Jump to content

Problema becuri parasolar

Andrei Ignea
 Share

Postare recomandată

Salut! Am si eu o problema! Nu imi merg lampile de la parasolare, nici in stanga nici in dreapta. Am verificat becurile si nu sunt arse, insa nu se aprind cand se deschid clapetele de la oglinzi, cum ar fi normal. Mentionez ca toate celelalte becuri din interior functioneaza. A mai intampinat cineva aceasta problema? Sau ma poate ajuta cineva cu o sugestie, ce sa verific?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai probleme ori cu switcul de la parasolare ori cu cel de la clapeta de la oglinda.

Link către comentariu

Si sa se fi stricat ambele, si in stanga si in dreapta?

Ma gandeam ca poate este ceva siguranta separata pentru acestea?

Link către comentariu

Vezi sa nu fie parasolarele in pozitia maxim deschise-atunci nu se aprind becurile.

Link către comentariu

La mine merg becurile la sofer, dar la pasager nu. Am desfacut parasolarul din suport si ajunge curent in mufa, deci....problema este la switch-ul de la clapeta....Daca gasesti o modalitate sa ajungi la el, sa postezi aici te rog.

Link către comentariu

alt parasolar, din pacate....

Link către comentariu

Am luat alte parasolare din dezmembrari! 20 ron bucata. Acum merge perfect! Pacat ca sunt de anglia, si am sticker-ul cu Airbag-ul in partea soferului, dar din pacate doar din astea am gasit!

Link către comentariu

• 6 years later...

Se pot schimba becurile de la parasolarele duble ?

Pare că ar trebui să tai învelișul, ca să ajungi la bec.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!