Jump to content

Golf V

Golf TDI

Postare recomandată

Eu as fi interesat de niste info in legatura cu pleoapele ( de unde le`ai cumparat si cate te`a costat vopsirea lor ) si vopsirea etrierelor ( unde si cat au costat ). ms frumos

Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf TDI

37

• B32FDY

4

• Circoloco

3

• razdan

2

Pleoapele cand le-am cumparat au fost 50 de euro, vopsitul este cam 50-100 ron... depinde unde vopsesti. Etrierele le-am vopsit eu. Cu vopsea auto normala (nu termorezistenta sau altceva special) si am ales cea mai aprinsa nuanta de rosu pe care am gasit-o.

Link către comentariu
  • 5 months later...
Publicat (modificat)

Si pentru ca tot a venit caldura... am pus jantele de vara, nu inainte insa de a le face o mica modificare :D

Astept pareri...

jantex.th.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
masina are 42.000 km in momentul de fata ... (70% din km facuti in oras si 30% afara) am schimbat la 24.000 km placutele pe fata, si acum din nou o sa trebuiasca schimbate.

Interesant, eu am schimbat placutele fata la 60k iar cele spate le voi schimba doar acum, la revizia de 90k. Doua randuri de placute fata in 42k ... traiesti pe picior mare, dom'le. :D

Despre jante nu pot sa spun decat ca imi plac mult mai mult nevopsite. Parere personala. In rest foarte frumoasa masina!

Apropo, ar cam trebui revopsiti etrierii, s-au cam ofilit. :biggrin:

Link către comentariu

Total de acord, saptamana viitoare ii revopsesc. Cat despre jante, m-am plictisit de cum aratau standard, si am vrut o schimbare.

Link către comentariu

Interesanta ideea. Si pare bine aplicata.

Bravo.

Link către comentariu

Arata bine cu interiorul negru al jantelor deoarce si masina e nearga :D

Contrastul e misto :D

Felicitari pt masinuta si iti doresc sa ai multi km fara incidente cu ea :))

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri. Si voua va doresc multi km fara probleme. O sa mai pun niste poze dupa ce o sa revopsesc etrierele.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Intre timp, masina a mai primit un upgrade... farurile cu dayline de la Depo.

M-am gandit sa mai fac azi niste poze... ca in curand pun rotile de iarna... sunt curios ce parere aveti.

LED-urile din faruri au aceeasi luminozitate, dar cum eu am facut cam toate pozele din lateral, la unul din faruri par mai slabe, pentru ca sunt intr-o "adancitura"

poza1t.th.jpg poza2i.th.jpg

poza4.th.jpg

poza5.th.jpg

poza6m.th.jpgpoza3.th.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Foarte reusite pozele, asteptam si altele la primavara cand natura ne va ajuta cu decorul :) Eu cunoscand masina si "live" pot sa zic sincer ca e personalizata cu mult bun gust, cum se practica mai mult in vest. Culoarea o prinde foarte bine, combinatia cu modelul de jante e perfecta, daca nu imi luam masina silver metallic, si a mea era neagra :icon_thumright: Accesoriile au fost bine gandite inainte de achizitie, toate pe gustul meu.

Good work :)

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri Kerscher... poate o sa facem un photo-shooting argintiu-negru :icon_thumright: in primavara.

Link către comentariu

Multumesc, aceleasi urari si tie..

Si eu sunt tare mandru de faruri :)

Link către comentariu

Ce ziceti? Daca imi iau volan de GTi, sa-mi caut unu care sa aiba cusatura rosie sau neagra? Tare sunt in dubii...

Link către comentariu

Ia-l pe cel al lui 4abc :icon_thumright:. Sfatul meu

PS: si sa-i schimbi placuta din aluminiu cu una simpla, fara GTI

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte frumoase farurile.Si ideea cu jantele ti-a iesit foarte bine.

Sa o conduci cu placere!

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Multumesc de aprecieri.

Pana la urma si-a primit cadoul masina mea...

Ce ziceti?

volan.th.jpg

Link către comentariu

Super reusit volanul, efectul e maxim, fiind original VW se integreaza perfect in interiorul masinii :) Sa-l folosesti sanatos, ma bucur ca iti place :D

Link către comentariu

Va multumesc tuturor, si voua la fel, toate cele bune :D

Urmatorul pas ar fi o replica de RNS 510... cu conditia sa gasesc client la cd-changerul OEM, la volanul de piele ce l-am avut, si sa mai ma pun pe picioare cu banii.

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Superba masinuta , modificata cu mult bun gust ...

Sa o stapanesti sanatos ...si multi km fara probleme .

Sa ai grija de mica bestie :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

un volan de golf 6 gen gti sau r20 sau gtd....la ce pret ai?am inteles ca nu merge airbagul de la volanul original la cel gti.o fi adevarat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!