Jump to content

Seat Leon CUPRA 290 DSG HOT


Darian290

Postare recomandată

De la "soc in motor" s-a ajuns la uzura anvelopelor cand ii dai frana brusca :))...penibil.

Ce sa mai zici... Eu zic doar atat: Darianeee, bucura-te de masina pentru ca viata e scurta !

Link către comentariu

Deci daca alergi masina la 100k schimbi motorul... Ai citit treaba asta in manualul masinii? E valabil doar la Cupra sau la toate masinile in general? A mea are 115k si e si putin modificata si n-a picat; si dau in ea cand prind ocazia ? Fara suparare, ti-au zis si colegii mai sus. Nu e de tine masina asta :)

Confirm faza cu franele, am si eu aceleasi frane pe masina. Scartaie pt ca-s nefolosite; da putin in ele si scartaitul ala o sa dispara, garantat.

Link către comentariu

Eu nu m-am uitat la vlog ci doar la statistici si pare sa fie un success. Raportul like/dislike e de 20 la 1. Cat timp publicul tinta apreciaza, cred ca vlogger-ul respectiv si-a atins scopul. 

Cu un titlu de clickbait nici nu ma astept la ceva material calitativ.

161412705_ScreenShot2018-09-30at9_02_04AM.thumb.png.b17368c29471db01d8caa5387b2f9546.png

 

 

Modificat de Iulian M
Link către comentariu
37 minutes ago, saibot said:

Voi sunteti seriosi cand spuneti felicitari la mizeria aia de vlog???  

Eu cred ca scopul unui vlog e sa transforme teoria(date, caracteristici) in practica(aplicabilitate in lumea reala). In cazul de fata continutul este nul...zero barat. 

Mai degraba il vad ca o parodie ieftina cu 2 protagonisti penibili.

Trist...pacat de masina.

Eu eram ironic dar am zis sa fiu subtil. Poate am fost prea subtil ?

Link către comentariu

Cand iti iei masina de 290 de cai sa o conduci cu fulgu pe acceleratie si pe frana. All show and no go.

Link către comentariu
38 minutes ago, Rave said:

Dar poate omul fix asta a vrut, o masina “speciala” care sa iasa in evidenta chiar daca nu are de gand sa o foloseasca la adevaratul ei potential. Atata timp cat isi permite masina poate sa o foloseasca fix cum vrea.

Comentariile nu au aparut din felul in care-si foloseste masina, asta e fix problema lui. Ele au aparut din "nevoia de atentie" care au dus la contactarea unui vlogger, care sa faca un filmult despre el in masina in care nu face nimic pt ca se strica. Eu am vazut multa frustrare adunata dupa volanul ala...si nu masina trebuie sa iasa in evidenta ci proprietarul, asta fiind si ideea care a dus la vlog. La inceput a fost distractiv dupa care mi s-a cam facut mila. 

Darian, vlogul a avut efectul scontat, te-a facut "celebru" insa nu in felul pe care l-ai asteptat tu. Vloggerul vietii si-a cam batut joc de tine, cu ajutorul tau e adevarat, insa...

Modificat de saibot
Link către comentariu
46 minutes ago, Rave said:

Dar poate omul fix asta a vrut, o masina “speciala” care sa iasa in evidenta chiar daca nu are de gand sa o foloseasca la adevaratul ei potential. Atata timp cat isi permite masina poate sa o foloseasca fix cum vrea.

@Rave aici sunt de acord cu tine.

Nu stiu ce relatie aveti voi,dar anumite chestii sunt exagerate...pui frana se uzeaza anvelopa...soc in motor...etc.Nu are rost sa enumar si eu asa ceva?(frate are CUPRA 290,vorbim aici de anvelope?Ai brembo si vorbim de uzura prematura?Wtf,sunt consumabile,in 38.000km am schimbat 3 randuri de discuri placute si 3 de etrieri si am un amarat de GTD)

51 minutes ago, Rave said:

Eu zic sa se intalneasca cei mai comentati membri ai forumului, unul cu o masina “capabila” pe care nu o foloseste la adevaratul ei potential si unul cu un “dizal” pe care il alearga mai mult decat ar trebui (aparent), si sa faca schimb de masini, poate asa o sa fie forumul happy! ?

@Rave urmarindu-mi topic-ul si apreciind masina mea eu zic ca ai putut deduce faptul ca nu as face combinatia asta de o propui tu?Sincer masina ar merita 2-3 zile de dezmăț?Asa franele nu o sa mai scartaie,injectoarele zic Doamne ajuta...?Dar eu zic ca trebuie si posesorului o minima instruire mecanica,bineinteles ar trebuie sa invete si cum se spala o masina corect fara sa cada vopseaua de pe ea inainte de socul in motor?

Deci o poate folosi CUM VREA EL,dar acele 2 filmulete au spus multe,practic de acolo reactia "celor comentati"

Si nu ,nu m-ar face fericit conducand acea cupra,am masina acasa???

Link către comentariu

Nu stiu,eu le am doar cu socurile in volant...?

Good luck!

Modificat de tgb97
Link către comentariu

@tgb97 n-am nicio relatie, nu il cunosc pe OP si si mie mi se pare exagerata reactia fata de masina (nu am avut rabdare sa urmaresc vlog-ul) :)) dar e masina lui si treaba lui. Whatever! 

Si tu inca nu ai inteles, pe forum nu conteza ce iti doresti tu de la masina ta, conteaza ce isi doresc ceilalti de la masina ta :)) 

Link către comentariu

@Sabrina  Ai condus vreodata o masina asemanatoare cu a ta (in jur de 300 de cai) dar cu tractiune doar pe fata? 

