Jump to content

VW Golf 5 2.0 TDI Sportline


bgd_b92

Postare recomandată

Si eu am trecut de la table de 16 la aliaje pe 17 si diferenta in minus la confort este minima (si a mea e tot sportline). chiar am ramas surprins, ma asteptam sa fie mult mai dura. ale mele-s de A4 :))

Directia insa.. merge mai greu :( dar pentru look..feeling.. merita.

Modificat de Adriannnnn
Link către comentariu

Pai directia probabil o voi seta din vag com, pt ca din cate stiu are 3 moduri disponibile ; pui o poza te rog cu a ta cu jante pe 17? Sunt curios sa vad diferenta intre roata si aripa la sportline. Pierderea de cuplu o simti?

Link către comentariu

Salut,

Pierderea de putere e insesizabila, inca nu sunt sigur daca s-a pierdut ceva sau nu. Poate imi dau seama la iarna cand pun tablele de 16 la loc.

parca, parca sa zic ca nu mai intra asa violent turbo pe treapta a 2-a, dar poate sa fie placebo. As fi putut cronometra din nou 80-140 ca sa vad clar diferenta dar sincer chiar mi se pare ca trage bine si asa, si n-am mai facut experimente. A ta fiind si resoftata.. cu atat mai putin s-ar simti ceva. Oricum.. sa revii cu feedback.

Ar fi bine daca s-ar putea face ceva din VCDS pentru directie.

Iti pun poza dar sa stii ca diferentra intre anvelopa si aripa ramane la fel, intrucat diametrul total al rotii nu prea se schimba de la 205/55/16 la 225/45/17

20171018_115143.jpg side_3.jpg

Dar da.. ar fi bine sa fie o idee mai joasa ..

Link către comentariu

Arata bine! O sa vin cu feedback la primavara ca deja am pus anvelopele de iarna pe jantele astea. Sunt sigur ca se poate modifica din vag com sensibilitatea directiei ; o sa caut, modific la mine si iti spun. cronometrezi degeaba, rotile sunt intr-adevar echivalente, insa pierzi umpic de cuplu, nu de putere.

Link către comentariu

Si un consum extern al golfului ( 4persoane+bagaje / traseu buc-fundata si retur, la dus pe ploiesti-sinaia-bran-moeciu, la intors pe targoviste, total stat bara la bara ~ 1 ora, ac off, roti iarna 205 55 16, mers legal )2017-10-22_20.32.58.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Astazi am luat masina de la vopsit ; multumit din nou de lucrare ( am vopsit-o unde am facut si leonul acum 3-4 luni ), am schimbat aripa stanga fata cu una noua, care a fost terosonata foarte bine, aripa stanga spate unde era " taiata ", usa+portiunea de jos de acolo de la prag unde e " boala lor " si portbagajul ; a fost curatat si EGR-ul. Astept sa vina comanda din china de plastice cromate, pedalier si nuca de s-line cu husa din piele.
Pozele le voi pune zilele urmatoare pt ca da serverul eroare.

Link către comentariu

Sunt intarziat rau :(

abia acum am vazut ce ti-ai luat. Faina!

sa te duca multi km fara probleme!

Link către comentariu

Daca tin bine minte ai revopsit 2 Ibiza si un Leon, iar acum Golfu, sigur ai pile la Vopsitorie :))

Sa il stapanesti sanatos, cat mai multi km fara probleme si spor la upgrade-uri !

Link către comentariu

Da, tii bine minte :)))) ibizele au fost integrale..leonul si golful partial ( 4 elemente / bucata ) :)) ce sa le faci mo..au ceva ani, dar atata timp cat le intretii corespunzator nu te dezamagesc ; pai s-au cam terminat cu upgradeurile si masina este cum trebuie acuma din toate pdv ( aspect interior + exterior + tehnic ) ; plus ca a dat ceva cu minus la buget..pana acum s-au dus 7000 lei si unele chestii le-am luat destul de bine la pret :)) merge bine, imi place, trage decent, consuma putin, e confortabila ; un compromis bun pana fac bani de un lancer evo :)) ( sper in viata asta ). 

P.s : la primavara probabil voi schimba amortizoarele si ii voi face detailing unde am facut si leonului.

