Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Salut Gabi!

Am reusit in cele din urma sa demontez farul cu xenon pe care l-am spart (1 307 022 324 e codul scris pe eticheta galbena) si am vazut ca mai multe componente ale farului au coduri. Si as vrea sa-mi spui daca ma poti ajuta cu procurarea lor si pretul acestora:

1 305 540 274 (rama interioara tip oglinda)

1 305 300 182 (oglinda interioara completa pt faza scurta, lunga + semnalizari duble)

1 305 239 171 capacul din  spatele farului aferent protectiei pentru faza scurta

1 305 235 384 si 1 300 792 056 carcasa neagra din plastic a farului (corpul farului). Nu stiu de ce apar doua coduri

1 307 329 068 calculatorul farului

0307 853 305     ALN  1J0 941 295 E   (cred ca e pt auto leveling)

1 305 300 270   "bulb" xenon

Merci,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Codurile date de tine nu sunt bune.

http://autopartmaster.com/en/?action=catalog_show&cat=vw&t_id=44067&id_pic=16926&cod=1J0998225

Singurele coduri livrabile sunt:

1 307 022 324

1J0941295E  Motoras reglaj far

Becul xenon,cea mai buna varianta Osram +30%lumina la 400 lei setul de 2 bucati sau alte variante mai ieftine.

Link către comentariu

gabi se poate un cod si pret pt ulei de CV pt masina din semnatura ? ms fain !

Link către comentariu

Salut,

Imi puteti spune va rog cum se cheama (sau ce cod are) mufa mama in care intra mufa 3 din poza?Ca nu dau deloc de ea in ETKA. Este cea care ar trebui sa stea fixa in stalpul B..ca am vrut sa scot mansonul de cauciuc si dupa un singur poc scurt si fragil nu vrea sa mai stea deloc fixa in stalp (ma gandesc ca se poate inlocui, desi firele din stalp sunt fixe in ea; probabil lipite?) E problema daca nu sta cauciucul perfect lipit de stalp o perioada? Poate intra apa care nu mai are pe unde sa iasa?

Multumesc

Link către comentariu

Salut Gabi,

Pentru masina din semnatura ce discuri imi recomanzi pe fata ca actualele pe care le am sunt ferodo si nu stiu cum draqu de s-au ovalizat.Daca ma poti ajuta si pentru spate cu tot cu placute.

Multumesc

Link către comentariu

@adyo13,pai si poza unde este?Poti prinde mufa de stalp cu o brida de plastic(soricel).Problema asta este comuna la schimbarea usii sau la cei care isi pun muzica pe spate,ai incercas sa scoti mufa aia...s-a dus in pl..a...nush ce draq sistem are ca este destul de prost.

@SSRAZVAN,incearca pachetul Brembo..placute +discuri.Nu am avut niciodata probleme cu Brembo.Daca esti dispus,iti poti achizitiona Brembo maxx pe fata.Un pachet total de Brembo normal(placute+discuri/fata+spate) face in jur de 650 lei.

Eu personal numai Brembo o sa imi montez pe masina..

Link către comentariu

cudritescuvictor

Salutare. Am si eu o intrebare: rola de la alternator care apartine unei bora, wvwzzz1jz2w419939, se potriveste si la un pasat 19 TDI wvwzzz3bz2p453071 ?

Link către comentariu

Salut Gabi,

Am o mare rugaminte la tine:azi am schimbat mufa de la centura de la pasager ca am avut scurt in ea si cand "super mecanicul" a prins cei doi papucei in mufa a reusit performanta sa rupa doua urechiuse de la acei papucei.

Vreau sa te intreb exista acei papucii de cumparat sau exista cu tot cu instalatie care merge la calculatorul de airbag.

C-am asa arata

post-46557-0-00613000-1362161964_thumb.j

Modificat de SSRAZVAN
Link către comentariu

Banuiesc ca vorbim de mufele astea 2:4D0972571 si 4D0972575 ?Oricum potoleste-te cu cablajul de la airbag pe ca este foarte ieftin..in jur de 1100 lei.

