Jump to content

Iluminat Bord Golf IV

Alin Todoran
 Share

Postare recomandată

de unde as putea cumpara leduri albastre pt bord?....mi s-au ars cred ca doua si as vrea sa le inlocuiesc...ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

54

• hremus

27

• Al Bundy

19

• doyyaru

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

recomand sa le inlocuiesti pe toate, deoarece o sa fie diferenta de culoare/luminozitate.

cauta leduri SMD, la magazinele cu piese electronice.

Link către comentariu

va salut pe toti,sunt nou pe aici dar am gasisit treburi foarte interesante de aceia m-am decis sa pun si eu ceva intrebari:am un G4 din 2001/05-10/1.9 T.D.I cu motor ALH,as vrea sa stiu daca modelul acesta are incalzire in oglinzi si o mica problema,am acel display intre ceasuri la bord unde imi arata masina cind deschid vreo usa problema e ca mi-a aparut pe el niste dungulite care imi obstructioneaza ce scrie acolo recunosc bateria e slaba stie careva e vro problema si se poate remedia si cum,multumesc anticipat

Link către comentariu

Cred ca orice golf are incalzire in oglinzi. Dar problema asta trebuie tratata in alt topic.

Displayul trebuie inlocuit.

Link către comentariu

• 2 months later...

Va salut , nu e tocmai topicul potrivit dar nu am gasit altul mai apropiat de intrebarea mea .. in bord , unde se tin acte and stuff .. eu am scos capacul becului si e gol .. nu e nici un bec , nici un suport de bec .. dar am bagat degetele mai adanc si am gasit un fir de care atarna chestia asta https://www.dropbox.com/sc/iouadk0zoclm92t/XqmwFnizWH , problema e ca m-am chinuit sa o scot si i-a sarit un arc de pe ea .. si nu mai stiu sa-l pun la loc .. si presupun ca asta e lacasul pt bec , sau ? ce e mai exact treaba asta ?

https://www.dropbox.com/sc/11f1gx9l87zcqnz/WId4RpLByT - alta poza , din alta pozitie

Link către comentariu

In poza e soclul becului. Probabil a sarit arcul de la clapeta aia neagra care actioneaza ca un comutator.

Link către comentariu

Va salut , nu e tocmai topicul potrivit dar nu am gasit altul mai apropiat de intrebarea mea ..

Sa te credem pe cuvant? Uite aici ce am gasit in 10sec cu functia Search.

Link către comentariu

Va salut , nu e tocmai topicul potrivit dar nu am gasit altul mai apropiat de intrebarea mea ..

Sa te credem pe cuvant? Uite aici ce am gasit in 10sec cu functia Search.

Ma scuzi , eu am scris la search "iluminare bord" si am gasit numa tampenii .. printre care topicul asta deaia am postat aici ..

Link către comentariu

marius1982.11

sincer, nici mie nu-mi merge functia search, mi se pare un proiect esuat. imi e foarte greu sa gasesc orice.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am si eu o intrebare. cum demontez bordu? :D

Link către comentariu

mirceateodor

Vezi pagina #2 postul #22.

1. Demontati plasticul de sub ceas-uri - este prins in trei cleme si iese prin tragere usoara (cu grija sa nu se rupa)
10218451.th.jpg
2. Desfiletati cele 2 suruburi
42588299.th.jpg
3. Trageti usor de bord in stanga
55538289.th.jpg
4. Scoateti cupla din stanga(albastra) ridicand siguranta mov si apoi pe cea din dreapta(verde) prin acelasi procedeu
64681152.th.jpg

Pentru demontare ai nevoie de o surubelnita torx de 10

Link către comentariu

Tot ca mai sus, apelezi la functia search ca sunt o gramada de posturi (unele cu poze) cum sa dai jos cele 2 suruburi ce tin bordul (instrument clusterul).

Link către comentariu

F l o r i n

deasupra carcasei de la coloana volan, ai un trim mic - se trage de el, se scoate, dupa care o sa vezi jos, sub ceasuri, doua suruburi torx - le scoti,scoti ceasurile, deconectezi mulefe.

Link către comentariu

Sal ,am si eu o problema,cand este cald afara,sau se incalzeste motorul nu se mai vede bine afisajul de la computerul de bord ,se vede intrerupt ,consumul instatnt sau alte lucruri de acolo,cand este frig afara se vede perfect ,care ar fi problema? Stie cineva?

Link către comentariu

Display-ul. In functie de tipul de cluster, e posibil sa-l inlocuiesti, sau sa inlocuiesti tot cluster-ul.

Link către comentariu

marius1982.11

se poate inlocui indiferent de versiune, costurile sunt cam diferite.

Link către comentariu

daca este maxidot - merita inlociut afisajul

daca este minidot, merita inlocuit ceasurile.... deoarece un afisaj pt minidot cu tot cu transport, ajunge pe la 100 de euro.....

da, indiferent de varianta - minidot/maxidot - se pot monta afisaje noi

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

sau varianta , sa aiba maxidot, si sa-si puna cluster minidot...exista astfel de persoane, si nu-s putini...

Link către comentariu

Si la minidot exista problema contrastului la cald si decat sa arunci banii pe alt cluster cu display-ul varza si posibil si alte probleme mai bine inlocuiesti display-ul la al tau si il faci ca nou.

Link către comentariu

corect - numai ca sunt foarte puti aceea care doresc sa puna afisaje noi.... din pacate, sunt destul de scumpe....

Link către comentariu

marius1982.11

mai ales alea mici, culmea.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

imi poate spune cineva care este siguranta care se ocupa de iluminatul in bord ca m-am tot uitat pe acea carte insa nu am reusit sa inteleg.. martori din bord functioneaza la fel si plafonierele, becurile de la portiere etc.. 

Link către comentariu

Ok, si ce nu functioneaza atunci? Poate ai probleme cu potentiometrul de reglare intensitate lumini bord.

Link către comentariu

potentiometrul este bun l-am testat pe o alta masina. poate fi un scurt pe undeva? am vazut ca odata cu iluminatul din bord nu mai functioneaza nici becul din torpedou nici iluminatul la climatronic. si ca sa inteleg exact siguranta care se ocupa pt iluminatul in masina este si pt cel din bord sau este o alta siguranta? intreb si eu ca nu stiu..

Link către comentariu

problema rezolvata. siguranta nr 3 era vinovata

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!