Jump to content

VW Golf 7 2.0 TDI 4 Motion


Casini

Postare recomandată

Sunt prezent din 2007 pe acest forum si am urmarit cu interes si admiratie achizitiile si evolutia multor utilizatori din acesta comunitate VW. Intr-un final mi-am facut curaj sa-mi prezit masina Vw Golf 7 2.0 TDI dupa multe luni de cautari fiind setat pe 4 motion, fosta masina fiind un un Passat B6 4 motion 2.0 TDI urmata de un Mitsubishi Colt CZT care daca era cu tractiune intregrata ar fi fost o masina de vis pe orash.In fine ,sa revin la micul Golf de care sunt foarte impresionat,ca virgula confort mult peste Passat-ul din 2008 ,asta fiind doar o parere personala ... rafinat si silentios. Primul cadou care l-a primit a fost bara fata de GTI_GTD plus proiectoarele cu led pt ca mi s-a parut putin cam comuna masina apoi au urmat stopurile cu led. Ca optini le-am enumerat mai jos,nush daca mi-a scapat ceva ...

 

 

vw Golf 7 2.0 TDI Highline 4 Motion

 

Faruri bixenon DLA

Senzor ploaie,lumina

Privacy glass

Dynamic Light Assist şi Lane Assist

Park Assist inclusiv Park Pilot

Cameră video Rear Assist

Adaptive Cruise Control

Front Assist

Emergency brake assist

Navigație Discover Pro

Lumini ambiantale

Scaune incalzite Stofa + partial alcatara

Computer bord color premium

Carlig remorcare

20171007_144602.jpg

20171029_110034.jpg

20171029_110045.jpg

20171029_110103.jpg

Link către comentariu

f frumoasa masina. sa ai drumuri bune cu ea!o intrebare.. ai modificat ceva la bara cand ai schimbat pe cealalta?

cauciucurile ce dimensiuni sunt?

Modificat de MariusPD
Link către comentariu

Multumesc. Bara este OE , m-au chinut putin proiectoarele pt ca sunt cele de pe facelift si a trebuit sa tai putin suportul unde vin prinse luminile de ceata. In rest astept sa modific si spatele , finala de GTI Clubsport plus fusta spate. Cauciucurile sunt 225 45 R17 .

Link către comentariu

Felicitari pt masinuta! Ai inceput cu cele mai de efect modificari vizuale pe care le puteai face! 

O optiune destul de rara tractiunea integrala pe golf, de ce ai vrut-o neaparat? 

Link către comentariu

Salut! Dpmdv, badge'ul cu gtd nu prea are ce cauta in grila fata. Mai ales daca vrei sa ii schimbi si partea din spate. 

Link către comentariu

in curand o sa imi vina si mie masina golf7 facelift... te untrebam de bara ca in timp as vrea sa i schimb si eu..  

de cauciucuri intrebam ca eu am dat comanda pt 225 40 r 18..  

ce parerere ai de asemenea dinensiune?

Link către comentariu

mihai.onu94 . Am avut un Passat B6 cu tractiune intregrala si mi-a placut foarte mult comportamentul ,felul in care pleaca dintr-o intersectie aglomerata ,pe viraje nu mai spun, un feeling placut plus un moft. Cred ca aceiasi parere o au si alti colegi cu masini mult mai puternice 4 motion de pe forum.

tudy_cnu   . Dupa cum mai spunea un coleg masina am modificat-o in primul rand sa-mi placa mie si sa fie de bun gust. Grila cu emblema GTD vin impreuna iar fara acea grila e ca si cum ai purta un costum scump cu o pereche de tenisi ieftini.

MariusPD  .  Teoretic n-ar trebui facuta nici o modificare ,eu am mers putin la risc si am fost norocos. Experienta Cu roti pe 18 n-am avut dar presupun ca va fi putin mai rigida masina din cauza balonului mai mic dar cu un look mai deosebit fata de 17.

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Lasa emblema acolo fiindca arata bine. Nu scrie GTI si sub capota e un 1.6 tdi... Daca ii faci un soft la motor poti sa spui ca ai chiar un GTD. 

Ai cumva ceva gen pachet drumuri grele? Pare foarte inalta masina. 

