Jump to content

Interior scaune și bancheta Audi A4 B6/B7

ANdi B.
 Share

Postare recomandată

Anul trecut si-a luat cineva cu 150ron de la Midocar. Incercati acolo...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Da, eu mi-am luat de la Midocar cu 150 RON. Capacul era originala, s-a potrivit la fix iar din momentul comenzii a durat cam o saptamana pana mi-a sosit.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

salut. o problema am si eu..detin o masina audi A4 ,an2004,modelB6,1.9.TDI-PD. imi face probleme acel buton care actioneaza coborirea si ridicarea geamului fata stinga(sofer), si capacul de la scrumiera spate(mahon) este rupt,capacul l-am gasit la 1 magazin de piese si este in jur de 120E cica este original si comanda se face extern....stie cineva de unde le pot cumpara??..si poate si la ce pret..multumesc..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

deodata m-am trezit cu usa blocata si imi vine sa turbez ca am nevoie de ceva din torpedou.se pare ca e blocata in partea stanga dar nu reusesc sa o faca sa se deschida fara sa ma pun cu toporul pe ea

are cineva idee cum rezolv problema

a4 .2002

Link către comentariu

E cumva incuiata? adica ti-a facut cineva vreo "gluma buna"? Da si tu mai multe detalii.

Link către comentariu

iti dai seama ca macar atat puteam si eu sa incerc................

nu este incuiata

pur si simplu nu se deschide si pare sa opuna rezistenta in partea stanga

Link către comentariu

am si eu o probl legata de torpedo ...

a incerca cineva sa-l deschida, si nu mai mergea. cand trag de clapitza (de zavor ca sa zic asa), nu se deschide, daca il incui, clapitza/zavorul nu se poate trage, daca il descui, se poate trage f. usor, nu ca inainte si torpedo-ul nu reactioneaza. ramane inchis. e ca si cum i-ar fi sarit un arc ceva...

a mai patit cineva problema asta ?

unde prinde torpedo-ul cand se inchide ? ca sa stiu poate daca trag mai fortzat se deschide.. dar nu as vrea sa raman cu el in mana, insa am nevoie de ce e inauntru.

Link către comentariu

Salut am rezolvat, cei drept a trecut o luna de atunci, si acum este totul ok. Am gasit un tutorial si m-am ghidat dupa el si bingo s-a rezolvat. Deci se poate si cu un tub de Poxipol. Multumesc celor care afiseaza tutorial sunt de un real ajutor.

Acum am alta probleme si de data asta una serioasa mi-a crapat compresorul pt clima si sunt terminat!!!

Modificat de BogdanChipaila
Link către comentariu

• 1 month later...

butonul s-ar putea sa fie bun ,eu am tot un A4 si la fel nu merge geamul de la sofer si nici un geam nu merge de la comanda de pe portiera in schimb merge de la comanda de la sofer ,am verificat butoanele sunt ok problema persista , am scanat comfort module cu vag-com erau ceva coduri ,dar dupa stergerea lor nu a mai ramas nici un cod si nici numai a mai aparut vreunul .

Modificat de gsi_master
Link către comentariu

acceasi problema am patit si eu aseara

Dupa ce am scos un servetel, am inchis-o si asa a ramas.

Aveti idee cum se desface torpedoul, sa vad unde este problema? (A4 2003)

Multumesc

Link către comentariu

si eu am patit la fel.Desfa capacul din dreapta si incearca sa desfaci torpedoul pe acolo!

Link către comentariu

inteleg ca ai reusit sa desfaci torpedoul (eu nu am incercat, sunt plecat din tara).

a trebuit sa repari/schimbi ceva la ea?

Link către comentariu

Salut ,

esti sigur ca butonul e de vina .Eu am patit acelasi lucru si din cate am inteles e o problema destul de frecventa la Audi legata de macaraua stanga fata . Eu a trebuit sa schimb macaraua de geam si acum mergem perfect . Initial si eu am crezut ca butonul e de vina .

succes

Link către comentariu

Mi se rupsese o balama si am trantit tare de el pana l-am blocat.Un picior d-ala care e actionat de clapeta nu mai percuta.Am schimbat capacul torpedoului.E scump in draci!

