Jump to content

Leon Cupra 4TDI

chris

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chris

68

• Bogdan_wrc

34

• CT-87-ADY

11

• Durpaneus

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Gata , ai terminat cu ... pielea ? :lol:

Au iesit beton .

Sa le stapanesti sanatos ! :icon_thumright:

Link către comentariu

Misto albul ala si combinatia... Probabil ai si unde sa cureti interiorul :icon_cool:

Link către comentariu

foarte tare interiorul,poate ne spui si noua cat te-a costat si unde l-ai facut,iar masina e super tare motorul si 4x4=160cai :icon_thumright: drive safe

Link către comentariu

Merci de aprecieri, la exterior va fi neagra cu perla violet si cu o mica surpriza + eleronul.

Toata operatiunea cu schimbatul tapiteriei ( a fost schimbat doat interiorul scaunelor adica piele alba ) ma costat 700RON si multe ore de munca, pt ca am scos personal husele de pe scaune si tot eu le-am montat inapoi ( cea ce nu mai vreau sa fac vreodata :soothe[1]: ).

Mai urmeaza sa montez boost controller-ul sa pun bara stab infer de S3.

Modificat de chris
Link către comentariu

Super au iesit Chris. Eu vazusem ceva cand erau "in lucru" dar rezultatul final este extraordinar. Sa te simti bine in ele si sa le "tocesti" sanatos

Link către comentariu

f bine arata. ar fi dat mai bine cu masina vopsita cum te-ai decis prima data. alb cu negru. oricum am incredere ca va iesi bine si asa.

d-abia astept sa ne vedem..candva !

Link către comentariu
  • Administrator

Si mie imi place ... da' nu-i cam mare ? :lol:

PS : Sa-l ... porti sanatos .

LE : Se prinde direct pe luneta ? :beerchug:

Link către comentariu

Daca nu-i pui eleronul o sa faci cea mai mare prostie.Este bestiala cu el,arata mai agresiv,nu ca nu ar arata

Link către comentariu

Nu stiu daca mai vad ceva prin luneta ( banuiesc ca nu ) si 99% o sa montez eleronul, dar asta dupa ce o revopsesc.

Multumesc de aprecieri, asteptam si unele negative...

Link către comentariu
Multumesc de aprecieri, asteptam si unele negative...

stiu si eu... mi-e teama ca dupa ce spal masina sa nu descopar "zgirieturi noi, pe care nu le aveai"

ca un exercitiu de sinceritate, nu mi se pare asa potrivit. sint un fan al designului leon-ului, si un adept al modificarilor minore din aceasta cauza.

asta asa... ca sa ma antepronunt. astept cu nerabdare sa vad vopseaua asezata peste el, si abia apoi imi fac o parere definitiva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!