Jump to content

Toledo Sport TDI 150 cp

kewlya
 Share

Postare recomandată

Intentinez sa achizitonez din germania un seat toledo TDI de 150 cp

masina are suspensii sport, 136.000km

is aceste motoare fiabile?

turbo cum rezista?

de asemenea, ce probleme pot aparea la aceste masini? ceva boli din fabrica are?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu eu de vanzare un toledo absolut prea jmecher...si are 150cp de fabrica...tocmai in maxim 2 saptamani ii schimba turbina si va fii ca noua masina...e pe comanda speciala (a fost masina cuiva din porsche nord) si au fost fff putine in bucuresti...masina are tot ce se putea pune pe ea la momentul ala si are in jur de 1100kg si 150cp din fabrica + chip de la voinea...km are in jur de 120.000 maxim 130k parca pe acolo era...fuge foarte rau...si din cate stiu are si amortizoare schimbate ; cel care o are detine lovele grupa mare si cand a avut vreodata masina ceva n-a fost o problema...daca esti interesat da-mi un PM sa vad cum va pun in legatura!

Link către comentariu

ma leg si eu de acest subiect : se zvoneste cum ca turbina la aceasta motorizare (ARL parca) ar fi putin fiabila, problema rezolvata la masinile dupa 2003-2004. aveti habar de asa ceva ??

Link către comentariu

Draga Oapete, omu tocmai schimba turbina....... ce vrei sa mai adaugam.

Eu stiam ca turbo cade des, era o problema din fabrica parca, nu a fost calculat calumea, lucru pe care mi-a fost confirmat de baiatu patronului de la Autowolrd Cj, care detinea o Bora de 150 CP, si pana pe la 100 mii km, nu mai stiu exact, schimbase parca 2 sau 3 turbo, si tocmai primise unu turbo nou, defectiunea din fabrica fiin remediata.

Link către comentariu

Draga Oapete, omu tocmai schimba turbina....... ce vrei sa mai adaugam.

Eu stiam ca turbo cade des, era o problema din fabrica parca, nu a fost calculat calumea, lucru pe care mi-a fost confirmat de baiatu patronului de la Autowolrd Cj, care detinea o Bora de 150 CP, si pana pe la 100 mii km, nu mai stiu exact, schimbase parca 2 sau 3 turbo, si tocmai primise unu turbo nou, defectiunea din fabrica fiin remediata.

speram sa nu fie probleme cu turbo mai ales ca masina va fii condusa de mama mea. unde se afla magazia de CD la Toledo? eu vad ca am pe casetofon butoanele pt. CD dar nu gasesc nicaieri magazia. probabil nu are sau a fost luata jos.

Link către comentariu

Mai multe modele de casetofoane au control pt magazie, dar asta nu inseamna ca au si magazia. Poate sa fie in bord sau in portbagaj pe una din laterale. Vezi ca de obicei cine aduce masini, si le ia casetofoanele jos, sau mai ales magazia, nu prea stiu si nu au chef sa ia jos si cablurile. Trage casetofonul afara si uita-te in spate :)

Link către comentariu

Eu am un Seat Toledo cu motor ARL. Problemele legate de motor sunt datorita exploatarii neconforme cu specificul masinii, adica cei care le conduc se considera la volanul unui superbolid nu la volanul unui diesel. Mai mult decat atat, se mai face si un chiptuning prost si gata turbina. Dar, chestia asta este valabila pt orice diesel in general nu in mod specific pentru acest motor ARL. Eu am 65.000 KM (15.000 facuti din septembrie in Romania), i-am facut revizia de 60.000 si motorul merge perfect.

Legat de probleme o sa ai aceleasi probleme pe care le am si eu: suspensia sport e dura, te tine bine pe sosea pe drumuri virajate dar ofera un confort destul de mic in cazul bucurestiului. O alta problema este ca e destul de joasa (corrado-ul are spoilerele mai jos decat seatul dar am fost neplacut surprins sa vad ca baia e mai aproape de pamant la Toledo decat la Corrado) asa ca trebuie sa fii atent la abordarea gropilor. Ca un efect secundar al duritatii suspensiei o sa fii nevoit sa cam intervii la bucsaraie.

In rest, motorul trage bine pentru un diesel, consum mic pentru performantele pe care le are si la masina mea am fost multumit de calitatea fabricatiei si a plasticelor din masina.

Magazia de CD-uri este in torpedou. Oricum daca a avut magazie vei observa asta dupa forma torpedoului.

Modificat de Metal_asd
Link către comentariu

Nu este obligatoriu sa fii avut magazie daca in spatele casetofonului gasesti cablul pt magazie. Eu am un Toledo, si a avut pregatire pt magazie. Adica cablul tras pana in torpedou. Magazia am achizitionat-o acum o luna, de la un membru de pe forum.

Link către comentariu

Daca in masina exista cablul pt. magazia de 6 CD atunci este obligatoriu sa fii avut pt. vechiul proprietar sau intermediar , pt. noul proprietar al masinii poate ca nu mai este obligatorie acea magazie :emthup:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!