Jump to content

POLOnic 6n


EmilianPop

Postare recomandată

Salut,

Dupa cum ziceam pe topicul Superb-ului, de putin timp mi-am luat un POLOnic de daily :))

Este vorba de un Polo 6n, an 1997, 1.0 benzina 50 cp (trage grav ! :)) ). 197 000 km. Daca sunt reali sau nu, naiba stie... dar dupa uzura din interior, as tinde sa cred ca sunt reali :)  Masina este intr-o stare destul de buna, are bratele schimbate recent, electromotorul este nou, nu papa ulei. Vopseaua arata bine.  Am fost la o verificare mai amanuntita si masina e intr-o stare tehnica buna. Trebuie doar sa schimb fisele. Si abs-ul nu imi functioneaza. Ca dotari.. absolut nimic special inafara de trapa, cd player cu aux (Doamne ajuta) si boxs fata (oem) + spate (AM), servo foarte foarte usor. 

Pretul de achizitie a fost 1300 RON. 

Aceasta masina va ramane stock, nu voi investi nici un ban in upgrades. Doar mentenanta si aia e :)

 

3BLDc70.jpgnBLHhYc.jpgYWVIMh7.jpgGMWkotj.jpg

 

 

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu

@B_U_T, corect! :D asta e, ne descurcam si fara :))   

@V A L I, cam asa ceva.. masina statea de ceva vreme, era a unui coleg de lucru.. :D Azi imi zicea ca spera sa fac proiect si din asta si sa o vada candva cu un 1.9 tdi sus :)) 

Link către comentariu

Arata foarte bine masina.Felicitari pentru achizitie, are ceva ce te atrage masinuta asta, cred ca pretul de achizitie.Dar mai mult de 4 luni stock nu o vad.Pana iesi din iarna, dupa sigur urmeaza jante schimbate.

Link către comentariu

@mad_kat dada dotata...  Superbul e mic copil la dotari pe langa asta :))La partea cu frumoasa inca nu imi dau seama daca esti ironic sau chiar iti place :)) 

@ionutMK4, multumesc frumos! Mi s-a mai spus chestia asta ca nu rezista stock la mine :))

 

 

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu

La dotari, evident, ironic. Ca aspect insa, nu e rea - arata foarte bine pentru polo de generatia lui. E misto ca are ceasurile de golf 4 - inseamna ca ai si OBD accesibil cu VCDS-ul, nu?

Intrebare - ce era butonul care lipseste in dreapta?

Link către comentariu

@mad_kat, era un buton blank pus de forma. Fostul proprietar l-a rupt si dupa l-a scos de acolo. 

Ca si un mic update, astazi am comandat fisele si stergatoare. Alte chestii nu am descoperit sa necesite schimbare. Bujiile sunt noi, le-a schimbat fostul proprietar inainte. 

Link către comentariu

Felicitari de achizitie ! La banii  astia 1295,5 ,  daca isi face treaba este nemaipomenita :)    zic suma asta ca fostul proprietar a uitat 50 bani pe bncheta din spate ( poza 3 ):cheers:

Cu trapa o sa uiti ca nu ai AC :)

Link către comentariu

Mi se pare o super afacere. o masina perfecta de oras

A/C'ul ar fi fost ideal, evident, dar (cred ca) se poate trai si fara prin oras. Servodirectie are, ca fara chiar ar fi un chin?

Link către comentariu
  • 6 months later...

Topicul se poate inchide, masina s-a vandut :)  Statea pe dreapta mai mult din cauza ca nu o mai foloseam. Noul daily este un Golf 5 1.6, motor proaspat refacut de la 0 cu niste dotari decente. Probabil am sa ii fac un topic si lui.. momentan nu am poze cu golful decat una.. Urmeaza mai multe 

received_10154846656886193.thumb.jpeg.a2479f1514069059aeb48f6150fbaf33.jpeg

Modificat de EmilianPop
Link către comentariu
  • taz21 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!