Jump to content

Audi a4 allroad B9


tgb97

Postare recomandată

Grija mare, GTD are 7.5Jx18 ET51, e diferenta f mare de ET intre cele doua masini, in caz ca vei vrea sa pui rotile uneia celeilalte! Dac'ai pune GMP pe Golf, janta va fi cu mai mult de 3cm mai scoasa in exterior, suspensia fata si directia nu vor fi recunoscatoare :D

Link către comentariu

In primul rand, Bogdan, sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

In cel de-al doilea rand, propun sa nu mai fiti rautaciosi. Audi Soundsystem nu este Bowers and Wilkins, asa cum nici Dynaudio nu este Burmester. Vorbim despre doua sisteme audio low cost, destul de apropiate ca si sunet overall. Nu contest ca Dynaudio e mai bun pe bass si pe sunetele inalte, dar Soundsystem-ul de la Audi nu se vrea a fi premium, ci o solutie de mijloc intre standard si Bang&Olufsen/Bose, pe cand Dynaudio este the best you can get pe VW (din pacate). Daca vrei sa te bucuri de Fraunhofer Symphoria, sari cu banii, daca nu, te bucuri de alte aspecte. E subiectiv pentru fiecare utilizator in parte; unii pun accent pe sonorizare, altii pe look, altii dau 4.000 de euro pe evacuare. :screwy:

 

Link către comentariu

wow, să o stăpânești sănătos. superbă de la culoare la opțiuni.

sunetul este decent dacă nu ai pretenții și dacă îi dai surse bune. până la urmă sunt niște difuzoare de 12-15 euro bucata (parcă). să nu te bată gândul la retrofit B&O....

 

ce et are allroad-ul? la b9 e 40 și jantele pe 25 cred că nu ar da bine. poți să-mi spui cât ai dat pe una?

Link către comentariu

poate spun prostii, dar gmp nu echipează bmw? adică jantele nu seamănă cu cele pentru bmw?

 

și eu sunt în căutarea unor jante și analizez mai multe posibilități.....

Modificat de bobalex18
Link către comentariu

 @bobalex18.

Au jante care seamana cu cele de pe audi si porsche,acel putin astea seamana izbitor cu un model de pe audi.

Depinde ce vrei de la o janta,cu asta nu intru pe circuit,ma intereseaza doar sa fie rezistente si sa arate bine,iar eu zic ca gmp imi ofera aceste doua aspecte garantat

Modificat de tgb97
Link către comentariu

Eu eram setat pe oe dar mă gândesc și la cele am. Sa vad. As vrea jantele de s4 dar trebuie sa renunțăm la un A4 b6 pentru un a3 sau a1 noi și banii de jante cred că se vor duce in direcția asta.

 

Inca o data te felicit pt mașină. Un exemplar superb. 

Link către comentariu

Daca nu vrei sa obtii perfomante prin intermediul jantelor eu zic sa mergi pe am,la un pret cat mai bun.Nu are rost sa dai peste 1000lei pe o janta daca nu vrei timpi si greutate mica pe circuit...foarte frumos poti gasi o janta in intervalul 600-800lei(depinde ce marime vrei),care va arata bestial,eu am pe iarna la GTD Aez si sunt foarte multumit,acum am zis sa incerc gmp pe allroad.

Gasesti jante foarte bune si am,chiar premium...tu decizi daca este necesar sa dai pe o janta OE peste 2000lei

Tot asa am avut alutec pe golf 5 si numai eu stiu ce au suportat jantele alea:biggrin:,de fapt toata lumea stie cum sunt drumurile in Romania...5 ani de zile nu au avut absolut nimic,janta pe 16 de 400lei...

Link către comentariu

Nu e un must sa mergi pe jante OE. Poti la fel de bine sa mergi si pe AM, dar pe branduri cunoscute: cum ar fi de ex BBS, care are cateva modele foarte frumoase!

Pana la urma gusturile nu se discuta, important e sa-ti placa tie.

