Jump to content

Golf VI 2.0TDI alb


chesadrian

Postare recomandată

Incep si eu kind of "jurnal de bord":

Golf 6 2.0tdi 140 cp Highline

Dotari (cele mai speciale):

* dublu climatronic

* RCD510

* senzori lumina, ploaie

* supensie sport (are plusuri si minusuri)

* scaune sport cu Alcantara 

* jante aliaj 17'' vara + 15" tabla iarna 

* pilot 

* cornering lights, follow me home etc ( cam tot ce poate centrala highline)

Am cumparat-o acum ~3 luni (~149 000 km), iar acum are ~158000km. Fostul proprietar a schimbat urmatoarele: clapeta egr, clapeta acceleratie, pompa abs si inca ceva (nu-mi vine in cap in acest moment).

De cand este la mine, am schimbat consumabile (discuri placute ulei filtre etc.), cumparat cauciucuri (Goodyear Eagle Asymmetric 3, mi se par mai confortabile decat omolagele de la Conti), schimbat toate becurile de interior + numar inmatriculare cu leduri (chinezarii ordinare din carrefour), becuri faza scurta Philips Extreme Vision (dpmdv sunt cele mai luminoase), covorase si alte cateva chestii minore.

Probleme pana acum

* una din problemele comune la CBAB: "piciorusul" dintre motorasul de la galeria de admisie si galeria herslef se cam declipsase => check engine aprins, eroare P2015 pe vcds, resolvat cu succes  conform urmatorului post (foarte tare, mai ales ca pt o rezolvare ca la carte se cumpara toata galeria, very expensive)

* o alta problema comuna la CBAB: Vineri sunt programat la inlocuit ambreiaj (volant a inceput sa dea semne de oboseala, am cumparat alta + placa, disc si rulment daca tot se va umbla acolo).

In rest, sunt foarte foarte multumit de masina pana acum (consum exterior 5.6, mers sportiv, situatia sta altfel in bucuresti :) )!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!