Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

vreau si eu un cod ca nu scrie nimic pe placa mea a fost una LUK cu tot cu kitul ambreiaj.vreau sa stiu daca o pot gasi separat:(.un cod ar fi binevenit.multumesc tare!am pus si o poza aici.

post-50504-0-04191900-1364675607_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sachs 3051 003 100   taler presiune ambbreaj in jur de 60 lei,sau varianta OE pe la 90 lei.

@41ur34,nu e livrabil separat semnalul din far.

Link către comentariu

salut! sunt coduri diferite pentru tapiteria de plafon pentru golf 4 in 2 usi, fara trapa:

-cu airbag cortina

-fara airbag cortina?

Intrebarea e de fapt, daca se potriveste cea fara airbag cortina in locul uneia cu airbag cortina?

Merci.

Link către comentariu

va salut. am si eu o intrebare. mi-am cumparat de cateva luni o Bora Variant, motor de 1,6 16 V., 77 kw. , an 2000. saptamana trecuta am fost la un service ca aveam unele mici fluctuatii la acul de la turometru. Mi-au testat-o si a iesit ca senzorul de temperatura de la lichidul de racire e defect si mi l-au schimbat. acum dupa o saptamana acul de la temperatura nu se mai ridica si clima nu mai baga caldura. am fost din nou la service si ei au spus ca dupa ce au schimbat senzorul nu au intrat si in computerul de bord sa regleze eroarea si ca computerul de bord inregistra in continuare ca fiind o eroare, impiedicand astfel senzorul sa lucreze normal. au reglat asta in computer, au facut din nou test si a reiesit acum defect senzorul de la nivelul de temperatura, si de asta nu merge nici acul in bord. dupa ce au refacut testul  clima de fata cu ei a bagat caldura dar dupa ce am plecat de la service clima iar dadea aer caldut. sincer nu am inteles clar care ar fi problema. Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Stiti pe cineva cu VagCom din Vaslui sa pot testa masina? Va multumesc anticipat

Modificat de rsdany86
Link către comentariu

claudiuvisan90

Salut RSDANY

Termostatul l-au verificat? ca daca nu merge si este blocat pe deschis apa in motor se va incalzii (intr-un final foarte greu) iar daca lasi masina in relanti se va racii foarte repede si nici nu va baga caldura.

De obicei din cate stiu de pe la priteni cu motor de 1.6, pe la mai toti am auzit problema cu el(senzorul de temp), insa dupa schimbare si stergerea erorii s-a rezolvat!

Parere perosnala, cauta un service/un baiat priceput care sa se uite/citeasca masina si o vei rezolva, nu cred ca este foarte complicat! (cei la care ai fost imi inspira o neincredere din simplul motiv ca dupa schimbarea piesei nu au mai pus interfata sa verifice daca mai este vreo problema)

Link către comentariu

buna seara.

Am si eu nevoie de codurile pentru:

- arc fata

- amortizor fata

- flansa amortizor fata

- arc spate

- amortizor spate

- flansa amortizor spate.

Ce mai este nevoie si ce se mai schimba daca tot se demonteaza suspensia?

Care este echiparea de fabrica pentru aceste piese?

Masina este un golf4, 1.4 16 v , cod motor axp seria de sasiu : WVWZZZ1JZ1W107386 .

Multumesc.

Modificat de vicleanu333
Link către comentariu

1J0 411 105 AA  arc suspensie
1J0 412 331 C flansa fata
1J0 412 249  rulment flansa fata
1J0 413 031 S amortizor fata

1J0 513 353 B flansa spate
1J0 513 025 BF amortizor spate
1J0 511 115 AK arc spate

La demontare mecanicul vede daca mei este nevoie de ceva,echiparea de fabrica este necunoscuta de regula la G4 pe fata flansele si rulmentii sunt facute de firme care nu livreaza pe relatia AF si numai pe relatia de prima echipare,asemeni si amortizoarele sunt ,,nedescifrabile''.

Garantia si indrumarea pt un anumit secment de piese ti-o dau cei de la care achizitionezi tu piesele.

Link către comentariu

multumesc pentru sfat. am gasit in cele din urma un baiat inteligent cu VAGCOM-ul care a reusit sa ii dea de capat. ai avut dreptate a fost problema cu termostatul.

Link către comentariu

echiparea de fabrica este necunoscuta de regula la G4 pe fata flansele si rulmentii sunt facute de firme care nu livreaza pe relatia AF si numai pe relatia de prima echipare,asemeni si amortizoarele sunt ,,nedescifrabile''.

am schimbat eu flansele si rulmentii pe fata la golful meu

am pus lemforder si aveau pe ele codul OE. am pus o poza aici

arc pe spate am pus spidan si are acelasi cod de culoare ca cel de fabrica (o bulina albastra)

post-67184-0-38605300-1365282268_thumb.j

Modificat de z e n i t h
Link către comentariu

NU vine separat. Se poate comanda cu tot cu partea in care sta fixat el. Si e 25 euro. Mi bine te duci la dezmembrari.

