Jump to content

Motor TDI 150hp 1.9 pe Bora!?

quicky
 Share

Postare recomandată

Ati vazut vreodata prin oras (Bucuresti) Bora cu sigla TDI toata rosie si 4Motion? Ei bine, acele masini apartin SRI-ului, fiind destinate persoanelor mai importante din aceasta instituite.

Am avut si eu onoarea de a ma urca intr-o astfel de masina si am ramas surprins sa vad ca are 150hp si 1.9 capacitatea motorului! (nu m-am uitat pe talon, dar mi-au confirmat acelasi lucru mai multe persoane care au avut pe mana o astfel de masina).

Ceea ce ma nedumireste este ca nu am mai vazut pe nici o alta masina (din experienta mea destul de limitata) din VAG un asemenea motor...din cate stiu, pe Passat-ul 150hp este un motor 2.5, nu 1.9!

Ati mai auzit de acest model de motor sa fie pus si pe alte masini decat pe Bora?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da , pe golf 4 mai e pus acelasi motor de 1.9 Tdi 150 Cp.

Link către comentariu

Din grupul VAG mai are si Seatul Leon modelul 1 acest motor...

Link către comentariu

E na au numai cei de la SRI?

Eu am vazut sa aiba masini mult mai aranjate de atat si in general, orice ati crede voi oamenii astia sunt discreti in aparitii.

Cum de stii tu asta ?

Bora GT, Seat LEON TOP-SPORT 4Motion cu 1,9 TDI si 150 nu e chiar ceva exceptional de rar, se mai gasesc masini din astea, sa nu exageram.

Link către comentariu

Am vazut borele si pot sa-ti zic si pe unde se invart :)

Nu sunt neaparat de la SRI. sunt si de la MPR (ministerul public).

Motorul e cunoscut si sunt si pe forum utilizatori care se bucura de el.

Link către comentariu

intrebam pe un alt topic, dar se pare ca va cadea in desuetitudine, asa ca ma repet : am auzit ca turbina de pe acest motor nu ar fi atat de fiabila, lucru remediat dupa 2003 sau 2004.

stiti ceva de asta ??

sau cunoasteti masini echipate cu astfel de motoare care au 'mers' fara probleme peste 130-150 k km ??

Link către comentariu

Daca ar fi asa atunci Chris (de la CT) lucreaza la SRI :)

Link către comentariu

E na au numai cei de la SRI?

Eu am vazut sa aiba masini mult mai aranjate de atat si in general, orice ati crede voi oamenii astia sunt discreti in aparitii.

Cum de stii tu asta ?

Ce inseamna mai aranjate? Nu au decat VW si Audi. Iar Bora merge chiar foarte bine, dar intr-adevar, cum a mai zis oaspetele nu sunt foarte fiabile....stiu soferi de acolo care au dat o singura data 220!(viteza maxima de pe talon, cica), si a crapat...nu stiu ce, dar a tras-o pe dreapta. Oricum nu inteleg de ce acest motor nu este comercial...cu ceva timp inainte sa imi cumpar masina actuala, am fost la Midocar, care aveau o oferta de Bora..si la intrebarea daca au si aceasta motorizare, n-au stiut ce sa imi zica.

Daca vrei sa iti zic de unde stiu, ar trebui sa te omor dupa aia:)

Modificat de quicky
Link către comentariu

Am intalnit cu ceva timp in urma un tip care a avut o astfel de Bora. Era frumos ca la demaraj ii scartaiau rotile chiar si in treapta a II-a de viteze. Nu l-am auzit de probleme la motor cu toate ca ar fi normal sa fie mai putin fiabile decat un TDI 1,9_90 CP.

Link către comentariu

Un tip care are firma de paza Bronic a avut o Bora TDI de 150 cp si 4 motion.Super tare masina,m-ar incanta sa am asa ceva....

Link către comentariu

Eu am spus ca au masini aranjate referindu-ma la A4,A6 parcate in fata sediului SRI.

Stai linistit am vazut cu ochii mei.:banghead::scratch::P

Nu vreau sa dau nastere vreunei polemici dar mitul asta cu Bora 150 HP 4motion ca au numai cei de la SRI, sau cei cu pile nu mi se pare fundamentat. E o masina ca oricare alta, nu spun mai nervoasa dar sa nu exageram acum. Acest tip de masina este accesibil oricaruia dintre noi...daca exista finantele.

Asa as putea sa vb si de 2,5 V6 TDI 4Motion pe Passat. Se gaseste de cumparat nu e neaparat masina "protejatilor".

Asa ca nu se gaseste in oferta unei firme acea masina este alt lucru. Poate acea firma nu are in oferta asa ceva. Pai gasesti in oferta de la noi Passat din 2001-2005 varianta cu motor de1,6L benzina ?

Doar pt ca dealer-ul nu aduce aceasta masina nu inseamna ca ea nu exista sau e mai "speciala". In general oferta se face si in functie de cerere.

Link către comentariu

Am intalnit cu ceva timp in urma un tip care a avut o astfel de Bora. Era frumos ca la demaraj ii scartaiau rotile chiar si in treapta a II-a de viteze.

:( Pai si passatul meu de 130 CP face asta... daca scot ESP-ul si ii dau talpa fluiera si in treapta a II a... :o :o

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

Daca ar fi asa atunci Chris (de la CT) lucreaza la SRI :(

Bineinteles ca lucrez .... da sunt "sub acoperire" am 150cp 4motion si masina neagra :o ...da nu incepe nr cu "W" :o

Link către comentariu

Un contraexemplu de spion... se demasca singur :o :o :(

Link către comentariu

@quicky

Oricum nu inteleg de ce acest motor nu este comercial...cu ceva timp inainte sa imi cumpar masina actuala, am fost la Midocar, care aveau o oferta de Bora..si la intrebarea daca au si aceasta motorizare, n-au stiut ce sa imi zica.

ba motorul este foarte comercial. a existat atat in oferta de pe bora cat si incea de pe Golf . si la seat la leon dar si la ibiza (parca CupraR avea motorizarea asta, nu?)

si motorul asta impreuna cu 4motion..vis..

si in Pl sunt 2 Golfuri cu motorul asta.

daca nu ma insel exista si G4 GTI diesel care are motorul asta. parca Dragos zicea intr-un post chestia asta.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Se numea SEAT LEON TOP-SPORT PD-ul de 150 cai si 4motion de la spanioli. O masina foarte reusita de altfel.

Link către comentariu

Motorul de 150 CP este la fel de fiabil ca si celelalte motoare 1.9 TDI in variante mai mici de putere. A echipat Golf IV (GTI TDI), Leon (Cupra4,Topsport) si Bora.

Link către comentariu

Un contraexemplu de spion... se demasca singur :D ;) ;)

hehe, as fi vrut eu sa fiu cum zici tu...acum eram cu vantu'-n pleata la cei 150hp:);)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!