Jump to content

Wolfsburg Edition info !

Imparatul
 Share

Postare recomandată

Am vazut si am citit ca sunt masini Editie Wolfsburg. As vrea sa ma uit si eu la masina mea sa vad daca e asa ceva sau nu, dar nu stiu unde sa caut sau ce anume trebuie sa scrie oe motor sau pe caroserie.

Si ce au special aceste masini Editie Wolfsburg ?

Puteti sa-mi dati niste sfaturi, indicii ca sa vad daca este sau nu Editie Wolfsburg??

Multumesc si sarbatori fericite tuturor !!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

M-am uitat dar nu m-am edificat prea bine. Tre sa ma uit la masina mea dupa niscaiva coduri, dotari...etc..????

Link către comentariu

am vazut in timisoara doua modele WolfsBurg Edition, un GTi si un Golf Cl ca al meu ... nu stiu exact care sunt diferentzele

Link către comentariu

Dar scrie pe ele undeva Wolfsburg Edition?? Am vazut ca motoarele KR sunt in general Wolfsburg Edition, dar nu stiu ce trebuie sa scrie mai exact pe ele.

Multumesc.

Link către comentariu

da, pe masina scria wolfsburg edition, mai exact pe aripa avea o emblema :angry:

Link către comentariu

eu am in spate , stanga, fix in partea opusa a siglei cu GolfCL, o emblema pe care scrie Burg design evolution. Dar nu stiu, nu prea cred ca a fost dintotdeauna pe ea... eu asa am cumparat-o...si nu prea cred sa aibe ceva mai deosebit pe ea..... stie cineva ce reprezinta?

Link către comentariu

al meu e Wolfsburg Edition: computer de bord , diverse electrice , volan si schimbator in piele (de la mama lui) , recaro regalbile electric etc...

Link către comentariu

serios? :)

bine, wolfsburg in combinatie cu gti cred...

apropo, unde mai pot gasi si eu smecherii din astea electrice - oglinzi, scaune etc etc, volan/schimbator in piele? originale zic... dezmembrari... la constanta yok...

Link către comentariu

Atasez aici o poza cu un JETTA 2 din 1991 - Wolfsburg Edition. Se poate vede pe aripa dreapta (langa usa) emblema metalica pe care srie Wolfsburg Edition.

Are Tempomat, volan reglabil pe inaltime, A/C, bord in Mile (model USA), vopsea metalizata, GTI, etc.

Si e de vanzare.

MIHAI

Link către comentariu

• 1 month later...

am vazut si ieo un golf 2 g60 wolfsburg edition, are scaune recaro super marfa reglabile electric si la restul nu m-am uitat, pacat ca nu a vrut sa mi le vanda mie:(

Link către comentariu

• 2 months later...

Cand introduceti Vin pe site-ul cehesc ce va scrie la asamblat? Mie imi scrie Wolfsburg dar nimic din cele descrise mai sus k dotari.

Link către comentariu

Cand introduceti Vin pe site-ul cehesc ce va scrie la asamblat? Mie imi scrie Wolfsburg dar nimic din cele descrise mai sus k dotari.

pai e o diferenta intre editia Wolfsburg (dotari, serie limitata etc.) si locul de fabricatie al masinii (localitatea Wolfsburg din Germania) :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!