Jump to content

Skoda Octavia 3 FL- Bej Cappuccino


FRZ87

Postare recomandată

Salutare tuturor! 

De ieri sunt fericitul deținător al unei O3 FL Style 2.0 TDI M6 Bej Cappuccino cu următoarele dotări opționale:

- blocuri optice spate TOP LED

- faruri cu tehnologie LED

- front assistant

- interior Alcantara

- Kessy

- oglizi exterioare pliabil electric

- parbriz încălzit 

- radio Bolero,  MIB2

- senzori parcare spate 

- smartlink

-tempomat și limitator de viteză 

- volan încălzit

Ar mai fi fost câteva opționale pe care le-aș fi pus pe mașină dar deja depășisem bugetul?

Până la momentul ăsta am condus Hyundai Tucson 2.0 si Renault Symbol 1.5 iar acum simt că sunt la un alt nivel ?

Și câteva pozulici?IMG-20170819-WA0000.thumb.jpg.0c3135d313c647411f6b439b746046ac.jpg

 

IMG-20170819-WA0007.jpg

Modificat de FRZ87
Adăugare poze
Link către comentariu

Salut, sa o stapanesti sanatos!

Ca sa atasezi poze pe forum ai mai multe variante insa cele mai populare sunt:

1. Folosesti un site de gazduire fotografii iar apoi aici copiezi link-ul sau

2. Instalezi o aplicatie de redimensionare a pozelor si apoi folosesti functia de upload a forumului, respectand limita maxima admisa.

Multumesc!

Link către comentariu
în urmă cu 9 ore, cristi511 a scris:

Salut, sa o stapanesti sanatos!

 

Mulțumesc! ?

Link către comentariu

Felicitari! Imi place mult cum ai configurat-o iar culoarea e de efect! Sa te poarte sanatos!

Link către comentariu


Va multumesc! 
Masina a fost comandata in data de 2 iunie, fabricata in 28 iulie si livrata pe 17 august.
Dupa aproximativ 550 km parcursi ma declar foarte multumit si astept urmatorul drum lung cu ea. 
Motorul se aude in interior dar nu deranjant si mi-am asumat acest aspect in momentul in care am optat pentru diesel. Se aude un pic si zgomotul de rulare dar nici acesta nu este deranjant...in rest numai de bine despre motor, cutie si tren de rulare. 
Ramane sa parcurg un drum pe timp de noapte pentru a vedea cum se comporta farurile LED si mai exact ce fac aceste faruri adaptive in realitate.
M-am dotat deja cu binecunoscutul pamatuf pentru praf, covorase de cauciuc si am in vedere folia antiamprente pentru Bolero (aici am nevoie de ajutorul vostru cu un link sau o recomandare), anvelope si jante pentru iarna.
Interiorul Alcantara este foarte placut la atingere si iti da o stare de confort si ,,barosaneala"::biggrin:Ramane de vazut cum se va comporta pe viitor.
Cu sistemul infotainment consider ca m-am imprietenit, dar nu reusesc sa imi dau seama daca pot vizualiza pe ecran valorile de presiune pentru fiecare roata, sau pot doar sa salvez valorile si in momentul in care acestea scad sunt atentionat. AA functioneaza perfect si sper sa nu regret ca nu am ,,scos de la ciorapi" inca 1000 de euroi pentru navigatia Skoda;)

Drumuri bune tuturor!

Link către comentariu
21 hours ago, FRZ87 said:


Cu sistemul infotainment consider ca m-am imprietenit, dar nu reusesc sa imi dau seama daca pot vizualiza pe ecran valorile de presiune pentru fiecare roata, sau pot doar sa salvez valorile si in momentul in care acestea scad sunt atentionat. AA functioneaza perfect si sper sa nu regret ca nu am ,,scos de la ciorapi" inca 1000 de euroi pentru navigatia Skoda;)

Salut, bine ai venit si drumuri bune cu noua ta masinuta :) 

TPM-ul de pe Skoda iti permite doar sa primesti informatii cand o roata pierde presiunea, bazate pe info venite de la senzorii ABS/ESP, dar nu vei vizualiza valorile de presiuni de pe fiecare roata. Tu faci fizic presiunea si salvezi valorile ca referinta. Daca ai variatii, vei primi avertizari. Asta e tot :) 

Link către comentariu

Am impresia ca iti este si indicata roata cu problema dar nu valoarea presiunii efective din ea.