Link către comentariu

mie mi s-a intamplat sa trag de "zavorul" torpedoului, si am impresia ca a sarit un arc sau ceva.. ca acum nu mai merge deschis. Trag de zavor la maxim, in gol.. nu se intampla nimic. In rest, torpedoul funcioneaza bine, daca desfac capacul din dreapta si apas cu degetul pe mecanismul ala se deschide din ambele parti f usor; problema e ca zavor.

a mai patit cineva ? cum se poate repara ? (nu am mai gasit arcul care mi s-a parut ca a sarit)

Link către comentariu

ai schimbat macaraua cu tot cu motoras si modul? sau numai sistemul de sufe?

Link către comentariu

La fel am patit si eu, nu-mi mai mergea bine butonul care actiona geamul de la sofer. Am fost nevoit sa schimb macaraua pentru ca se uzase cablul si dupa ce am schimbat-o a mers si butonul...ca sa vezi :icon_thumright:. Nu am schibat si motorasul, doar sistemul cu scripeti si cabluri.

Cheers.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

azi mi-au picat comenzile de pe portiera soferului, respectiv inchiderea/deschiderea gemurilor stanga-dreapta si inchiderea centralizata la acea portiera. De fapt, celelalte usi se inchid din telecomanda, doar cea de la sofer nu. Merge, in schimb, din cheie. Electricianul care mi a dat fata de la portiera jos a constatat ca motorasul care e in portiera primeste curent, dar nu da niciun semn de viatza. in schimb, nu pare a fi ars. El mi a sugerat ca ar putea fi verificat de un electronist si, eventual, reparat. pentru cunoscatori, codul de pe acest motoras , ce are si un sistem electronic este 8E1 959 801 B si e facut de Siemens. In concluzie, incerc sa il repar, comand altul nou, sh, (stie cineva cam cat e?!?), poate fi de la altceva? Multumesc pentru raspunsuri!

Link către comentariu

ma indoiesc ca e problema de la motoras. Daca era doar motorasul stricat, de ce n-ar fi mers comenzile pentru geamurile electrice?

P.S. Daca incui usile folosind butonul de pe portiera, celelalte usi se incuie? Sau sunt moarte si butoanele de lock/unlock? Ledul rosu dintre lock si unlock se aprinde cand sunt usile incuiate?

Link către comentariu

electricianul spune ca toate comenzile de la portiera trec prin acest modul . Nu, nici butonul de blocare a usilor de pe portiera nu functioneaza. sincer, nu mai stiu daca era aprins ledul roshu de la unlock. in atach e piesa "cu problema".

a4.bmp

Link către comentariu

ala este controlerul,sau cum se spune calculatorul geamuri,inchidere (comunica prin CAN cu celelalte module) pe partea soferului.din cite imi aduc aminte am mai vazut astfel de cazuri.cauta un electronist bun,sa verifice si daca e necesar sa schimbe procesorul.am mai vazut procesoare schimbate in calculatoare ca acesta.de aceea nu ia nici o comanda,nici nu executa comanda.se scoate placa si aia se verifica.

Link către comentariu

Verifica daca in mansonul dintre usa si atalp nu ai cumva unul sau mai multe fire rupte, in special cele subtiri de CAN-BUS.

Link către comentariu

La fel am avut si eu dar era de la un fir din burduful de pe portiera dar audibc mi-a spus pe mess ca electricianul ia spus ca ajunge curent in acel calculator...si eu asi merge cu verificarea unui fir din acel burduf.

Link către comentariu

daca te intereseaza, iti pot recomanda eu un baiat care zic eu ca iti poate rezolva problema.

Link către comentariu

• cogdao changed the title to Interior scaune și bancheta Audi A4 B6/B7

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!