Jump to content

Passat B6 2006 RNS 300

San Silviu
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am masina mentionata in titlu. Vreau sa fac un mic upgrade la playerul audio. 

Pot atasa vreo mufa sa dobandesc aux si usb? 

Daca nu pot, ce RNS as putea sa pun pe masina sa fie compatibil? RNS 310 merge? ce alte variante mai am?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aux merge si pe RNS 300.

Usb doar cu modul suplimentar MDI.

Sau poti inlocui unitatea cu una OEM care sa aibe SD card si imtrare USB- RCD 510.

Link către comentariu

Da,merge fara modificari.Verifica insa ce versiune can ai pe masina...posibil sa ramai cu bateria descarcata dupa montajul Rcd.

Link către comentariu

Daca mazmsina ta este mai veche de 2008, nu ai ce sa verifici....trebuie automat update sau inlocuire. Incepand cu 2008, sunt compatibile

Link către comentariu

• 2 months later...
Caraivan Marius

Buna seara!!!

Cu o problema ma confrunt la un rns 300!!!

Am cautat,am citit tot felul de topic-uri, postari si alte alea,dar nu am inteles cum se poate conecta bluetooth la telefon?! Mentionez ca m-am uitat sub scaunul din dreapta,am gasit acel dispozitiv marca Nokia (consider ca este cel pentru bluetooth), dar am dat scanare din telefon,am intrat in meniul cd-player... NIMICA

Un mic ajutor din partea dvs... Va rog!

Multumesc anticipat...

Link către comentariu

Posibil sa ai sub scaun un modul generatie mai veche care merge cu cradle in bord..

Asa e ca ai si un suport montat pe bord?

In functie de ce modul este....te poti conecta folosind protocol BT sau fizic punind telefonul in suport(folosind un adaptor).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!