Iti sugerez sa colantezi si farurile in folie transparenta de protectie iar daca vrei sa faci o treaba pana la capat colanteaza si capota.

Capota fiind metalica are de suferit in timp de la pietricele si toate cele. Bara fata la fel dar fiind din plastic e mai maleabila si e destul de greu sa sara vopseaua de pe ea cum se intampla cu capota.

Pana la o adica pentru 3-400 ron .. merita.

Faina masina .. cred ca te-a dus undeva spre 22k la ce dotari ai. Drumuri bune si fara evenimente neplacute.

Link către comentariu

@razvan.ac: Multumesc pentru link! O sa revin cu un feedback dupa ce voi aplica folia pe ecranul boleroului.
@75NOR: Ma gandeam eu ca asa stau lucrurile. Multumesc pentru lamuriri!
@ShadoWzZ: Sugestia ta legata de colantarea farurilor si a copotei este foarta interesanta si o voi lua in calcul. Multumesc! Pretul final a fost cel intuit de tine, oricat de mult am incercat eu sa negociez cu ei. Pe langa CleaverPack-ul acela am mai beneficiat de tichetul rabla si un discount de 4% oferit de Porsche Bank pentru ca am optat pentru finantare de la ei...si cadou suportul pentru tableta, suportul de telefon, scrumiera.
 

Link către comentariu
  • 2 months later...

Va salut, domnilor!
Dupa aproximativ 5000 de km parcursi pe drumurile patriei ma declar super multumit de alegerea facuta. Masinuta este peste asteptarile mele...fiecare drum, lung sau scurt, pe care urmeaza sa-l parcurg cu ea este o mare bucurie pentru mine. Culoarea imi incanta privirea de cate ori o zaresc, controversatele faruri arata minunat pe masina, iar noaptea sunt o incantare...nici stopurile cu led nu se lasa mai prejos atunci cand sunt aprinse. 
Motorul si cutia isi fac treaba exact asa cum trebuie si, zic eu, ai destula putere sa faci o depasire in siguranta chiar daca esti in urcare. Consumul extra-urban este f. multumitor chiar si la viteze de 130-140, undeva la 5,5. In Bucuresti am vazut consum de 6,7 doar duminica, dupa ora 22:biggrin:, in rest, undeva in jur de 8,5 - 9. Cat despre regenerari, asa cum zicea si colegul @razvan.ac, apar cand au ele chef, de obicei cand mai ai doua stradute si ajungi acasa. Recunosc ca de vreo doua ori am mai dat niste ture in cartier doar, doar s-o termina regenerarea, chiar daca veneam dupa o zi grea de la serviciu si abia asteptam sa ajung acasa.
Inca nu mi-a intrat in reflex sa opresc SS-ul cand pornesc masina, dar imi aduce ea aminte la primul semafor, cand iau piciorul de pe ambreiaj si se opreste.:banghead:
In acest anotimp, cand diminetile sunt destul de reci, volanul si scaunele incalzite merita toti banutii si sunt sigur ca odata cu venirea inghetului ma voi felicita si pentru alegerea parbrizului incalzit.
In asteptarea timpului geros i-am cumparat deja incaltamintea de iarna, Continetal Wintercontact Ts860 91T, dot 3417, care asteapta cuminte, pe balcon, setul de jante de la Alcar...pe lista "must do" ar fi infolierea farurilor, pe care, din lipsa timpului, am tot amanat-o.-_-
La final va atasez cateva poze de pe vremea cand Transfagarasanul inca era deschis.:cool:

 

IMG_20170908_221522-992x744.thumb.jpg.727c852d2f9bfd8d1ae43778a6a95fae.jpg

IMG_20170908_163912-992x744.jpg

IMG_20170908_163902-992x744.jpg

IMG_20170908_145110-800x600-640x480.jpg

IMG_20170908_165130-992x744.jpg

IMG_20170908_150135-744x992.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!