Jump to content

Audi a4 allroad B9


tgb97

Postare recomandată

@mihai.onu94 intradevar sunt foarte frumoase dau bine genul asta de jante din link-ul lui Cristi,dar sunt foarte mari,iar pe asta vreau confort,este indeajuns cat ma topaie gtd-ul:biggrin:.

@AudiA3sedan da este cu Audi soundsystem(se aude asemanator cu dynaudio)

Link către comentariu

Nu minti cu sound-ul ca iti cresc urechile.

Sound systemul nu are nicio treaba cu Dynaudio.

Le:

Audi - 180w dar sunt absolut degeaba. Nu e nicio diferenta la calitatea sunetului intre ce aveam pe Leon si nenorocirea asta de soundshitstem.

Dynaudio Excite (g7) - 400w care suna absolut demential plus ca hu citeste si format de calitate. 

Nu exista termen de comparatie intre cele doua. Punct!

Link către comentariu

Corect nu le pot compara,dar se aude foarte bine si acesta...Dynaudio e mult peste ce are a4,respectiv audi soundsystem,abia in dimineata asta am reusit sa ma conving...

Link către comentariu

Are da, dar calitatea sunetului nu este cu nimic mai sus decat a unui sistem stock de g7/seat/skoda. Ai doar mai mult bum bum si cam asta e tot.

0 fidelitate.

Sa fie asta singura dezamagire la masina si sunt convins ca nu o sa fie vreun regret!

Link către comentariu

foarte faina masina ! doar ca si-a comandat un prieten un allroad ... a ajuns la 53.000.

 

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Trecem peste momentul asta? 

Cand te uiti dupa un Audi nou atunci ai o situatie materiala care iti permite sa nu iti faci griji sau ganduri ca cel de mai sus. :)

Va rog mentineti discutia despre acest A4 B9 Allroad. Multumesc!

Link către comentariu

Nu m-a dezamagit cu nimic sunetul si chiar e ok,este atat de confortabila masina incat nu ma mai pot despartii de ea:biggrin:daca avea si lane assist si functia aceea de mentine distanta fata de cel din fata sigur m-as fi culcat:rolleyes:

Ps:Nu am cum sa am vrun regret,e imposibil...a meritat fiecare cent masina asta pentru tot ceea ce ofera.

Modificat de tgb97
Link către comentariu

In 18. 01.2017 au intrat in garajul familiei 2 masini: O Skoda Rapid Edition si un Golf 7 SW Comfortline. Am facut mai multe "teste audio" si la Golf sunteul este clar peste Skoda... la Golf nu am nevoie de nimic mai mult... deci daca suna macar ca si intr-un Golf esti un Bo$$ :).  Felicitari pentru achizitie. E ca un vis umed ! ;)

 

Link către comentariu

Degeaba faci pentru ca microfonul nu va reusi sa inregistreze atat de bine incat noi sa percepem diferenta. Te credem pe cuvant ca se aude blana, dar nu mai blana decat pe golf :D

Link către comentariu

Da,la asta ma gandeam si eu,in video poti sesiza doar calitatea bass-ului...care pe golf este net superioara.

Link către comentariu

Superb ! Fata de simplul B9 care e pur si simplu anost, allroad-ul arata intr-un mare fel. Big like si pentru culoare ! Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Masina arata demential. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Pe cat sunt jantele GMP si cat au gaura centrala?

Modificat de Marius82
Link către comentariu

@Marius82 Jantele sunt pe 18x8 et 25.Multumesc!La ce te referi "gaura centrala"?Daca te referi la capacelul acela chiar nu stiu.

Acum am revenit si dupa mici teste audio Dynaudio vs Audi soundsystem si totusi tin sa il contrazic pe Cristi.Diferentele sunt infime,diferenta clara este cand dai foarte tare,dar in rest Dynaudio e cu maxim 15% mai bun ca Audi soundsystem.

Link către comentariu

Referirea la gaura centrala s'ar traduce in: E nevoie de inele de centrare a jantei pe butucul rotii sau nu? De obicei, jantele generaliste sunt facute cu un diametru mare, astfel incat cu diverse inele adaptoare sa poata fi montate la mai multi constructori. Din ce'am gasit, A4 allroad are diamentru central 66.5 mm si 8J ET26 pentru R18, deci GMP astea, daca n'au nevoie nici de inele de centrare sunt la marele fix!

Link către comentariu

Ok, posibil sa fie cum zici tu iar avant-ul sa aiba alta acustica dat fiind faptul ca  are subwooferul in portbagaj, nu "pe portbagaj" ca berlina. :)

Jantele sunt frumoase. :emthup:

Link către comentariu

Cu ce sursa de muzică ai făcut comparația? Te întreb pt că văd că e o chestie unanim acceptată că pe radio și alte surse cu calitate scăzută, diferența între sisteme e destul de mică și devine mult mai accentuata atunci când asculți un cd (cu track-uri nu MP3) sau in format flac. 

Eu am observat o diferența pe un Peugeot cu boxe de fabrica și navigație Kenwood între mp3-uri pe stick și melodii pe cd cu track-uri, în limita sistemului, nu ceva wow, dar tot era observabila.

Link către comentariu

Sa-mi fie cu iertare, dar la o astfel de masina nu merita jante ca cele prezentate mai sus. Eu as fi mers pe varianta OEM, ca sunt modele din care sa alegi la audi cu nemiluita. Aici ma refer si la o gama variata de combinatii: inch, J si ET. Iar pe cele cu care a venit masina le-as fi lasat pt iarna. Acum, asta e...

In rest ce sa zic: sa te bucuri de ea ca e frumoasa rau!

Link către comentariu

Eu am fost foarte multumit de raportul calitate pret,janta are undeva la 10kg,pentru cat a costat arata super bine,iar despre GMP am auzit numai lucruri bune...

ps:in caz ca nu imi plac le voi pune pe GTD,pe iarna...

Modificat de tgb97
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!