Jump to content

VW Golf 7 2.0 TDI 4 Motion


Casini

Postare recomandată

Felicitari pt efort. Arata mai bine estetic in aceasta configuratie, iese din banal. Ce insa il face sa fie wanna-be sunt tocmai acele badge-uri care nu isi au rostul. In loc de GTD pe grila mergea TDI sau 4motion, iar pe spate curat. Nu sa simuleze GTD, dar pt oricine care stie ce e GTD sa vada ca nu are eleron, ca nu are praguri. 

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

https://www.irista.com/gallery/8xmkdfqxzdzs#/

Am atasat mai sus un link dupa ce masina a iesit dupa tratamentul pt sezonul rece. Pozele puse anterior nu mi s-au parut prea reusite. Legat de masina ,incerc sa fac ceva placut ochiului dar nu am timpul necesar pt toate detaliile. Pe parcurs sper sa fie mai echilibrata masina din toate punctele de vedere. Si cred cred ca multumirea de sine este cea mai importanta plus respectul pt eforturile care se depun sa iesim din comun nu sa aruncam cu venin pt tot ceea ce nu ce convine .  Ca oameni tre sa fin toleranti si sa acceptam diversitatea  ca formă de exprimare a umanităţii noastre . Oricum tin in continuare sa multumesc pt critici dar sper ca sunt si parti bune care au sens pt unii .

Link către comentariu

Arata bine dar tipa din toate puterile "lasa-ma mai jos, nu sunt suv!!!" :D 

Link către comentariu

Am analizat si eu putin din ce mi-ai zis mihai_onu94 si fata de Golfurile cu tractiune fata a mea parca e putin mai inalta,poate si din cauza 4Motion-ului asta excluzand R-ul care e alta mancare. Am auzit precum colegul The_Ego a folosit ceva OEM pt moftu asta, VW  lowering kit si as fi deschis si la altceva fara sa ma lase fara pietre la rinichi si multi greieri la interior,circul foarte mult pe oras si mai sunt inca portiuni nu foarte domestice pana cand edilii se gandesc sa le asfalteze ...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna seara MariusPD, tot nu te-ai hotarat la masina? Urmeaza schimbul de discuri si placute de frana de la brembo,spatele a ajuns pe fata nu mai avea in stoc distribuitorul,bucse brat posterior pline si sper ca urmatoarea modificare arcurile s-o mai cobor putin. Astept niste sfaturi  cu suspensia , nush spre ce sa ma orientez ... 90 la suta din timp doar city . 

Link către comentariu

Masina arata bine :) Ca si completari poti sa ii mai pui un eleron de GTI/GTD plus pragurile aferente :)

Spor la modificari!

Eu pe al meu mk5 am optat pentru arcurile Eibach Sportline :) Au un drop destul de agresiv. Momentan sunt cu jante pe 16. Astept sa vad efectul cu jantele de vara pe 18" :)

Modificat de ICiceu28
Link către comentariu

@ICiceu28 pai tu nu ai  suspensie pe ea din  fabrica sport? intrebare:eleronul gti..gtd merge si pe cele normale sau trebuie pus alt tip de eleron?

@Casini ba da m.am hotarat..o sa fie surpriza..pana vine inca nu ma pronunt?  si la tine la fel... tu nu ai suspensie sport pe masina..de ce ai vrea sa o schimbi?

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!