Jump to content

My "Pure White" !


MariusPD

Postare recomandată

Eu nu inteleg la buza asta ... este sau nu spatiu intre ea si eleronul masinii ?

Link către comentariu

da. sper sa nu dau comanda degeaba..oricum va multunesc ..

oare se monteaza greu? zoro..doar alea 2 sa fie 150 si ceva euro..nu e un pic exagerat? ??

@Liviu_sbn ultimul link e mai frumos ca spoiler..  oare se potriveste cu ce mi.a pus zoro in primu link?

nu stiu cum este spoilerul fata lateral... ?

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

Vezi ca in ultimul link parca este si poza cu masina vazuta de sus, se vede ca are montat spoiler fata si lateral, e dunga aia neagră de-a lungul masinii in partea inferioară. Cauta acolo pe site ca o sa gasesti si spoiler fata si lateral si poze concrete cu fiecare. 

Nu da comandă. Din cate am văzut in fotografii, acestea se montează pe un alt spoiler, nu direct pe mașină. Trebuie sa te interesezi ce piese mai trebuie. 

Arată bine la final, dar si costurile finale or sa fie pe măsură, si e doar un moft... Daca iti permite bugetul e ok, altfel nu cred ca are rost. 

@ShadoWzZ da, e o mica crapatură, nu afectează aerodinamica ptr ca aerul va curge peste el. Si in poza pusa de Marius pe pagina precedentă are un mic spatiu, e la fel.

 

Link către comentariu

mie asta imi place..dar oare se potriveste la mn? 

si stiti vre.un site serios care sa trimita asa ceva acasa? 

Screenshot_2018-03-01-18-41-41.png

Link către comentariu

Aliexpress e ok, trimit si gratuit, trebuie doar sa ai răbdare si sa cauti aceasta piesă la mai multi vendori si sa citești review-urile sa te asiguri ca e si de calitate piesa.

PS: Totul pe lumea asta se fabrică in China... 

Link către comentariu

Am vazut pretul si mi-a sarit inima din piept. Las-o asa Marius, e frumoasa foc ;)

Link către comentariu

@The_Ego macar se potriveste la mn daca as comanda? ce sistem de prindere o avea...?

 si aceasta replica da naspa pe masina? ?

@Liviu_sbn ... ???

 intrrebare. considerati ca o prelata de calitate buna care nu zgarie pe dedesupt si impermeabila ar fi o probema pt masina daca as folosio din cand in cand? adica la.zapada..ploaie..soare..etc...

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

investitie buna se pare cu prelata.. am platit ceva pe ea dar se pare ca merita banutii.. nu  a trecut un strop de apa prin ea... "Pure White" este in siguranta..?

20180302_063153.jpg

Link către comentariu

Daca e de calitate isi face treaba, stai fara griji. O pui peste masina doar cand e curata si o lasi mai mult timp acolo. 

Link către comentariu

intrebare :cat credeti ca ar trebuii facut rodajul masinii noi?deja il are? sau e ok sa nu trec cel putin de 3000rpm macar primii 1000km?

 

Link către comentariu

Eu zic ca pana in  2500 rpm primii 1000 km, si ar fi ok sa fie km de autostrada, eventual o mini excursie. Urmatoarea mie pana in 3000, si apoi COX  :).  

Pe frigul asta, drumurile scurte la un diesel se numesc anti-rodaj.

Link către comentariu

Eu zic sa citesti manualul madinii, sigur scrie acolo EXACT ce trebuie sa faci pe perioada rodajului. Fara "ce credeti" si "cam cat". Si corect e "ar trebui". Cu un singur i. Cu placere ;)

Link către comentariu

eh aici unde sunt nu e frigul dupa lume..duminica o sa o scot pt prima data pe autostrada. sa vad cum "zambeste" ea..  ?tnx de sfat ! 

Alte pareri? ?

Link către comentariu

In manual scrie ceva de genul sa nu depasesti 2/3 din turometru. Mi se pare cam mult. Adica nici dupa rodaj nu ii dau in gura asa tare :) sau foarte rar, sau asta e profil de benzinar. In ultimii 8 ani am facut rodajul la 3 diesel-uri asa cum am zis mai sus, si nu am avut probleme. Si in timp am vazut ca si consumul de ulei a fost mai mic ca la alti colegi.  

Link către comentariu

Un om se vede abia cand e pus in fata criticilor, ca altfel... oricui ii e bine cand toata lumea il lauda. 

Recomandarea corecta e sa nu depasesti 2/3 din turatia maxima si 2/3 din viteza maxima pe perioada rodajului, anume 1.500 km daca tin bine minte. Si km astia e bine sa fie facuti in regimuri diferite de rulare, adica nu e cea mai buna varianta sa iesi pe autostrada, sa mergi constant 1.500km si sa zici ca ai termnat rodajul. Masina, motorul de fapt, vine din fabrica cu un semi-rodaj facut asa ca acesta nu e chiar atat de obligatoriu cum era pe vremuri, cu atat mai mult daca nu te gandesti sa pastrezi masina mai mult de 5-6 ani :)) 

Link către comentariu

Cel mai corect rodaj este sa folosesti cate 5 minute (cu aproximatie) fiecare treapta de viteză, mers constant in fiecare treaptă. In oras ii faci rodajul la 1 si 2, eventual 3, apoi continui pe autostrada cu restul. Iar la drum intins alternezi, nu mergi constant pe autostrada cu treapta 6, mai reduci in treapta 5 10 minuțele, apoi in 4 inca 10, revii in 6, si tot asa sa le folosesti pe toate fara accelerari bruște. 

Link către comentariu

ooo f ultil @Liviu_sbn.. ms de sfat.  raman dator ?

bn si celor de mai sus multumesc...?

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

cu ceva intarziere ,iti urez si eu sa te poarte sanatos...abia acum am vazut topicul

Link către comentariu

@MariusPD cu riscul de a-ti parea hater, iti spun ca este stipulat si in regulament faptul ca trebuie scris corect din toate punctele de vedere, unde mai pui ca este si de bun simt. Se mai strecoara greseli la redactare, se intampla oricui dar o recitire inainte de submit, scuteste de alte neplaceri. 

Drumuri bune si grija la rodaj.

PS: jantele sunt un deliciu.

Link către comentariu

nu spun ca nu este de bun simt..  ai sa intelegi perfect daca pui tel cu corector in alta limba si sa vezi ce iese... 

toata masina este un deliciu pt mine.. ?

ps... hai ca facem gramatica acum... @Marius82 inca ceva..nu pretinde altora daca tu nu esti in stare...? 

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

intrebare: mie la  aceste cauciucuri se da ca presiune cu 2 persoane si bagaj 2.5 bar..  iar cu 5 persoane si bagaj 2.8 bar..  nu e un pic mult avand in vedere ca la cealalta masina este.2.2 bar? intreb nu stiu...

asa presiune mare  la aceste cauciucuri de 225.40r18??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!