Jump to content

Passat B8 2.0 Biturbo 4 motion DSG 240 cp


Mar33

Postare recomandată

Arata foarte bine si e dotata excelent.

Spatiul respectiv este pentru incarcare wireless; Apple a introdus acest “feature” de la iPhone 8 (8+ si X).

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

O masina frumoasa, sa o conduci cu placere. Prezentarea ta ma obliga insa sa iti reamintesc regulile acestei sectiuni:

In aria "Masina mea" este permisa:
- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;
- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

La intrebarile tale cu siguranta gasesti raspuns in ariile tehnice ale forumlui.

Drumuri bune. :Driver:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! De curiozitate, nu ti'a facut cu ochiul si Arteon'ul? :) 

Link către comentariu

Probabil ca la aceeasi rata de operational se incadra la un Arteon slab echipat... :lol: si eu as fi ales la fel. Less Bling, dar mai "multa" masina.

@Mar33: faina masina, sa te bucuri de ea. Esti un norocos ;)

Link către comentariu

Multumesc! Da, mi-a facut cu ochiul si l-am testat. Nu mi-a placut. E mai lenes, mai greu, mai zgomotos la viteze mari din cauza ca lipseste rama la geamuri, consuma mai mult, portbagaj mai mic, spatiu interior mai mic si pret mai mare. 

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos ! De la ce dealer ai cumparat-o si cat a durat pana ti-au livrat-o ? Au respectat saptamana de livrare pe care ti-au comunicat-o la inceput ?

Astept si eu tot un passat B8 care urmeaza sa mi se livreze in saptamana 16 si nu mai am rabdare :)

Link către comentariu

Termenul de livrare a fost 29 Aprilie si am primit-o pe 26 Martie. Dealerul Porsche Vest

Link către comentariu

Masina mi se pare woow. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. M-am abonat, astept impresii despre BiTDI 240CP.

Daca exista 240CP cand am comandat Kodiaq, l-as fi ales cu ochii inchisi.

 

Link către comentariu

Frumoasa configuratia. Arata foarte bine, sa o conduci cu placere! Nu iti spun sa o stapanesti sanatos, pentru ca deh, nu e a ta. Daca se aplica regula cu "masina firmei la care lucrez este a mea", maine o sa deschid cateva topic-uri cu ce gasesc prin parcare. :king:

Modificat de Sabrina
Link către comentariu
55 minutes ago, Sabrina said:

Nu iti spun sa o stapanesti sanatos, pentru ca deh, nu e a ta.

cum nu e a lui,din primul post asa reiese...el a ridicat-o de la dealer

ii urez si eu sa o conduca cu placere

Link către comentariu
11 hours ago, Sabrina said:

Arata foarte bine, sa o conduci cu placere! Nu iti spun sa o stapanesti sanatos, pentru ca deh, nu e a ta. 

Pe logica asta 80% din masinile de pe aici nu sunt ale celor care si-au deschis topic cu ele, deh, nici la leasing financiar nu e masina individului care o conduce, ci e data in utilizare firmei care a deschis contractul de leasing...;) Si nu cred ca toti "deschizatorii de topic" sunt administratori ai firmelor pe care sunt deschise contractele de leasing :tomato:

Deci ? Facem e o regula noua? Deschizi topic la "masina mea" abia dupa ce ai numele tau pe talon ? :biggrin:

Link către comentariu

gata, s-au pornit haterii :)

ce conteaza numele cui e pe talon? Marian a prezentat masina  (pe care o foloseste si in interes personal si la munca).

ca firma achita ratele sau i le opreste lui din salariu, e treaba lor. ;)

daca nu ne putem bucura de impresii si poze cu/despre o masina doar pt ca nu e a lui X, Top Gear nu ar fi avut atata audienta.

 

Oricum, bomba masina, configurata curajos.

Astept mai multe poze cu ea si impresii de drum.

 

Link către comentariu

Postul meu era un pamflet, sa ne mai relaxam. Stiu foarte bine diferenta, am tot avut beneficii d'astea, desi nu atat de darnice :lol:  Da stiu, invidia :lol: 

L8er edit: daca as fi sofer/as avea in utilizare un Crafter branduit sau Multivan RoadAmerica :wub: si tot as deschide topic, pentru ca cele mai aproape de adevar impresii sunt ale celui care conduce masina zi de zi, fie ca este sau nu "omul de pe talon" 

Link către comentariu

Serios? Aici am ajuns ? :biggrin: Eu zic sa ne linistim putin si sa ne amintim ca asta este un forum de pasionati auto unde povestim cum este traiul cu respectiva/ele masina/i , ce probleme intampinam si ce rezolvari gasim. Nu este in forum de "uite ce masina am". Mi se pare corect, cat timp eu conduc masina sa pot povestii despre ea. Sa ne bucuram ca mai avem un bi-turbo printre noi si sa mai ascultam o parere.  

