Jump to content

Golf V

Golf TDI

Postare recomandată

Cred ca a venit si randul meu sa prezint masina.

Golf V, 1.9 TDI, 6+1 viteze :( black magic pearleffect, sportline, jante Zandvoort 225/45 R17... cauciucuri Bridgestone Potenza, RCD 300, CD-Changer, cotiera, piele pe volan schimbator si maneta frana de mana, tenta verde pe geamurile spate, si mai nou pleoape...

Sper ca zilele viitoare sa vopsesc si etrierele... rosii :o

Si acum niste poze

imag02304nt.jpg

imag0212mod8lf.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
  • Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Golf TDI

37

• B32FDY

4

• Circoloco

3

• razdan

2

Sa o stapanesti sanatos ... Foarte tare masina si pozele :( .Ce sa iti zic multi km fara probleme

Link către comentariu

e superba masina!cand a fost sa-mi aleg era una dintre optiuni!

imi place tare mult cum arata neagra cu jantele alea si cu pleaope!

sa o stapanesti sanatos !

pune poze si din interior ca am vazut ca ai omis!

Modificat de ryco78
Link către comentariu

Merci mult pt urari si aprecieri :(

Poze cu interiorul nu am omis sa pun, dar nu am :o

Trebuie sa fac.

Link către comentariu

Revin cu poze de cand am vopsit etrierele :)

Si o poza cu interiorul... dar nu e iesita foarte bine :)

P.S: Sper sa nu fie vreo balta pe aici :(... prietenii stiu de ce...

imag06974yu.jpg

imag06935cq.jpg

imag06984vz.jpg

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Intr-adevar Golful negru arata foarte frumos cu etrieri vopsiti in acea nuanta de rosu, mai ales ca si jantele ofera o vizibilitate generoasa asupra etrierilor.

... inca mai asteptam pozele de interior. :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Super masina. Cum ti se pare motorul, am si eu un 1.9 TDI de 105 CP pe un Touran mi se pare super ok pt romania pt ca in romania nu prea ai pe unde sa mergi cu 180 km/h sau mai multe super. Sa ai noroc de ea!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Mi-e si rusine cand ma uit ca mi s-a adresat o intrebare in iulie si nu am raspuns... imi cer scuze EXTREME si iti multumesc parerea ta pozitiva despre masina...acum sa raspund la intrebarea ta... sunt foarte foarte multumit de motor... mai ales ca am si cutia in 6 trepte, astfel am demaraj ceva mai bun ca si in 5 trepte. O sa caut pe imageshack sa vad daca mai stiu sa pun poze... am facut mai ceva la masina... am pus folie Llumar medie :RO flag:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Nu mai gasesc unde sa uploadez pozele... stiti careva?

Nu am gasit nimic cu functia SEARCH... si ma enerveaza ca stiu ca s-a spus de multe ori pe forum... :RO flag:

Link către comentariu

astept si eu cu nerabdare sa-mi soseasca masinuta... un golf V de asemenea negru... si tot 1.9 TDI... cu etriere rosii arata foarte bine... ma bate gandul sa aplic acelasi procedeu... ;)

PS: GOLF TDI sa o "imblanzesti" sanatos!!!

Modificat de unguru1432
Link către comentariu
astept si eu cu nerabdare sa-mi soseasca masinuta... un golf V de asemenea negru... si tot 1.9 TDI... cu etriere rosii arata foarte bine... ma bate gandul sa aplic acelasi procedeu... :(

PS: GOLF TDI sa o "imblanzesti" sanatos!!!

Pai iti doresc sa treaca timpul cat mai repede pana ajunge masinuta. Si cand va fi nevoie de sfaturi pt vopsitul etrierelor sa ma anunti... un sfat nu strica niciodata :)

p.s: Ce jante ai pus pe ea?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Sa ramana cati mai multi km vopseaua in starea in care se afla!

black magic pearleffect e o vopsea greu de intretinut in romania noastra care ne ocupa tot timpul.

Cat mai multi km fara probleme.

