Jump to content

Passat B8 Variant


AdrianBV85

Postare recomandată

Salutare tuturor. 

Tocmai ce am devenit un fericit posesor de Passat B8 Variant 2015 2.0 TDI 150 CP DSG

Masina a fost adusa din Germania, are 186.000 km.  Am reusit sa fac si eu in cateva zile de cand o am 600 de kilometri prin oras.

Impresia după cei 600 km este foarte bună, o mașină foarte placuta la condus.

 

Momentan am un singur minus pentru masina asta: lipsa optiunii de dezactivare permanenta a Start Stop-ului. Inca nu m-am obisnuit sa il dezactivez cand pornesc masina. Probabil o sa vina din instinct la un moment dat ... dar momentan ma enerveaza.

 

Am ceva planuri cu ea:

1. singurul lucru care i-a lipsit masinii din lista mea de dotari obligatorii a fost pielea ( fie ea alcantara sau cea de pe r-line ). Am vazut prin germania seturi complete de scaune, bancheta, fete de usi, cotiera ... mai astept o perioada deoarece textila e impecabila pe ea dar ... ma mananca rau tinand cont ca pe fosta masina pe care am luat-o de noua si am avut-o 8 ani am avut piele si a fost de vis ...

2. nu am roata de rezerva, va trebui sa gasesc pe la dezmembrari un passat b8 busit sa ii iau acel suport ... cauciuc si jante urmeaza sa ii iau chiar saptamana viitoare ... probabil suportul si prinderea va fi mai greu de gasit

3. am vazut ca unele modele de b8 au sub climatronic un "pad" de reincarcare wireless a telefoanelor. Urmeaza sa il comand si pe acela.

Momentan poze mai slab calitativ dar voi mai adauga cateva mai incolo

vwpassat.JPG

vwpassat3.JPG

vwpassat2.JPG

Link către comentariu

Salut, si bine ai venit pe forum! Sa stapanesti sanatos masinuta si multi km fara problem!

Din ce vad in poze, pare echipare Comfortline, dar la interior ai ceva bunatati (AID, Discover Pro). Poate ne poti spune ce optiuni mai are masina.

Eu personal sunt interesat de cum bat farurile (din ce vad ai Led Basic).

Pentru interioare de piele, poti urmari pe audivw24.de. Am vazut acum ceva timp ca aveau doua. Tot la ei gasesti o gramada de piese sh pentru Passat. Poate gasesti si ce iti trebuie vis-à-vis de roata de rezerva, cat si pad-ul de incarcare wireless.

 Spor la cautari si la retrofituri! 

Link către comentariu

Mersi mult ! Sper si eu la cati mai multi km fara probleme. Si mersi si pentru pont.

Led sunt ... nu stiu daca sunt basic ca nu am apucat sa sap prea mult dar iti ofera o vizibilitate foarte buna. Am avut o buna perioada pe masina de dinainte xenon de fabrica cu bec D1S ... si nu se compara.

Are AID-ul care mi se pare o jucarie foarte faina si utila. Discover pro-ul e dragut si el. Mai am si Car-net dar nu am apucat sa bag cartela gsm in el ... sunt curios daca functioneaza cu cartele de digi. Am 2 acasa de pe stickuri, amandoua functionale, urmeaza zilele astea cand am timp sa butonez. Am inteles ca iti creaza wireless in masina.

Are ACC-ul cu Follow-to-Stop ceea ce mi se pare extrem de util mai ales ca zilnic merg pe o ocolitoare de cativa km buni dus-intors. O setez la 60 si mai apas frana doar cand iau virajul sa intru pe straduta.

Ca si optionale vad ca are si "Business Premium" package incl. navigation ... dar nu stiu sigur ce a adaugat pe masina inafara de navigatie ...

Am inteles ca ornamentele de pe usi si bord ar fi in plus fata de Confortline ... s-ar putea sa fie de la pachetul de mai sus ...

vwpassat4.JPG

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocmai ce i-am cumparat un set complet de covorase si tavita porbagaj din cauciuc speciale pentru modelul B8:

http://rimimg.ro/autoshop/presuri-covorase-cauciuc-auto-vw-volkswagen/2371-covorase-cauciuc-volkswagen-passat-b8.html

http://rimimg.ro/autoshop/tavite-portbagaj-volkswagen/2484-tavita-portbagaj-volkswagen-passat-b8-variant-premium.html

Calitate buna, se potrivesc perfect, cu ocazia asta ii si recomand.

Am comandat ieri si camera asta: https://www.amazon.de/gp/product/B0742ZV9LV/ Ei spun ca marti imi ajunge, poate pana sambata cand sunt programat la RAR sa o si montez.

Panoul cu sigurante din interior e pe laterala din bord de la pasager, nu ? A mai montat cineva pe B8 camera cu alimentare din panou ? Stie cineva vreun electrician care sa stie ce face prin Brasov ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!