Jump to content

Intalnire Seat

DaniS
 Share

Postare recomandată

frumoase pozele! :D

Imi pare rau ca n-am putut sa stau mai mult. Am ratat si sedinta foto! :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

62

• Matrixu

28

• FiReBuRn

24

• leone82

14

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cam putine impresii dupa intalnirea asta sau mi se pare mie?

Eu nu cunosteam pe nimeni, dar incantat de cunostinta.

Data viitoare eu propun sa punem Arosa in fata la poze :D.

Cupra lui Daniel e foarte tare! :D

Link către comentariu

Arosa este copilul rebel din gama SEAT :D Impresii, in general bune, pacat de ca nu stransesera aia cortu de tot, sa ne facem de cap cum trebuie :P Asteptam urmatoare intalnire, daca vine si un dealer, ar fi super tare, eventual cu cateva accesorii. ( Si preturi, ca pt membrii asa :D )

Drive safe!!!

AndyGTei :D

Apropo, am aflat de la ce erau urmele acelea pe pragu de la sofer... baietii aia plini de zel de la spalatorie, ca sa isi merite sapguta, s-au apucat sa de-a vanjos cu aspiratorul, si mi-au zgariat pragurile cu furtunul. :D :D :D

Modificat de AndyGTei
Link către comentariu

Probabil urmatoarea intalnire va trebui facuta cu ceva mai multa implicare din partea mea si nu numai. Am avut o gramada de idei, dar putin timp si mult mai putin chef sa le pun in practica.

Apropo de idei poate punem tara la cale la Olanesti... O sa fie si timp si forumisti la un loc.

Link către comentariu

Cam putine impresii dupa intalnirea asta sau mi se pare mie?

Eu nu cunosteam pe nimeni, dar incantat de cunostinta.

Data viitoare eu propun sa punem Arosa in fata la poze :).

Cupra lui Daniel e foarte tare! :mad:

mie sincer mia placut...a fost prima intalnire seat la care am participat si a fost bine...pacat ca n-am fost mai multi...

sper ca data viitoare sa fim mai multi si "sa punem seat club-ul la cale"

baiatul cu seat leon alb B 49 XGU va saluta

Link către comentariu

FiReBuRn

Si eu consider ca a fost frumos..Majoritatea ii cunosteam..

Ii multumesc inca o data lui Daniel (BZ79DNL) pentru plimbare ...

Cu placere...si data viitoare dam una si mai lunga :)

kshu

Cupra lui Daniel e foarte tare!

Multumesc pt apreciere !!!

A fost ok intalnirea si vreau sa imi exprim dezamagirea ca nu au fost mai multi, mai ales ca s-au anuntat, s-au trecut pe lista, dar de ajuns....poate data viitoare. In rest m-am simtit f bine, multi ne cunosteam deja...participarea unui dealer ar fi foarte frumoasa.

Si imi mai pare rau de un lucru - ca nu ne-am putut desfasura cum trebuie, sa incingem si noi putin masinile :)

Salutari tuturor si pe data viitoare !!!

Link către comentariu

Ma bucur ca nu am ratat intalnirea. A fost chiar OK, desi am fost cam putini. Astept cu interes viitoarele intalniri! :)

Link către comentariu

Salut,

Imi pare rau ca nu am fost mai multi si ca nu au venit si cei pe care i-am abordat. :(

Chiar m-am uitat la numerele masinilor sa vad daca recunosc vreunu.

In concluzie cei care mergem la Olanesti sa punem la cale urmatoarea intalnire, in care sa ne implicam si noi ceilalti si ma gandesc la tiparirea din timp a unui fluturas pe care sa il impartim celor pe care ii intalnim sau sa le ducem in showroom-urile dealerilor din Bucuresti si din tara. :)

Link către comentariu

salutare,

chiar imi pare rau ca nu am ajuns dar a trebuit sa plec acasa la buzau exact sambata dimineata ;)

data viitoare sper sa ajung.

Link către comentariu

Salutare. Daca va fost dor de X-ecutor iata-l aici la intalnirea din Bacau. Prezenta lui ma bucurat nespus de mult tinand cont ca eram singurul cu ibiza de acolo.

dsc00057ci7.th.jpg

PS: Pe 3 noiembrie ajung si eu in Bucuresti si poate ajung si la intalnirea voastra de atunci

Bafta tuturor

Link către comentariu

Cupra lui Daniel e foarte tare! :Driver:
Un filmulet cu Leon`ul Cupra al lui Daniel gasiti AICI
Cu placere...si data viitoare dam una si mai lunga :Driver:
:lol: Roger that :( Ti-am facut si un cd special pentru animalul din portbagaj :lol: Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu

Un filmulet cu Leon`ul Cupra al lui Daniel gasiti AICI:salut: Roger that :) Ti-am facut si un cd special pentru animalul din portbagaj :icon_cool:

Multam mult !!! :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu ma asteptam la ceva dinamic nu static :icon_thumright:

De cat timp ai masina? Ma roade in continuare curatenia din compartimentul motor (parca era farmacie nu masina plimbata prin bucuresti)

Link către comentariu

De 5 luni si ceva. Este curata tot timpul,atat exterior cat si interior.Imi place mult sa fie curata si am mare grija de ea.

Link către comentariu

• 1 month later...

Urmatoarea intalnire va fi in ianuarie, cu toate celelalte marci din grup, la Amkart, in Pipera. Acolo se fac de obicei intalnirile de iarna VWFORUM, se aniverseaza si ceva ani de la infiintarea forumului.

Link către comentariu

Din pacate din Oradea ii cam greu de ajuns la intalniri (chiar daca pana in ianuarie imi vine masina). Citind asa prin topic, explicati-mi si mie va rog cum sta treaba cu Cupra lui Daniel, am vazut videoul, sunetul la motor pare altul desi se poate sa gresesc, care sunt imbunatatirile aduse masinii?Din pacate din Oradea ii cam greu de ajuns la intalniri (chiar daca pana in ianuarie imi vine masina). Citind asa prin topic, explicati-mi si mie va rog cum sta treaba cu Cupra lui Daniel, am vazut videoul, sunetul la motor pare altul desi se poate sa gresesc, care sunt imbunatatirile aduse masinii?

Link către comentariu

@Mircea G: Nu am facut nicio modificare masinii,de ce ti-i se pare ca nu suna la fel ca orice cupra?

Link către comentariu

Parca asa mi s-a parut din video, desi intradevar nu cred ca am auzit Cupra de afara ci doar din masina.

Link către comentariu

abia astept sa particip si eu la prima intalnire a posesorilor de seat-uri...din constanta se ajunge repede in bucuresti...in pipera nu stiu cum se ajunge dar abia astept sa imi pun in practica gps-ul :lol:

Link către comentariu

Ca sa va faceti o parere de ce a insemnat intalnirea de iarna din ianuarie 2007, va pun linkurile la 4 filmulete:

http://youtube.com/watch?v=11LPTjmEWp8

http://youtube.com/watch?v=miwf1FdjYJc

http://youtube.com/watch?v=ZwhoK_yZpYg

http://youtube.com/watch?v=5goijrLMn4w

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!