Dpmdv, sa nu te superi, dar in unele alegeri consider ca te-ai cam pripit (e ceea ce am vazut urmarind cele 2 topic-uri). Cred ca daca ai fi intrebat inainte de unele decizii (pe colegii care au ceva experienta in anumite domenii), acestea ar fi fost mult mai intelepte.

my 2cents...

Link către comentariu

Bbs s-ar fi vazut mult prea ciudat pe masina,iar cand spui bbs parerea mea e ca te intrepti spre o masina sport,iar allroad nu e nici pe departe asa ceva...am vrut ceva simplu,durabil si  cam atat,fiecare isi exprima opinia,de aceea exista acest forum,iar daca nu voiam sa aud opinia altora nu ma expuneam in cele doua topic-uri.

Gmp este un brand destul de cunoscut,iar GTD-ul franeaza mai bine,se aude mai bine si arata mai bine si inca nu e gata...din acel topic nu am inteles unele rautati,opinia e opinie,rautatile nu isi au rostul...

@waf gusturile nu se discuta,am vrut sa merg pe bbs,dar daca impactul vizual pe care l-au avut jantele gmp este proportional cu calitatea lor,voi fi super multumit.dpdv al grabei...da m-am grabit cu powerbox-ul,powerbox-ul va ajunge pe masina asta,va fi folosit doar in momentele in care masina va fi foarte incarcata sa nu simt acest lucru,gtd va primi un soft cat de curand.

Ps:Cu multa vointa ma voi indrepta curand catre un Golf R sau un rs3,asa voi pune capat si controverselor de genul "de ce ti-ai luat GTD"

Modificat de tgb97
Link către comentariu

Allroadu’ nu are motor longitudinal?

Nu a fost nicio controversa cu “De ce ti-ai luat GTD”; “controversa” a fost ca tu ai zis ca vei alerga orice pe circuit. cu un GTD. 

Citeste ultima parte cu voce tare si vezi daca gasesti ceva...”controversat”.

Te intreb de motor longitudinal pe Audi pentru ca eu nu cred ca se va potrivi PowerBox-ul. 

Ce intelegi prin “vointa”?

Nu iti schimba masina pentru aprecierile de pe forum, FFS...daca tu esti multumit, baga motorina si plimba-te, scoate niste fete la cafea si in club si bucura-te de viata, ca poate fi frumoasa si “doar” cu un GTD, nu e neaparat nevoie de RS3. care RS3 nu are nicio treaba cu Golf R, ala e S3...

Vezi ca vorbesti de jante OEM ca fiind cele mai bune, usoare si adecvat pentru circuit...dar exista OZ-uri pe piata la care greutatea pe 4 bucati e sub greutatea unei bucati OEM. 

Modificat de mike.
Link către comentariu

Ai grija cu powerbox pe b9. Rămâne memorat că a fost montat și pot comenta la garanție. Poți apela la un kit de la abt și se pare că îți păstrezi garanția

Link către comentariu

 @mike. voi ati vrut sa intelegi ca eu am spus ca voi alerga orice pe circuit:biggrin:alta data imi voi expune parerile mult mai precis.

Powerbox-ul il pot trimite la reconfigurare.

In niciun caz nu m-am gandit sa imi iau o masina pentru a plimba pe cineva cu ea,nu imi pasa cui atrage atentia si in ce mod.

In privinta subiectului "rs3"...il mai deschid doar atunci cand voi fi gata sa il iau.

@bobalex18 o informatie foarte buna,voi tine cont la momentul potrivit,oricum de multe ori nu cred ca va fi pus,masina abia a facut 650km:biggrin:,il voi trimite la reconfigurare doar sa nu pierd in totalitate cei 500e dati pe acea chestie....

@mike. tu ai pune oz ultraleggera pe un allroad?

OE e OE,OEM e OEM,sunt niste diferente...daca voiam OE ma costa 3000lei janta,nu ma incanta cu nimic atata timp cat merge 3 luni cu ele...

