Jump to content

Golf V

Golf TDI

Postare recomandată

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf TDI

37

• B32FDY

4

• Circoloco

3

• razdan

2

Frumos volanul, sa "il invarti" cu placere :Driver: .

Si eu visez la asa ceva , dar inca nu am reusit sa strang banii pentru el...deh, trebuie si airbag :P .

Ce cadouri mai urmeaza sa primeasca masina?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Merci de urari, la fel si voua

Momentan nu stiu daca o sa mai primeasca ceva, eventual o interfata Digital Media Changer, sa pot asculta muzica de pe card SD. Si stopurile care au aparut acum pt golf arata foarte bine, sunt in genul celor de pe allroad, contur de leduri, mi-ar placea, dar nu stiu cat sunt de luminoase, si cat sunt de fiabile. Am discutat de ele pe topicul dedicat din aria Golf V. Sunt mai rezervat cu investitiile, pentru ca ma cam bate gandul sa ma apuc sa fac un buggy cu motor de CBR... :( Dar trebuie sa astept pana mai spre vara, sa vad daca se apuca si un prieten bun. Si pe langa toate, sa vad cum evolueaza criza... ca momentan e destul de greu cu veniturile... mai ales la cate planuri am...

Mi-am amintit inca un plan ce momentan e in stadiu de proiect :( sa cumpar doua lupe cu clapeta (ambele faze) sa pun un kit de xenon si sa le montez in locul farurilor de ceata.. astfel as avea 4 lupe, toate cu bi-xenon. Si cele care ar fi in locul farurilor de ceata sa le alimentez normal de la firele pt farurile de ceata, iar pt faza lunga, sa trag un plus din far. Ce ziceti?

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Nu cred ca o sa-ti intre lupele in proiector. Daca te referi la lupele care le am si eu pe masina dar in far, eu zic ca nu intra... Daca le legi la faruri macar leaga-le doar pe lunga :D ca o sa-ti iei flashuri non-stop

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da, pai stiu ca nu intra, dar ma refeream ca pozitionare in locul proiectoarelor, mai trebuie facute niste prinderi, etc, nu sunt foarte convins ca o sa fac, dar mi-ar placea ca idee. Si in legatura cu flash-urile non-stop, nu vad care ar fi problema, pentru ca vreau sa cumpar lupe cum are si un coleg de pe forum la vanzare, cu clapeta, care cand sunt pe faza scurta au acea "taietura", iar cand dai faza lunga se ridica clapeta. Pe langa asta, nu sunt genul care sa mearga tot timpul cu proiectoarele aprinse.

Link către comentariu

Lupe de genul am si eu pe masina dar in far. Ce vroiam eu sa spun este ca... lupele functioneaza cu becuri H4 si fii sigur ca sunt mai puternice decat h1 sau h3 (nu stiu exact ce ai tu in proiectoare), practic vei avea 4 faruri pe masina si e destul de deranjant pentru cel din fata :D.

Link către comentariu

Mi-am schimbat inscriptia cu GTI de pe volan, cu una care are simplu .:R

Si mi-am pus si o interfata xcarlink care citeste de pe SD, montata in sertarul de sub blocul de lumini din stanga.

Poza cu inscriptia: 260120101493.th.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Si iata ca vremea schimbarii a cam venit... ma gandesc sa-mi vand masina... daca stiti pe cineva interesat, dati-mi un semn si mie :Driver:

Nici nu stiu cat sa cer, dar nu vreau sa-mi bat joc si sa o dau prea ieftin... totusi, are doar 60.000 km... si am si bagat multi bani in ea...

Ce ziceti, 11.000 e decent sa cer? si sa mai negociez ceva...

Link către comentariu

jantele sunt de mare efect la modul cum le ai vopsit (iar interiorul negru da senzatia unei jante mult mai mare)nu mi plac in schimb ledurile din faruri(par mult mai potrivite ptr audi,nu caracterizeaza golful)

felicitari ptr jante si sa stii ca acele jante chiar dc sunt stock,acum cu noul look vor atrage mult mai multe priviri.succes cu masina si sa ai grija de ea

Link către comentariu

Darius tata felicitari ! imi plac jantele si volanul... mare efect!

Parca ai cam exagerat cu folia pe fata.. cum te impaci cu " baietii buni " ?

