Jump to content

Skoda Octavia Tour 110CP

amedeoionescu

Postare recomandată

Deocamdata arata asa. In viitor ... nu stiu.

Poate o sa ma ajute altii...

Link către comentariu

E totusi curios ca o masina a unui angajat al unei firme de tuning si care are si insemnele firmei sa nu aiba jante de aliaj. Sau asta e setul de iarna? Altfel foarte originale sunt farurile si stopurile..

Link către comentariu

In legatura cu aspectul nu ma pot pronunta, pentru ca eu am alt stil... nu pot sa spun ca arata incredibil... dar recunosc ca arata interesant.

Dar ce nu imi place mie... e ca ai stricat (tu sau cine a facut-o) tot aspectul prin "lipirea" acelor reclame pe masina in Photoshop, sau mai stiu eu ce program de editare foto.

Si ca o sugestie... vopseste bandourile in culoarea masinii :P

Si inca o chestie... toba de esapament... de ce nu ai pus-o in fusta spate? Cred ca arata mult mai bine...

Sper ca nu te superi, aceasta este parerea mea foarte obiectiva.

P.S: Sa o stapanesti sanatos si sa o faci cum iti place! :P

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

1. jante neaparat

2. ceva mai putine stickere... sau mult mai mult tuning... cum e acum nu prea merge

3. toba eu as ridica-o un pic mai sus, cu un mic decupaj in fusta

4. neaparat scos stickerul cu RS!

Link către comentariu

Si ce am mai observat acum, nu stiu daca sunt eu foarte obsedat de tuningul "virtual" dar cam toata masina pare facuta pe computer ;)

Poate farurile sunt schimbate, dar restul pare cam dubios :D

O zi buna!

Link către comentariu

lol, ai dreptate... toate stickerele sunt puse pe calculator :D)) Uitati-va in poza 2 la manerul usii din fata, se vede clar ;) LOL de LOL

Link către comentariu

Nu este nici o fusta spate, este bara normala si alea sunt ornamente de toba de la milotec banuiesc, dar milotecu nu are prelungiri de bara sau fusta pt spate ca nu se vede din lateral la urmatoarea poza.Ce nu inteleg de ce sunt montate nevopsite alea trebuie vopsite nu lasate negre ca arata urat.

Am o intrebare pt propietar daca a cumparat setul de la milotec sau ms design de pe stalpi de ce are doar pe spate sau nu sunt lipite cele de pe fata ?

In rest imi place bafta si sa o stapanesti sanatos ca se vede ca e noua :)

Link către comentariu

dovada ca masina exista cum a postato omul. poza facuta la baneasa.

Legal%20Racing%20(Foto%20Robo%20Product)16.jpg

poza luata de pe site-ul emisiunii la limita

Modificat de GIZMO
Link către comentariu

am vazut si io masina la televizor, intr-adevar, asa arata... dar pozele puse la inceput sunt trucate 100% dpdv al stickerelor, pot sa bag mana in foc

Link către comentariu

Si mie mi se pare trucaj initial.

Cel mai bine se vede la poza a 3-a, vedere din spate.

In rest, faina masinuta.

Link către comentariu

In acest caz imi cer scuze ca am zis ca e facuta in Photosop... nu a fost cu rea intentie. Dar mentin parerea ca stickerele au fost puse "virtual" probabil pt a vedea cum va arata masina :Driver:

Si poate si toba :)

Link către comentariu
Deocamdata arata asa. In viitor ... nu stiu.

Poate o sa ma ajute altii...

Poate ca nu ar fi o idee rea sa vopsesti noua masca si carcasa farurilor in culoarea caroseriei...la fel si bandourile laterale...

Atunci tuning-ul tau ar avea un caracter inchegat...de obicei elementele negre/gri de plastic sunt caracteristice masinilor cu tenta SUV (Vezi X3 sau Audi Allroad) ceea ce nu e cazul masinii tale.

Din cate se vede tu vrei sa-i dai o tenta sporty...

Eleronul nu mi se pare cea mai potrivita alegere...dar din moment ce l-ai ales, iti place tie si asta e la fel de important...

Oricum continua ce ai inceput..masina promite... :rolleyes:

Later edit.

Vazand acum poza din lateral, remarc prezenta pachetului de drumuri grele...Eu zic ca de-acum poti sa renunti la el...pt ca look-ul sport cu pachet de drumuri grele nu prea nimic in comun...masina e prea cocotata ca sa arate bine cu tuning optic sport.

Modificat de Diesel
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am impresia ca masina aia e mai mult o masina de prezentare pentru firma Enduro... Ca se poat vedea exact ce elemente au fost sichimbate... nu stiu o sa intreb la ei si va anunt in legatura cu asta. Ca nici mie nu imi place ca elementele sunt mate... Si eu mi-am facut masina tot pe la ei... unele componente.

Link către comentariu
  • 3 years later...
dn 2006 pana acum nu cred ca mai are aceleasi cauciucuri!! :rolleyes:

Ma gandeam de fapt la roata de rezerva pe care nu cred ca o schimba cineva mai repede de 10 ani decat daca ii este furata.

P.S Imi place semnatura ta; e atat de adevarat (si dureros totodata dar nu pentru cei in cauza din pacate)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!