorului la plecarea de pe loc. Atunci ar putea fi ceva in neregula.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!