Modificat de Bitter_Sweet
Link către comentariu

Wow! Nu credeam ca va aprindeti asa usor. Hai sa va dau cateva detalii, desi nu credeam ca au importanta. Masina de mai sus este in leasing operational, contract facut de firma la care lucrez si la care sunt director general. Nu este compania mea, este o companie multinationala. Masina a fost aleasa, configurata, negociata etc. de mine in baza bugetului pe care l-am avut. Nu este masina mea personala, insa este masina cu care voi circula timp de 4 ani, daca voi sta 4 ani aici. Daca trebuie sa fie numele meu in talon si exista vreo regula de genul acesta pe forum, voi sterge postul fara nicio suparare. E un forum privat si ma voi supune regulilor daca vreau sa postez pe aici. Nu am gasit pana acum o astfel de regula, sincer nici nu am cautat prea mult, recunosc. Eu am intrat pe acest forum pentru a impartasi cu voi pareri, experiente, sfaturi, in mare de la voi, eu nu prea am ce sa ofer momentan caci sunt novice, insa tot ce voi descoperi voi impartasi cu voi evident. Nu stiu daca pentru a face acest lucru are relevanta numele in talon, dar daca trebuie, ma supun fara probleme.

On topic: Multumesc tuturor pentru felicitari, aprecieri si urari de bine. Momentan masina pare foarte ok si sunt foarte multumit. Sincer, este putin peste asteptarile mele iar eu sunt usor pretentios la masini. Am avut multe pe mana in ultimii ani (Bmw, Superb, Volvo, Kuga etc.)  Nu am fost foarte incantat cand a trebuit sa comand passat-ul, insa fiind politica companiei nu m-am putut opune. Acum , cand ma dau cu ea, recunosc ca am facut o alegere buna. Cand o setez pe sport s-a terminat cu povestile, intra in transa si in orice plaja de viteza sau treapta ma aflu, pleaca de sub mine ceva de speriat. Stabilitate foarte buna, nu intra in tangaj, sta perfect pe sosea si are o manevrabilitate excelenta (in modul sport). In alte moduri este mai moale, usor tangaj, directia mai lejera, dar e normal pana la urma sa fie asa. Voi reveni cu pareri pe parcurs. Nu am reusit inca sa conectez telefonul la carplay, nu stiu de ce, voi mai insista cand am timp.

Modificat de Mar33
Link către comentariu

Bucura-te de masina si nu mai apleca urechea in stanga si dreapta.

Nu am incercat decat o data sau de doua ori (fiind in rodaj) modul Sport dar acelasi feeling ca si tine l-am avut.

 

Link către comentariu
On 4/2/2018 at 10:48 AM, Mar33 said:

- Nu stiu sa activez comanda vocala, imi spune sa contactez dealer-ul pentru nu stiu ce cheie de activare.

- Nu reusesc sa conectez iphon-ul 6s la carplay. Am incercat si wireless, si cu cablu, nu merge.

 

Pentru prima chiar sunt curios ce iti spun cei de la reprezentanta pentru ca si eu am aceasi problema si la prima revizie o sa le pun si problema asta.

Pentru a doua chestie incerc diseara sa conectez un 5S si te anunt ce iese :) Pana acum am conectat doar telefoane Android pentru ca Waze si odata conectat telefonul prin Android Auto butonul de pe volan pentru comanda vocala functioneaza cu Google Assistant

Felicitari pentru masina, nu imi place albul pe multe masini dar arata foarte foarte bine :wub:

Link către comentariu

Mask001, tin sa iti multumesc pentru smecheria cu butonul pentru comanda vocala in Android Auto. Nu m-a mancat curiozitatea pana acum cand eram conectat. De abia astept sa il incerc cand plec de la munca :icon_cheesygrin: 

Link către comentariu

@Rave Mufa usb, care alta? Am incercat si pe cea din torpedou si pe cea de sub panoul de clima. Desi, ar trebui sa mearga si wireless din cate stiu...

Link către comentariu

Faci exact ce zice aici? Versiunea de Android Auto luata de pe alte surse ma gandesc sa fie 2.9 si sa nu uiti sa bifezi din telefon unknown surces

Sa nu facem mult offtopic aici gasiti topicul dedicat

 

Modificat de Mask001
Link către comentariu

Felicitari pentru configuratia generoasa a masinii, e super ok din toate pct de vedere ! 

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!