S3 nu am pus in calcul,de ce?Pentru ca e mult prea banal...intre s3 si r,clar as merge pe R,rs3 e alta liga,alti bani,alta distractie:wub:

Modificat de tgb97
Link către comentariu

Mai spune-mi, invata-ma cu OE / OEM si alte chestii din astea, pare ca stii asa de multe :rolleyes:.

Sa va bucurati de Allroad, de GTD, de RS3 si de toate utilajele de care va folositi. De S3, nu, ca e banal -_-.

Decat GMP, eu as pune orice, inclusiv Ultraleggera, Superleggera etc. Dar suntem diferiti cu totii si, in plus, e irelevant ce as face eu.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pana una alta zic sa revenim la masina in cauza. Povesti si vorbe despre alte modele nu au de ce sa fie expuse pe aici. 

Multumesc de intelegere!

@tgb97 Bogdan, are rost sa continuam offtopicul? In viata trebuie sa inveti sa iti asumi alegerile chiar daca ele nu sunt pe placul majoritatii si sa nu incerci sa le explici sau justifici. :)

Link către comentariu

Pai din cate stiu eu....oe pe langa ca scrie Ronal mai este prezenta si sigla audi,iar pe oem scrie doar ronal,in fine corectati-ma daca zic gresit,nu ma pricep....OE (Original Equipment)

 OEM (Original Equipment Manufacturer)

S3 nu imi place mie si cam atat:biggrin: nu inteleg ce e gresit:banghead:

Ps:am dat un exemplu nu stiu ce brand pune audi :biggrin:.Sustin initiativa lui Cristi....Multumesc.

@cristi511 oamenii gandesc diferit,iar eu am incercat sa imi exprim opinia,dand de inteles ca nu cred ca avea rost sa dau 1300lei pe o janta care merge doar 3 luni,de maine revin cu impresii despre cutie,care a inceput sa imi placa tare

Modificat de tgb97
Link către comentariu

Eu as fi luat un set de cauciucuri bune all season ( daca exista asa ceva ) si le-as fi lasat pe audi FIX pe jantele cu care a venit masina. Asa nu as mai avea problema rezistentei si compatibilitatii altor jante .. si nici efortul financiar (care nu ar fi mare efort in cazul vostru) pentru un alt set de cauciucuri.

Link către comentariu

am eu all season „de alea bune”. sunt perfecte pentru o utilizare normală. dar dacă vrei mai mult de la mașină, o să le atingi ușor limitele. cel mai mare plus, super silențioase.

Link către comentariu

Sincer ma gandeam ca ar fi un echilibru bun intre aderenta si comoditatea data de faptul ca nu trebuie sa le schimbi de 2 ori pe an. Plus ca strict in cazul de fata daca iarna cauciucul nu e la fel de performant ca unul de iarna propriu-zis, compenseaza faptul ca masina este 4wd.

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu
  • 4 months later...

Astazi a fost rasfatata masina cu pre-wash nanolex,sampon meguiar's si bineinteles o manusa de blana,iar la final dat cu sealant meguiar's.

In rest masina a facut 6600km,media de consum este 7.3,dar am scos si consum de 5.2?.Completat doar 150ml cu ulei OE Audi 5w30LL.

Masina este geniala,nimic de reprosat masinii,insa cauciucurile sunt jalnice pe ud,iar pe uscat e bine sa nu o aduci la limita ca sigur aterizezi in locuri nepermise??.

Cat de curand voi lua altele,poate aveti ceva sa imi recomandati,acum are Michelin Privacy 3,cred ca zic bine??

20180607_133509-2268x3024.jpg

20180607_133643-1612x1209.jpg

20180607_133522-1612x1209.jpg

20180607_133653-1512x2016.jpg

Link către comentariu

Dubios ce spui tu legat de Primacy 3-uri (daca astea sunt pe masina acum). Am 2 masini incaltate cu aceste cauciucuri si sunt excelente.

Poate ceri tu prea mult de la masina in anumite conditii... :scratch:

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!