Jump to content

Jante & Anvelope (Tiguan AD1)

catalyn21
 Share

Postare recomandată

Salut,

detin un Tiguan Allspace 2020 cu jante de fabrica pe 20 si subwoofer Dynaudio in locul rotii de rezerva 🙂.

Ma gandeam sa cumpar din dezmembrari o roata de rezerva slim pe 18/19 sa fie in portbagaj pentru drumuri mai lungi, preventiv.

Aveti vreo recomandare sau vreun sfat ce sa urmaresc/caut? am inteles ca conteaza si diametrul butucului.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
Nenciu Victor

La jante pe 18 tiguanul tatei are cauciucuri de iarna pirelli ceva ... e 2021 masina ... Huruie ca dracu, sunt de iarna ... Ce recomandati, ca sunt cam pe duca oricum, sa cumpar in schimb? Eu la Golf am Conti pe fata si Hankook pe spate si chiar si la peste 130km/h nu huruie nimic :D 

Link către comentariu

Eu am Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen 1. Sunt multumit de cum se comporta pe zapada si la zgomot la viteze mari.

Link către comentariu

Conti, Michelin, Goodyear, Bridgestone mai premium,  Hankook, Nokian mai mediu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!