Jump to content

golf 3 1993 1.4 ABD


YameMarian

Postare recomandată

Salutare,  sunt posesorul unui golf 3 de 5 luni , motorizare 1.4 ABD . Singura dotare a masinii ar fi trapa electrica,  :)), dar functioneaza corespunzator. De motor sunt multumit, i-am schimbat  uleiul si am facut distributia cu toate ca inca mai rezista, dar am avut probleme cu pierderea de antigel pe la pompa de apa si tot trebuia data jos . Am schimbat suspensia fata-spate,flanse amortizor, pivoti , placute de frana . Cutia de viteze avea probleme asa ca am schimbat-o. Inlocuita sonda lambda,  racordul flexibil . Masina are pregatita o bara noua fata , deoarece aceea este sparta, dar trebuie sa mai astepte pana pleaca "bestia din est". Trebuie sa ma ocup de rugina , nu este foarte multa, dar sare imediat la ochi si sa o vopsesc   .  Masina   vreau sa o aduc  intr-o stare buna  si sa ramana  stock .      ( ah nu pot sa pun mai multe poze deoarece depasesc 1 MB o sa revin cu altele )

20180203_161115.jpg

Link către comentariu

Modificari subtile care nu par exagerate ar fi cam asa:

Spoiler

1997-volkswagen-gti-vr6-drivers-edition-

Bafta la modificari!

PS: Pozele se pot incarca pe site de hosting-poze (tinypic) si faci copy-paste la link direct in post-ul tau,astfel nu mai esti limitat.

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!