Link către comentariu

salut

cod pt deblocare  radio-casetofon oem Vw golf 4  se poate?:D

(revin cu toate datele de pe el daca se poate afla)

Link către comentariu

In cartea de prezentare a masinii tichetul de la sectiunea ,,radio'',la ,,baieti'' cu 30-50 lei in functie de modelul casetofonului,sau la reprezentanta...daca mai exista date in sistemul lor.

http://www.masini.ro/forum/content/Aria-Tehnica-Masini-ro/20759/Cod-deblocare-casetofon/page/820/

Link către comentariu

Salut Gabi,

Golf 4 1.4 16V tip motor APE,an fab.2000,cod cutie de viteze DUW,serie sasiu:WVWZZZ1JZYB105021,daca ma poti ajuta cu niste coduri pentru niste piese din cutia de viteze.

-semering priza ambreiaj(este acel semering care iese tija de debraiere)

-rulment pinion de atac

-si mai este un rulment in carcasa

Am pus poze sa vezi ce ma intereseaza,si pe ce producator imi recomanzi?De la reprezentanta sunt accesibili ca pret?

post-46557-0-29810800-1365485037_thumb.j

post-46557-0-35630700-1365485057_thumb.j

Link către comentariu

Cand ajung acasa ma ocup de problema.Este destul de dificil de identificat piese de cv...chiar si din original.

Link către comentariu

020 311 113 B Simering priza(mare)23,9x40x8 lei 40.

311 405 625 F Rulment interior 29x50,29x14,7 (pinion atac)100 lei sau varianta AF SNR R154.04 lei 70 care este rulment de roata cu acelasi cod.

02K 311 207 Rulment + suport

020 311 125 Rulment ace 24x32x18 lei 40 sau INA 712 0454 10

020 311 325 C Rulment K32x37x24,8 lei 25.

003 519 185 F Rulment 38,1x65x18 diferential stg./dr 140 lei.

Verifica toate codurile astea si vezi daca sunt ok.

Link către comentariu

Gabi mersi mult de tot astea sunt numai ca mai am o rugaminte la tine.:sincroanele la aceeasi cutie ce imi recomanzi si pe ce producator??C-am am probleme cu cutia din nou si trebuie sa ma apuc de achizitionat piese.

Mersi mult

Link către comentariu

Un sincron OE este in jur de 230-250 lei bucata.Varianta AF nu prea exista...decat o singura firma produce.

Doar sincronul de 1 este diferit,restul pana la 5(2,3,4,5) sunt identice.

Daca nu aveai probleme cu intratul in viteza sau daca sincroanele nu sunt barbierite sau uzate sau nu se aliniaza bine cu restul ansamblului...eu zik sa stai potolit sa nu le schimbi pt ca nu are roat sa bagi alti 1500 lei in cutie.Deja la banii astia gasesti cutie dupa 2003 cu care nu vai mai avea probleme niciodata.

Link către comentariu

Salut Gabi ,

Spune-mi te rog daca o rola cu ambreiaj de compresor AC cod 1J0820803 F merge schimbata cu una 1J0820803 J, practic de pe un compresor de benzinar pe unul diesel.

Sau cat costa piesa de noua pt 1.9 tdi alh din 2001, nu stiu daca se poate schimba doar rola fara ambreiaj pt ca doar asta huruie.

Multumesc.

Link către comentariu

Sunt identice compresoarele SANDEN...deci merge.Ambele dupa mai multe schimbari de coduri au ajuns L.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

cod piesa rabatare bancheta spate este rupta si nu se rabatazea  si cum se demonteaza ca nu reusesc 

Link către comentariu

Salut Gabi,

Pentru un golf 4 1.4 16V tip motor APE,serie sasiu wvwzzz1jzyb105021,an fabr.2000,mi-a crapa cutia de viteze si nu se mai merita sa o repar si vreau sa pun alta dar as vrea sa stiu ce coduri la cutiile de viteze sunt mai reusite.

Din cate stiu sunt probleme cu codurile la cuti DUS,DUW,DUU.

Sti cumva de ce coduri sa ma feresc?

Multumesc

Link către comentariu

Cutie facuta dupa an de fabricatie 2003.Merg cutiile de 1.4 si de 1.9 sdi.Coduri de motor compatibile la cutia ta(deci cutia care a fost scoasa de pe masiniile cu cod motor)AGP,AHW,AKQ,APE,AQM,AXP.Intereseaza-te despre compabilitatea cutiilor de pe sdi(ele sunt identice dar poate difera valoarea cuplului de tractiune/viteza fata de cele de benzina),cu toate ca eu am client cu un sdi care a spart 2 cutii pana acum si care a montat 2 cutii de benzinar si merg fara probleme.

Poate ne ajuta un coleg cu o serie de caroserie de SDI 1.9(nu conteaza codul de motor) si iti spun sigur compabilitatea lor.Vad ca eu nu mai gasesc nici o serie notata pe la job.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!