Ce iti dau eu este varianta de pin cu tot cu cablu,gasesti si pin separat dar nu mai gasesc catalogul sa iti caut.

Poate te ajuta un coleg cu codurile pinilor.

post-64586-0-63748300-1362211968_thumb.j

Link către comentariu

Am fost si eu cu masina la service si mi-au gasit sonda lambda ...

Am primit codul 1k0998262  care sonda este 1 sau 2?

Link către comentariu

Cod incorect,lipseste ultimul caracter.

Link către comentariu

Banuiesc ca vorbim de mufele astea 2:4D0972571 si 4D0972575 ?Oricum potoleste-te cu cablajul de la airbag pe ca este foarte ieftin..in jur de 1100 lei.

Ce iti dau eu este varianta de pin cu tot cu cablu,gasesti si pin separat dar nu mai gasesc catalogul sa iti caut.

Poate te ajuta un coleg cu codurile pinilor.

Gabi cele 2 coduri date de tine 4D0972571 si 4D0972575 le-am cumparat de la reprezenta si totul este in regula numai ca mecanicul a reusit sa rupa urechiusele de la pinii care intra in mufa si nu mai sta in pozitie fixa

Link către comentariu

Stiu,eu ti-am dat variante la pinii care vin cu tot cu o bucatica de sarma(conductor electric) sertizat pe pini.Tu trebuie sa aflii codul pinilor(pinilor propriuzisi)si sa-i sertizezi pe cablajul masinii(conductorul electric)dupa ce tai pinii vechi.

Vorbeste cu AL BUNDY sau FLORIN,pt ca ei stiu codurile pinilor respectivi daca tu le dai codurile mufelot cumparate.

Pini respectivi sunt speciali cu contact galben.

Link către comentariu

cudritescuvictor

Salutare. Am si eu o intrebare: rola de la alternator care apartine unei bora, wvwzzz1jz2w419939, se potriveste si la un pasat 19 TDI wvwzzz3bz2p453071 ?

...nu e nimeni care sa ma poata ajuta?

Link către comentariu

despre codul meu era vorba?

Link către comentariu

Salut Gabi. Am si eu nevoie de cod garnitura baie ulei si un pret daca se poate, pt. masina din semnatura (cod motor wvwzzz1jzyu015678)

Link către comentariu

Gabi se poate un cod pentru sticla oglinda retrovizoare partea dreapta carcasa mica....si un pret daca este posibil(G4 1.4 16v AKQ 1999) reglare manuala

Mersi mult

Modificat de panda23
Link către comentariu

@georgeiasi,nu iti vine garnitura la baie,iti vine un silicon special:D176404A2  Tub 93G pasta etansare baie ulei 68 lei, Victor Rainz 70-31414-10  Solutie etansare(silicon), tub 70ml 26 lei, CORTECO HT200C  Solutie etansare 80ml 23 lei.

@panda23,ALKAR  6438127   Sticla oglinda exterioara  dreapta convex, albastru intunecat 35 lei

ALKAR 6440127   Sticla oglinda exterioara   dreapta convex, incalzita, albastru intunecat 35 lei.

Link către comentariu

salut, se poate te rog codul celor 2 bucati de cauciuc negru de pe plafon exterior de la usa spate la haion. Chederul incepe de la oglinda si se termina deasupra usi spate, imi lipseste continuarea de aprox 40cm pana la haion. Stii cumva daca antifonarea de sub capacul din plastic negru motor se gaseste separat? multa

m

Link către comentariu

nu gasesti antifonarea respectiva,trageun ochi la schema si vezi ce merge la masina ta.

post-64586-0-28630200-1362503842_thumb.j

Link către comentariu

Gabi, se poate te rog un cod pentru un senzor de nivel ulei, pe original (eventual si AM daca e diferenta prea mare de pret) ?

Masina mea: VW Bora, 1.4 16V - AXP, 2001, VIN: WVWZZZ1JZ1W047622.  Multumesc. :icon_thumleft:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!