Link către comentariu

Salut,

La tine unde cupleaza ambreiajul ? La mine cupleaza foarte jos de cand am luat-o, si am impresia ca de cateva zile cupleaza si mai jos, cam la 2 cm de la podea.

Nu stiu daca e normal sau nu.. dar nu prea imi place. Ai idee daca se poate face ceva ?

Modificat de Adriannnnn
Link către comentariu

Asa cupla si la mine cand aveam probleme inainte ; acum cupleaza normal, cum trebuie ; dai drumul mai putin de un sfert sa zic ; depinde..ori din kit, ori pompa ambreiaj, ori cilindru, care la 2.0 tdi e pe rulmentul de presiune daca nu ma insel.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Momentan au venit doar butoanele, care au schimbat oleaca perceptia de interior uzat.

 

IMAG6802.jpg IMAG6803.jpg IMAG6807.jpg IMAG6808.jpg 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In dimineata asta m-am trezit ca vreau bufnita..si cum la pet shop nu mai aveau, am fost la serviceul unde pusesem tipsul la leon si am rezolvat ; distractia a costat 250 lei, am inlocuit intermediara cu teava goala si finala cu un cot gol ; fara fum in plus, fara alte zgomote de tractor samd ; fix ce vroiam asta a iesit ; in mers se aude mai interesant decat pe loc.

https://youtu.be/W4fuwdgnXQ4

Link către comentariu

Daca te opreste RAR-ul ce faci? Finala trebuia sa o lasi ca nu are influenta asa mare asupra sunetului, era destul sa elimini intermediara, te oboseste la drum intins, acum fiecare cu placerea lui.

Link către comentariu

Calin, am scris clar, evacuarea nu este galagioasa deloc ; nici in ture, nici la drum lung, nici in habitaclu ; daca nu ii dai blana este aproape insesizabil zgomotul ; el apare atunci cand o calci maxim la ~ 2000 rpm si schimbi treapta pe la 2300-2700 ; la 3300+ nu prea se mai aude ; prima oara asa am facut, am pus teava goala in loc de intermediara si am pornit masina cu finala ei ; se auzea dar destul de incet ; dupa ce am scos si finala s-a auzit exact cum mi-as fi dorit ; pt ca ea este restrictiva ; nu scoate fum, nu trezeste vecinii, nu se uita politia lung dupa tine ; este doar un sunet interesant pe care il obtii din pedala atunci cand vrei ca sa zic asa.

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Frumusel Golfuletul tau. Sper ca urmatorul proiect sa fie volanul, caci imi pare cam obosit.

Link către comentariu

Mersi. Pai da, cum am scris mai sus, astept sa vina nuca de schimbator si maneta de pilot ca le-am comandat de ceva timp, apoi sper sa iau un volan de GTI si gata cu upgradeurile :)

Link către comentariu

Ar mai fi maxidot, dar nu stiu cat plus functional iti aduce - rcn-ul poate afisa pe bord? (ca rcn-ul de g4 nu poate) si poate niscai trim mai rasarit pe consola

In rest interiorul e cam gata...

Link către comentariu

@zorro79 da, cunosc sentimentul :)))

@mad_kat maxi dotul nu ma intereseaza..consolei centrale ma gandeam sa'i fac ceva dar cand da caldura.

@cristi_eftimie frumoasa priveliste :))) nu ii auzi " fluieratul" cand plec cu ea? :))

 

Apropo, am si eu o mica problema sacaitoare..cateodata nu functioneaza maneta de CB, adica butoanele alea merg cand au ele chef sau daca pisc umpic acceleratia :)) , iar cel mai enervant este ca nu mai merge temporizatorul stergatoarelor..adica indiferent pe ce treapta dau de rotita el citeste ca si cum ar fi prima ( cea mai lenta ) ; am sesizat asta de cand am luat'o, dar inainte daca o reporneam in trafic isi revenea..nu cred ca era doar coincidenta..si una peste alta nu se mai deschide nici usa sofer..decat daca bag cheia in ea sau din interior..daca am deschis'o o data din interior apoi se deschide pana o inchid la loc..boala lor generala..la leon nu se deschideau alea pe spate decat atunci cand aveau chef :)) aici presupun ca trebuie sa dau fata de usa jos si sa gresez motorasele, corect? Thx

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!