Jump to content

Mult fum alb si masina nu mai are ulei

mariovenera
 Share

Postare recomandată

Salut,

In trafic am observat ca masina nu se mai accelera peste 2000 ture. La semafor cand am deschis usa masina era invaluita intr un fum alb care iesea pe esapament. Am oprit-o si am impins-o in parcare.

Nu am nici un bec aprins...masina ajunsese la intervalul de schimb si urma sa fac schimbul saptamana viitoare.

Senzorul de la ulei functioneaza pentru ca in urma cu 3 luni mi s-a aprins si am completat cu ulei dupa care s-a stins. In acest moment nu se aprinde becul de ulei desi joja la ulei iese perfect uscata. Mi se pare foarte ciudat.

Daca aveti ceva idei va rog sa mi le impartatiti.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fum alb= antigel, fum albastru ulei.

Verificata nivel antigel, daca e ok, scoate capacul de la filtru de aer si vezi daca ai ulei acolo, sau daca poti scoate furtunu de la turbo si vezi daca curge ulei. 

Daca turbo a impins tot uleiul, ti-ar fi curs ulei pe esapament, deci daca dai cu mana pe teava de esapament si ai o zmoala neagra sau chiar ulei e clar ce s-a intamplat. Mergi la service.

Link către comentariu

As controla jocul in ax..daca as avea habar ce inseamna.

Te referi la o diagnoza ceva?

Ms

Link către comentariu

diagnoza poti sa o faci dar nu o sa iti vada daca ai joc in ax,trebuie controlat la mana...desfaci colierul dintre turbo si catalizator si verifici jocul pe partea de esapament si daca ai bucati din elicea turbinei rupte....sau desfaci pe partea de admisie,pe unde iti vine mai usor

Link către comentariu

în urmă cu 12 ore, mariovenera a scris:

nu se aprinde becul de ulei desi joja la ulei iese perfect uscata

Trebuia sa completezi cu ulei pana la nivel asa vedeai si cat ulei lipseste.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!