Jump to content

Rabatare oglinzi

Nyt
 Share

Postare recomandată

La Skoda Octavia Tour,oglinzile se rabateaza total,adica sa fie paralele cu geamul portierei sau doar pe jumatate?(pt ca la mine cea din stanga se rabateaza doar pe jumatate iar dreapta total).E posibil ca cea din dreapta sa fii fost fortata si de asta se pliaza total?Multumesc anticipat pt raspunsuri si sorry daca am dat newtoppic degeaba!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se rabateaza total. Sunt aproape paralele cu portiera.

Link către comentariu

La a mea se rabateaza stanga pana la jumatate si dreapta - paralel cu geamul.

Link către comentariu

Stanga nu se rabateaza total...asa e la toate Octi 1 din cate am vazut eu.

Link către comentariu

Exista Octavii la care oglinda din stanga este mai mica decat cea din dreapta.

Nu stiu cum este la astea, dar la mine, cu oglinzile egale stanga-dreapta, cea din stanga se rabateaza doar jumatate.

La tine nu este nici o defectiune.

De ce le-au facut as? habar n-am.

Link către comentariu

Chestia cu oglinda din dreapta mai mica se trage de la alte masini...vezi Mercedes E-class W124 care are la fel oglinzi laterale asimetrice...

Ratiunea e din cauza aglomeratiei urbane, sa nu atingi cu oglinda masinile parcate pe dreapta...

A mele sunt asimetrice...si as vrea-o pe cea din stanga la fel de mica ca cea din dreapta...ar arata mai sporty...

Insa se pare ca acum sunt ambele oglinzi simetrice... :D

Link către comentariu

Fratilor, octavia mea Tour nu are oglinzi asimetrice, cel putin nu cum aveam la Golf 4 unde cea de pe dreapta era aproape jumatate cat cea de pe stanga. Acum pe dreapta am oglinda MARE, dar am aceeasi problema cu rabatarea. Pe dreapta se rabateaza complet, paralel cu geamul, dar pe stanga nu e la fel. De ce ? :rolleyes:

Modificat de d_andrei
Link către comentariu

Exista Octavii la care oglinda din stanga este mai mica decat cea din dreapta.

Nu stiu cum este la astea, dar la mine, cu oglinzile egale stanga-dreapta, cea din stanga se rabateaza doar jumatate.

Modelul anului 2000 are oglinda dreapta mai mica. Restul, dimensiuni egale.

Fratilor, octavia mea Tour nu are oglinzi asimetrice, cel putin nu cum aveam la Golf 4 unde cea de pe dreapta era aproape jumatate cat cea de pe stanga. Acum pe dreapta am oglinda MARE, dar am aceeasi problema cu rabatarea. Pe dreapta se rabateaza complet, paralel cu geamul, dar pe stanga nu e la fel. De ce ? :rolleyes:

Confirm, oglinzile nu se rabateaza la fel. Motivul ar fi sistemul electric de reglaj care este montat la oglinda stanga.

Link către comentariu

cea de la sofer se rabateaza pe jumatate, cealalta de tot. Nu-i nici o problema, asa e normal.

Link către comentariu

La Bora e la fel: stanga pe jumatate, dreapta total.

Link către comentariu

Si la mine e la fel! Dreapta total, stanga pe la 3 sferturi... Nu vad logica de ce nu se rabateaza ambele total, dar asta e!

Link către comentariu

si la Mondeo ultimul model la fel, idem si Noul Citroen C5.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Stanga pe jumatate, dreapta total.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!