Jump to content

Leon Cupra 4TDI

chris

Postare recomandată

Bestiuta mea neagra se prezinte in felul urmator:

Leon cupra 4TDI nascuta in 2002 din parinti de culoare deci a iesit black magic, da din toate 4 rotile atunci cand e nevoie are 150 cp 320Nm si prinde suta in 8,9s.

A venit inzestrata cu cateva optiuni : jante 17'' ,scaune Recaro incalzite si partial piele, pedale sport, Cd Aura cu 8 boxe, clima, oglinda retrvizoare heliomata, oglinzi laterale pliabile electric.

A mai primit de la mine : faruri cu lupa si angel eyes, suport de ochelari OEM, door pins de la Bettle RS, un amp. si un sub. Absolute.

Mai urmeaza : ciptuning, jante negre, folie si xenon.

Si niste poze:

Modificat de chris
Link către comentariu
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• chris

68

• Bogdan_wrc

34

• CT-87-ADY

11

• Durpaneus

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos, fara incidente. E superba masina :angry:.

PS: sa ii pui o cotiera.

Link către comentariu

Misto noile faruri. Pune si tu o poza cu pozitiile aprinse, tare sunt curios. Am vazut la cineva care sta pe langa mine si nu prea mi-a placut cum luminau ziua. Ele asa arata foarte bine, schimba destul de mult aspectul masinii.

Link către comentariu

Are dreptate unknown_web ...am mers de curand cu un leon cu cotiera si este foarte comoda , nici eu nu am si cred ca am sa-mi iau B)

P.S. Masina e superba si totusi inca imi mai fac cu ochiul jantele tale :wacko:

Modificat de edy1092
Link către comentariu

Foarte frumoasa! Leon cupra cu motorul tau este o raritate in Romania!

Felicitari!

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri.

Farurile nu sunt FK si lumineaza f bine in schimb inelele de angel eyes sunt nasoale (le voi schimba in curand).

Cotiera nu cred ca incape intre scaune si nici nu ii simt nevoia.

Link către comentariu

o adevarata bijuterie, 4 roti motrice si un motor diesel f puternic, un potential de tuning f mare

la multi km fara probleme

Link către comentariu

Am vazut ca vindeai si cauciucurile si jantele? Nu dai si caroseria si motorul..asa la pachet? Glumeam, deocamdata n-am bani de o asa jucarie, dar imi place mult masina ta, mai ales ca e 4*4 si neagra.

Link către comentariu

E fiara masina. O stiu si am mers cu cea a lui CEKY ( DIMSPORT ) este tot ca a ta ( 1.9 TDI 150CP/6trepet )numai ca a tunat-o la greu ( ~220CP/~500nM ), iar cand pleaca de pe loc, e ca o sageata.

Mare afacere 4x4; la plecari de pe loc, poti face multe masini cu mai multi CP dar doar cu tractiune fata pentru ca nu au aderenta.

PS: Cat ai dat pe ea. M-ar interesa si pe mine una ca asta.

Sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos

Inca o data multumesc de aprecieri.

Mai este una de vanzare pe autovit, este tot din Ct masina tot neagra dar este tunata si costa undeva la 16.000 euro.

Sper in viitorul cat mai apropiat sa-i maresc nr de caluti pe la 180 :)

Modificat de chris
Link către comentariu
Inca o data multumesc de aprecieri.

Mai este una de vanzare pe autovit, este tot din Ct masina tot neagra dar este tunata si costa undeva la 16.000 euro.

Sper in viitorul cat mai apropiat sa-i maresc nr de caluti pe la 180 :)

Multumesc. Cam mult 16.000 EURO, chiar daca e tunata ( un chip klumea cost in jur de 350EUR ).

Am avut oferta cu 13.000 si asa mi s-a parut cam mult, iar in final s-a vandut la AUTOVIT ( este una rosie ).

Cred ca voi merge pe mobile.de si voi cauta ceva acolo. De masinile din RO sunt cam speriat ( km innapoi, pleseneli, etc.etc. ) dar si in afara poti avea astfel de surprize asa ca.......astept super ocazia, de la super cunostinta ;)

Oricum, reusita masina, sa ai parte de ea

Link către comentariu

Si in De oferta e destul de slaba la astfel de masini si nici pretul nu e mic, succes oricum!

Masina mea e luata de la reprezentanta din Ro si a am situatia ei la zi deci pt mine a merita investitia :)

Modificat de chris
Link către comentariu

Daca i-ai schimba bara fata cu una de Cupra R dupa 2003 ar fi si mai tare... Numai bine!

Link către comentariu

DA! DA! DA!

Dupa ce o duci la macar 190 CP (cu cipu') i-as scoate cu grija toate siglele. Eventual as pune o sigla "SDI" :D :D :D :emthup:

Link către comentariu
E fiara masina. O stiu si am mers cu cea a lui CEKY ( DIMSPORT ) este tot ca a ta ( 1.9 TDI 150CP/6trepet )numai ca a tunat-o la greu ( ~220CP/~500nM ), iar cand pleaca de pe loc, e ca o sageata.

Mare afacere 4x4; la plecari de pe loc, poti face multe masini cu mai multi CP dar doar cu tractiune fata pentru ca nu au aderenta.

Sa o stapanesti sanatos

stii bine ca bomba lui ceky are multe chestii pe ea si , sigur este cel mai puternic si mai rapid leon diesel din tara, alt turbo, alt intercooler, radiator ulei........nu este numai treaba de soft la ceky !! masina este f bine facuta !!

@Chris: daca vrei mai mult de la masinuta, vorbeste cu ceky, cunoaste deja "calea" !!

Link către comentariu
@Chris: daca vrei mai mult de la masinuta, vorbeste cu ceky, cunoaste deja "calea" !!

Am auzit de masina lui Ceky numai ca momentan nu imi permit sa fac investitiile facute de el, o sa urmeze un soft si probabil alte jante.

Eu sunt f multumit si de actualele performante ale masinii dar un pic mai mult nu strica niciodata :blink:

Link către comentariu
  • 1 month later...

suuuper masina! :) sunt curios cum va arata cu jantele negre ...

imi place si mie ideea de a'i scoate siglele & sa'i pui una cu SDi :D

S'o folosesti sanatos! si condu cu grija :D

Link către comentariu

Azi am polish-at la ea cam 5 ore am scos si siglele cu seat si leon am lasat doar emblema de cupra.

Arata mult mai bine asa.

Modificat de chris
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!