Nu ma lua cu alte chestii, ca ironii stie oricine sa faca. 

Da sau nu? Daca da, i-ai dat vreodata launch control? Si ti-a placut cum face puntea fata?  

 

Link către comentariu
33 minutes ago, Darian290 said:

Si ti-a placut cum face puntea fata?  

Face conform legilor fizicii :)

Cauta si tu pe google "wheel hop issues" (eventual adauga si "fwd") si nu te mai plange atat. Nu esti primul care conduce masini de sute de cai. Ai cateva rezolvari si in comentariile de pe youtube, daca le poti parcurge :)

P.S: nu pierzi garantia daca faci upgrade la anvelope si mergi cu o presiune corespunzatoare.

Link către comentariu

Upgrade de la Michelin PS4 la ce anume? Mașina e daily, omul e calculat și cumpătat. După ce a plătit 1000euro.pe anvelope normal va nu vine un cioban sa faca burn cu ele. Poate vrea sa tina mașina 20 de ani. E fix treaba lui cum merge. Eu cred că a vrut sa faca putina reclama la cupra, sa vada și alții cum e. Doar că publicul din Ro nu prinde la genul asta de publicitate. Lumea vrea sa vada.cocalareala maxima, burnout, mers cu 145 km/h in Buc exact că ăla cu clio rs sau cu golful R .youtuberul ideal din top 3 in Ro are o Fabia de 230 cp cu frânele stock, so cauciucuri tigar și se plânge de wheelspin. Bun așa.

 

Și inca o chestie, spunând că mașina a fost 40500euro nu faci altceva decât să agiți apele. Mai bine  spuneai prețul final după discounturi.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Eu nu prea vad publicitate (pozitiva) in "nu fac launch ca sare motorul", "fara kick-down ca dau soc in motor", "am brembo de 2500e dar tocesc cauciucurile".

De la "burnout" la "nu o urc pe dyno ca se strica" e cale lunga...

Edit: Nu cred ca a vrut nimeni sa vada burnout-uri sau mers cu viteza X. Preconceptiile si argumentarea lor sunt disputate aici.

Modificat de C Z R
Link către comentariu
14 minutes ago, deenman said:

Doar publicul din Ro nu prinde la genul asta de publicitate.

Publicitate? Tu ti-ai lua o Cupra dupa vizionarea celor doua "vloguri"? :)

Link către comentariu

Aia nu e reclama, e anti-reclama! N-ar mai lua nimeni o masina de 40.500 de euro si 290 CP cu care nu poti sa faci launch control ca nu tine puntea fata, nu poti sa mergi tare ca da socuri in motor, nu poti sa franezi tare ca ceva, dai 2.500 de euro pe niste frane si scartaie... Sa continui?

Si @deenman este totusi o mare de gri-uri, si daca tot suntem pe topicul acestei masini, multe alte culori foarte vii :) intre "hai sa-i rupem fasu' in bara la bara" si "am luat cele mai scumpe si potrivite anvelope pentru masina asta dar merg incet cu ele si nu franez brusc ca sa nu se toceasca"... Doar daca nu e ok alb, nu inseamna ca trebuie sa fie negru. Sunt atatia soferi de masini puternice care nici nu le "rup in gura" pe drumurile publice in fiecare moment petrecut la volan dar nici nu le menajeaza exagerat si fara motiv ca in cazul de fata.

Dar, revin la parerea mea initiala, e masina lui si poate face fix ce vrea cu ea! Inclusiv sa faca un filmulet de prezentare in care se da mare cu cat de scumpa e masina si cat de bine arata si cat de puternica e dar nu poate merge tare cu ea si nici nu poate frana brusc si nici nu poate face launch control samd :)) 

Link către comentariu

@Sabrina Nu mi ai raspuns la intrebare? Ai facut launch control ? Ti a placut? 

La Golf R 50% din putere in aceasta situatie este repartizata pe puntea de spate si ramane doar 50% pe puntea de fata.

La mine ramane toata puterea doar pe puntea fata. Avem aceeasi punte fata amandoi. Crezi ca e bine sarcina dubla + sarcinile dinamice foarte mari care apar ca urmare a fenomenului de "wheel hop". Nu sunt nici primul nici ultimul care conduce masini cu sute de cai dar am ajuns sa imi cunosc masina si sa o conduc in stil dinamic fara a pierde aderenta puntii fata. 

Upgrade la ce, avand Pilot Sport 4S montate pe masina? ?   Michelin Pilot Sport Cup 2 fiind semi slick-uri 

Ce nu intelegeti voi, care nu ati fost acolo, este ca Andy a condus pentru prima oara o masina cu atatia cai putere si tractiune fata. Fenomenul l-a luat prin surprindere si i-am spus sa nu apese pedala brusc la viteza mica ci sa o calce liniar pt a nu pierde aderenta. Mare tragedie! 

Eu nu am spus pretul decat cand Andy m-a intrebat. Era sa spun ca e secret?

In ceea ce priveste reclama, nu toata lumea isi i-a masina puternica doar ca sa o tina in linia rosie, cred ca foarte multi circula profitand de caracterul masinii dar fara a abuza de ea. 

Dupa voi ar trebui sa fie doar 2 feluri de conducatori auto, cei care merg incet si cei care ii rup "partul".  

Intr-adevar, pentru cei care vor sa rupa "partul", nu e o reclama. ?

 

Modificat de Darian290
Link către comentariu

In dec 2016, dealerul Seat din Cta avea la vanzare o Cupra noua la ~25k, dupa reduceri. Probabil nu avea toate optionalele masinii de fata, dar oricum aia 40k au fost mai degraba spre 30k

Modificat de andrei0241
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!