Jump to content

Tourankenstein


motto87

Postare recomandată

Salut,

Sunt Lucian, din Constanta, posesor de Touran 2004, cod motor BMM, 103Kw, HIghline, proaspat inmatriculata.  (ex Ibiza 2007 6L, BNM).

Nu pot da mai multe detalii despre el, deoarece nu am nici un istoric la el...de fapt sa va zic cum a fost: 

L-am vazut pe net, mi-a placut, am plecat la Reghin (din Cta), l-am luat si cam asta a fost, fara nici o verificare nimic, dragoste la prima vedere:))...intre timp am aflat ca dupa seria ei de sasiu masina este de fapt manuala, nu automata,  pe tester imi vede alta masina , adica AZV cu alta serie de sasiu (imobilizatorul fiind schimbat), (am ajuns si la politie din aceasta cauza - cei de la VW au crezut ca este furata...poveste lunga). Inca ma intreb de ce sau cine ar face asa modificare, sa schimbe cutia manuala cu automata.

20171009_154426.jpg

20171009_154506.jpg

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere  intrebarea importanta nu este cine si de ce ar face asa ceva mai degraba ma uimeste ca mai exista persoane  in 2017 care inca mai cumpara bunuri uzate dupa ureche lasandu-se prada sentimentelor de moment si in cele mai multe cazuri a tepelor. Cum sa bati atata drum fara sa verifici intai seria de sasiu de la Constanta si mai ales cum sa nu o duci la un service chiar de cartier sa verifici eventuale pierderi de lichide/urme de accident ?!

 

Link către comentariu

Asa este, nu iti pot da decat dreptate...doar ca la ea, ce este problema daca ii pot spune asa, este schimbarea cutiei de la manuala la automata.

Dar pe viitor cat de mult ma afecteaza ca are imobilizatorul schimbat?

 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!