Link către comentariu

Merci de aprecieri, cu folia e mai complicat... daca sunt filtre de politie, de preferat sa le eviti. La urmatoarea masina nu stiu daca mai imi pun pe geamurile din fata 5%.

Chiar sunt foarte hotarat sa vand acum masina... sper sa gasesc pe cineva care sa aprecieze...

Link către comentariu
  • 2 months later...

Intre timp m-am razgandit cu vandutul masinii... mai o sa fac cateva schimbari la ea. Am montat interfata pt sd-card... e foarte ok pt ce am eu nevoie... dar ca un singur dezavantaj, e ca nu pot derula melodiile, in rest sunt foarte multumit de calitatea sunetului.

Astazi mi-au ajuns si pragurile de GTI, urmeaza sa le duc la vopsit...

Link către comentariu

masina e frumoasa si sa stapanesti sanatos pragurile.

o intrebare am: mai ai volanul vechi de piele? daca da da-mi te rog un pm cu detalii , uzura , pret etc. mersi

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

c0a... imi cer scuze, nu am vazut intrebarea ta. Din pacate nu mai am volanul, l-am vandut dupa ce l-am cumparat cel de GTI.

Am facut azi cateva poze... imi cer scuze pt praful de pe masina... nu am apucat sa merg la spalatorie. Am vopsit si pus intre timp pragurile de GTI, si am pus o fusta spate de Individual... pe care am.... individualizat-o... cu o evacuare stil R32, care, intamplator, suna foarte bine... se aude turbina aproape ca un blow off. Poate weekend-ul asta o fac si o filmare.

As vrea sa fac stopurile mai inchise putin, stil R32.

Ceva pareri?

92814913.th.jpg11194518.th.jpg73611285.th.jpg

56431227.th.jpg54598943.th.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Salut...

nu am mai vorbit de mult cu tine...

Arata foarte bine masina cu spoilerul asta de individual!

Nelamurirea mea este cum ai scos tipsurile pe acolo ? ai decupat din el ?

Link către comentariu

Frumos lucrat la spoiler :cheers:

Iar pe fata ar merge fata de GT 100% asa ca sa ai o continuitate daca tot ai inceput mergi pana la capat.

multa bafta

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Pe fata inca ma gandesc ce pun... prelungirea de individual... sau poate gasesc vreo varianta mai buna.

Cat priveste toba... a fost foarte mult de lucru... inchis evacuarile standard, date alte gauri si sudate ornamentele. Dar nu e atat de simplu pe cat pare din povestit

B32FDY, da, am decupar din spoiler si a trebuit facut "conturul" ala in jurul ornamentelor.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Foarte frumos. Arata bine spatele de Design Individual :cheers:. Imi place cum ai scos evacuarile (foarte profi).

Un lucru nu imi place deloc: pleoapele.

Cred ca cel mai bine ar arata masina cu led-uri. Am vazut led-uri de acelea care seamana cu stopurile stock, pe golf negru si arata foarte, foarte bine.

Spor la modificat!

Link către comentariu

Arata foarte bine masina cu noile modificari. Trebuie sa faci ceva si cu bara fata ca sa aiba continuitate cu pragurile si cu spatele.

Interesanta idee cu tipsuri asemanatoare R32 pe spoilerul individual.

Stopurile poti sa le faci cu folie light black si sa le decupezi cercurile si vor arata foarte apropiat de R32/ED30.

Spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Super frumos lucrata bara spate! Arata excelent si iti schimba total masina, dar trebuie sa faci un efort si sa-i schimbi un pic si fata.

Stopurile le poti face smoked cu un spray de vopsea negru mat. E cel mai simplu si putin costisitor mod de a le modifica.

Numai bine, si spor la modificat!

Link către comentariu

Nu recomand spray`ul sau vopsea pentru schimbarea culorii stopurilor... ce`a mai sigura si usor de aplicat este folia.

O poti da jos oricand doresti, iar stopul ramane intact, pe cand daca`l vopsesti adio...

Link către comentariu
Publicat (modificat)

As fi pus folie de mult, dar nu stiu pe nimeni in Timisoara care sa faca asta. Probabil le voi vopsi, si daca nu-mi place rezultatul voi lua ceva cu led.

Am pus o mica filmare si cu sunetul turbinei. Va place? Eu momentan sunt incantat

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

foarte tare frate!!! poti sa detaliezi putin cum s au facut buzele alea la decupari?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!