Link către comentariu

Merci, vopseaua inca e in stare destul de buna, cand se mai deterioreaza, o duc la un polish :)

Ma bate gandul sa vopsesc "fusta" din spate... nu stiu... mai ma gandesc.

Si pe langa vopsire, mai o sa fie o noutate sper cat de curand... va tin la curent

P.S: pess, merci la fel :)

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

salut, am si eu de curind un golf exact ca al tau.. (parca ar fi surori sau frati :blink: ) ... si m-ar interesa si pe mine de unde ai luat ploapele si cum ai vopsit etrierele! Astept un raspuns de la tine pe PM. Nu strica sa am citeva informatii!

Merci!

Link către comentariu
  • 1 year later...

Am gasit topicul cu masina mea, si m-am gandit sa va spun ce s-a mai intamplat, masina are 42.000 km in momentul de fata, consum de aproximativ 7.2% mediu (70% din km facuti in oras si 30% afara) am schimbat la 24.000 km placutele pe fata, si acum din nou o sa trebuiasca schimbate.

Mai pun o poza sa vedeti cum mai arata masina de cand am folie 5% pe fata... si cine stie cat % pe spate...

img0158oo9.th.jpgthpix.gif

Si am facut si un tuning virtual intr-o zi cand aveam inspiratie... cam in asta s-ar putea transforma dupa investitia a aprox 5000 de euro

img0158tuned2manercopygy6.th.jpgthpix.gif

Sunt curios daca va plac elementele ce le-am ales pt tuningul virtual...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

e super frumoasa si pana acuma si cu ocazia asta: sa o stapanesti sanatos !

cat despre tuningul virtual ... ce sa mai ... e superba, insa ma indoiesc ca poti sa faci asta cu doar 5k euro. bafta ! sa speram ca-ti iese :blink:

Link către comentariu

Foarte frumos golful, sa mai zic si eu ca seamana cu a mea sau deja te-ai plictisit si de aia ai inceput cu tuning virtual. Ma indoiesc sa coste un kit compus din spoilere fata-spate, praguri si un set de jante 5000E, eu zic ca te duce undeva la 2000E si asta alegand un kit bunicel, oricum in poza aia cu tuningul virtual masina arata prea tare si pe viitor ma bate si pe mine gandul incet incet la ceva modificari, in special la jante cand o sa trec la 17 la primavara ca acum am ramas doar cu tablele ca aliajul s-a vandut :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Adevarul e ca m-am cam plictisit. Cat despre costuri... doar niste jante pe 19 pot costa cam 2000 de euro cu tot cu anvelope. Kitul exterior inca aprox 1500 cu montaj si vopsit... faruri+xenon, stopuri... si deja sunt destul de multi bani... :rolleyes:

In fine... nu cred ca o sa mai investesc prea multi bani, eventual faruri/stopuri si un witson daca nu o sa o vand, dar asta la anu.

Merci pentru urari.

@auras: Jantele merita sa ti le schimbi, parca e alta masina...

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu

Frumoasa masina ;) ...sa o stapanesti sanatos.Imi plac jantele foarte mult :P ...am si eu la fel :D

Sincer nu imi place cum arata masina in poza facuta de tine(cea virtuala)...e prea incarcata masina cu acel kit...

In concluzie iti doresc cat mai multi km fara probleme...! :rolleyes:

Link către comentariu

Apreciez sinceritatea, ai dreptate, nu poate fi pe placul tuturor. Mie imi place cum arata, dar oricum nu o sa o fac asa, prea multi bani care mai bine ii pun pe langa valoarea masinii si imi iau altceva.

Link către comentariu
  • 1 month later...

salut

frumoasa masina si sa o stapanesti sanatos.

am si eu 2 intrebari :

1 cat la suta e transparenta pe geamurile din spate?

2 si ce tip de jante sunte pe ea..care este exact modelul sau codul modelului?

Multumesc frumos !

Link către comentariu

Salut, merci de urari.

Ti-am dat PM in legatura cu intrebarile pe care mi le-ai adresat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!