Jump to content

Oglinzi laterale

crisss7
 Share

Postare recomandată

Salut,

Am ramas fara oglinda laterala stanga, ma intereseaza cateva informatii despre posibili alti producatori. La un search am gasit fabricate de TYC, Blic si Alkar.

https://www.epiesa.ro/oglinzi-skoda-superb-3t4-2-0-tdi/28257/subcat-100566/

Originalul, la Avia costa 2000 lei.:banghead:

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai bine cauti una second hand, originala.

Link către comentariu

Din pacate, second hand inseamna in 90% din cazuri furata, nu vreau sa incurajez sub nici o forma acest lucru. Mentionez ca este a treia ora cand este furata si inscriptionata pe deasupra, mi-e jena si sa merg la CASCO a treia oara pentru acelasi lucru. montez una de 100 lei si gata.

Link către comentariu

No, vb lucruri diferite.... daca tu vb numai despre sticla oglinzii, trebuie sa precizezi acest lucru. Nu poate sa fie 2000 lei pt masina ta. Noua originala pentru Touareg 2016, cumparata de la reprezentanta, electrocromata, etc - 1350 lei.

Eu am crezut ca ti-au rupt si furat toata oglinda (carcasa, etc), nu doar sticla.

Link către comentariu

Vezi că în lista aia de la epiesa apar şi repere originale. :) Nu ştii codul celor înlocuite pe casco?

Link către comentariu

Despre sticla este vorba, am sunat dimineata la Avia si mi-au confirmat ca atat costa, 2061 lei. Am intrebat de ce costa atat de mult, raspunsul a fost, citez : "Domnule, este oglinda speciala" csf, ncsf ...

Din pacate nu stiu codul, in documentele de CASCO apare doar ca geam oglinda stanga.

Link către comentariu

mai speciala decat electrocromata, nu are ce sa fie.

Suna si la Ausburg, la StoAuto si verifica....eventual si la Porsche. Eu de la Porsche am luat, electrocromata, incalzita, etc - si a fost cat ti-am scris mai sus.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 1 month later...

ia dinasta, 4F0857535AF, e fara incalzire si e 378 ron.

Dar macar oglinda e originala, alea am toate "vad" nasol.

Link către comentariu

• 5 years later...

Buna ziua, detin un Skoda Superb 2 and 2009 - din pacate oglinda a fost data peste cap - problema este ca in momentul cand dau sa se rabateze de pe pozita inchis (ma refer ca am setat sa se inchida oglinzile dupa ce masina e blocata), la deschiderea oglinzii cea din dreapta functioneaza corect, iar cea din dreapta se tot duce peste cap (ca si cum nu ar mai oprii motorasul) si tot timpul trebuie sa o pun inapoi manual, ce am observat, este ca oglinda( toata) este mai sus ca vreo 2 cm si cand o misc cu mana nu se misca greu deloc ... parca nu mai are acel ceva (nu stiu cum se numeste) sa nu lase oglinda sa se miste. 

am cautat pe internet si am observat ca in zona unde ar fi blocajul este un arc undeva in zona in care am facut sageata? 

_edit_ am gasit si poza pe net - acolo ma gandesc sa s-a dus ceva 

image.thumb.png.b85b647992c30a77e17cd6ffcd5cc92d.pngimage.thumb.png.3523d03d1ca3abe1e9ed121e0b64d24c.png

as avea nevoie de ceva pareri 

Multumesc

Modificat de Punx
Link către comentariu

Este deteriorat mecanismul din interior, nu ai ce sa ii faci din pacate,  decat inlocuirea bratului

Link către comentariu

acum am fost sa ma mai uit la oglinda, ce am observat daca il duc pana in capat (dat peste cap) pe la final face clic-ul ce ar trebuie sa faca in pozitia normala cand misti oglinda .... oare nu s-a rasucit in interior ?

intreb poate exista o solutie mai ieftina :)) -

Link către comentariu

Din pacate, nu. Poti incerca sa o desfaci, dar nu cred ca vei rezolva ceva

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!