Jump to content

Golf V

Golf TDI

Postare recomandată

Nu stiu cum s-au facut, la firma unde am vopsit bara, am vb cu baietii sa imi faca si formele alea pe langa evacuare.

Link către comentariu
  • 3 years later...
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf TDI

37

• B32FDY

4

• Circoloco

3

• razdan

2

Mai aduc in actualitate topicul ăsta după câtiva ani că s-a asezat praful. Intre timp am hotarat că voi lua un Golf VII, dar si Golful 5 probabil va rămâne in familie. Atasez si cateva fotografii.

b2vp.jpg

63o7.jpgsyii.jpg

skdd.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Arata foarte bine dupa toti acesti ani. Suspensia e cea stock sport sau ai mai coborat-o?

Cum ai facut jantele in doua culori? Vad ca au rezistat destul de bine.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri, jantele au fost mascate, pregatite de vopsire pe portiunea unde e negru si vopsite, după care a fost aplicat un lac la insistentele mele, pe toată janta pentru a nu avea de unde să inceapă să se cojească vopseaua. Mie imi place foarte mult cum arată vopsite, par mult mai mari :)

Link către comentariu

Imi place cum arata fusta spate, poti sa imi spui de unde ai comandat-o si la ce pret? S-a potrivit la prinderile carenajelor si ale barii?

Link către comentariu

Fusta spate e cea de Individual, custom pt evacuarea mea. M-a ajuns cu tot vreo 400 de euro parca la vremea respectiva. Dar posibil s-o dau mai in vară, impreună cu toba finală, la schimb pe o fusta si toba stock de 1.9 tdi si ceva diferentă :)

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!