Link către comentariu

Pe masina am 2.0 TDI TDI . Tocmai ce o coborasem de pe elevator dupa ce i-am schimbat  uleiul din grupul spate , haldex , cutia de transfer ,cutie de viteze plus revizia de rigoare si cred ca nu era asezata inca suspensia. Cu soft-ul n-am avut o experienta tocmai placuta,imi omora DPF-ul si am revenit la cel de fabrica pana la urma plus ca nu vreau sa-mi inegreasca tobele dupa ce modific si spatele.

MariusPD.  Facem schimb daca nu iti place comportamentul si asa ca ma batea gandul sa trec la 18 .

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

nu e rau..doar ca eu nu sunt in tara..si depinde ce jante ai..ca eu am dat o carca de bani pe ele...??

Link către comentariu

Jantele sunt cele din poze , Madrid cred ca se numeste modelul cu cauciucuri ContiPremium Contact 6 XL  DOT 2017.

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Ca sa merg pe aceeasi linie data de tine, e ca si cum m'as duce sa imi iau un palton de la Zara si apoi i'as pune eticheta de Chanel :) 

Va fi un 2.0 TDI, cu badge pe spate "2.0 tdi 4motion", cu grila fata cu badge de GTD si cu bara spate evacuare etc de GTI ;) Intelegi unde bat?

Link către comentariu

Inteleg unde bati dar grila vine deja cu badge-ul GTD incorporat si mutumesc pt sugestii dar ca orice om de pe lumea asta , cu totii avem cate o slabiciune sau poate chiar mai multe.  Mie nu-mi place spatele de la GTD ca virgula echilibru dar gusturile nu se discuta ,totul e relativ in perceptia noastra despre ce este frumos sau nu si ca orice individ incercam sa fim unici ca pe placul tuturor nu vom fi niciodata . Lucrurile frumose vin pe parcurs si cu rabdare .... plus ca cer sacrificii . Oricum poate cei de la Chanel poate isi vor canaliza inspiratia si catre industria auto intr-un viitor apropiat.

Link către comentariu

Tocmai ce am pregatit masina pt sezonul rece : corectia lacului , luciu si protectie , sealant pt protecie , geamurile au fost hidrofobizate cu Nanolex Ultraglass plus incaltarile de iarna si evacuarea de GTI Clubsport.

20171212_183919.jpg

20171212_183937.jpg

20171212_183951.jpg

20171212_184145.jpg

20171212_184257.jpg

20171212_184522.jpg

Link către comentariu

Cu evacuarea asta chiar ca e ciorba, cum spunea si colegul de mai sus. Fiecare chestie pusa pe masina e faina, insa combinatia e prea mult...

Ultima aditie cere ori o debadge-uire, ori inlocuirea 2.0tdi cu GTD. 2.0tdi fie el si 4mo arata ciudat (ca sa fiu bland) cu evacuarea de dubla...

Link către comentariu

Urmeaza sa las spatele fara inscritii dar din lipsa de timp o voi las asa ,printre picaturi ma voi ocupa si de detalii . Suntem oameni ...

Link către comentariu

Stiu ca este foarte usor dar nu mai avem 14 ani ,dar si job si placere ... e cam greu . Fac si eu ce pot printre putinul timp liber pe care il am. Multumesc mult pt critici si aprecieri . 

Link către comentariu

Ce bine mai arata, felicitari !

Spor la modificari si cati mai multi km cara probleme.

edit: ar merita si un soft mai ales ca ai in oras Completechip :D

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Multumesc  ~LauR~ . Vad ca esti mult mai infocat ca mine in privinta modificarilor si interesanta evolutie a masinii tale . Randul asta am vrut cat mai multe dotari OE plus mici mofturi. Cu soft n-am avut tocmai o experienta placuta la CompleteChip dar nu vreau sa intru in polemici . Fiecare din noi avem asteptari diferite fata de serviciile altora.

Link către comentariu

Toti avem asta in sange mai mult sau mai putin :))

Ma mir, esti primu care il aud...exista si alte firme, important este sa te hotarasti :)) eu zic ca merita un soft.

Link către comentariu

+1 pentru soft. Mai ales ca ai 4motion si vei putea pune pe asfalt toata puterea fara nicio problema. 

Link către comentariu

La soft ma mai gandesc ,nu-i graba . Pe oras sunt suficienti 150 cai si asa ca devine un orash din ce in ce mai aglomerat. Am comandat si badge-ul cu GTD si in cel mai scurt timp sa scapam de toate inscriptiile de pe spate , intr-adevar .... aglomerat spatele .Oricum multumesc pt sugestii , uneori criticile sunt si educative .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!