Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Cred ca esti singurul om din lume la care am auzit ca a taiat cureaua de distributie cu forfecuta, :lol:

Daca Conti erau asa proaste crezi ca Bmw si MB mai le folosea ca echipare de original indiferent de model sau anul fabricatiei?

Sa fim seriosi,iti pot arata si eu multe Dayco(inclusiv made in USA) care arata destul de ciudatel si care au portiuni unde nu e vizibila plasa textila.

post-64586-0-12016600-1360066701_thumb.j

post-64586-0-32716500-1360066711_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Partea textila se vede la toate curelele...eu am taiat marginea pt canu era bine taiata pe margine;avea un exces de cca 2mm

Link către comentariu

Ma mira aia 2 mm.Din sute de curele Conti eu personal nu am intalnit una ceva de genul asta.

Link către comentariu

am si eu nevoie de ajutor cu un cod pentru modul confort serie : wvwzzz3bz2p302874

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

da . mersi mult

daca cumpar un modul  1C0 959 799 B functioneaza corect ? pot adapta cumva 06T ca nu am vazut cu seria asta ? Stima

Modificat de Maniack90
Link către comentariu

Salut Gabi!

Crezi ca ai putea sa ma ajuti cu diferentele dintre farul (cod: 1J1941017P )care il am acum pe masina (WVWZZZ1JZ3D006739) si far cod (710301161271, cod oem : 1J1941015H). As vrea sa stiu ce adaptoare trebuie sa cumpar la mufe, sau daca difera prinderile..etc. Ma gandesc ca in ETKA poti vedea diferentele dintre cele doua. Vreau sa stiu daca merita efortul sau nu, mai ales ca nu ma pot duce cu masina sa le probez :( si nici n-as vrea sa le iau la ghici.

Merci mult si scuze pentru insistenta!

Link către comentariu

Salut,

Golf 4 1.4 16V serie sasiu:wvwzzz1jzyb105021 an fab.2000,tip motor APE,ma poti ajuta te rog cu un cod de original pentru senzorul din poza??Acesta intra in tulumba de servo.

Multumesc

post-46557-0-62596600-1360318642_thumb.j

Link către comentariu

@Maniack90,codurile sunt identice...a uitat vanzatorul sa iti citeasca tot codul.

Link către comentariu

@SSRAZVAN,sirur e cablaj electric sau furtun vacum?unde ajunge..unde duce?

Link către comentariu

e cablaj electric.duce pana deasupra bidonasului de lichid de frana.sa zic ca are vreo 10cm lungime si are 3 fire.

pozitia 17 din poza

post-46557-0-13547800-1360320920_thumb.j

Modificat de SSRAZVAN
Link către comentariu

@waf,codul cu H in coada nu este recunoscut de catre programe.Singurul cod scos dupa el este pe MAGNETI MARELLI 710301161271 
Gasit dupa numarul OE: 1J1941015H
Coduri de consum: LPG202
Parte montare: stanga
TIp lampa: D2S (tub descarcare gaze), Constructie lampa: xenon, Echipament vehicul: pentru vehicule cu reglaj distanta iluminare (automat), Articol extins/Info extins 2: fara unitate de control Xenon, cu motor reglaj LWR

BOSCH Far 1 307 022 324
Gasit dupa numarul OE: 1J1 941 017 P
Articol extins/Info extins 2: fara unitate control pentru LWR automat, fara unitate de control Xenon, fara lampa descarcare gaz, cu dsipozitiv aprindere

Pe codul de Bosch 1 307 022 324 scoate alt produs MAGNETI MARELLI 711307022324

Problema este ca au fost montate mai multe feluri de faruri care depind de anul de fabricatie al masinii.

In consecinta,nu vreau sa ma pronunt pt ca nu am detalii clare ca farurile merg.

..

@SSRAZVAN,este livrabil numai cu servofrana 1J1614206  Servofrana pt.model cu echipare
standard ESP,EDS,ABS dimensiune 10.

1.pdf

2.pdf

post-64586-0-43226200-1360323497_thumb.j

Link către comentariu

Si c-am pe la ce pret s-ar invarti servofrana?Ca am o eroare pe modul esp si imi da ca senzorul respectiv este pe duca.

Ar merita varianta dezmembrarii?sau....

Mersi

Modificat de SSRAZVAN
Link către comentariu

in jur de 15-1600 lei,doar Ate si Trw fac.Oe in jur de 2400 lei.

Link către comentariu

Salut. Scuze daca sunt off topic, dar vreau sa pun pe un Golf IV un RNS 300. Se poate monta fara rama adaptare? Daca nu se poate monta fara acea rama, imi puteti da si mie codul de la aceasta?

Modificat de jeanbacuta
Link către comentariu

Vezi la fata locului,am senzatia ca merge si fara masca aia.

Link către comentariu

Salut. As dori daca se poate codurile la bielete de directie, bara directie, cap de bara. Si la capitolul flanse spate, codul, si inca o chestie legata de flanse, rulmentu separat nu am gasit, vine doar impreuna? Si o varianta de flansa spate daca puteti cu rulment. 

Si legat de cureaua de transmisie, totul codul si pe Contitech as dori varianta.

Masina in cauza este un VW Golf 4 1.6 16 V, 77kw, 105 cai....... serie sasiu WVWZZZ1JZ1D001677. cod motor AUS.  Astept raspunsul dvs. va multumesc!! o zi buna.

Link către comentariu

cipriantransporter

buna domnilor.am tot cautat si nu am gasit asa ca scriu aici(imi asum....)a inmatriculat cineva un G4 anul acesta?o consider cea mai avantajoasa masina pana acum si as dori sa imi cumpar unu doar mie frica de timbre si taxe nu stiu care ar fi pe anul 1013.daca a facuto cineva rog sa imi dea un raspuns,multumesc si scuze

Link către comentariu

@cipriantransporter,daca vrei sa aflii taxa din anul 1013 trebuie sa mergi in audienta la Ginghis Han :lol:.

Taxa depinde de motorizare si de norma de poluare a masinii,si bineinteles de anul fabricatiei.

Vezi topicul cu taxa..

http://vwforum.ro/topic/47645-taxa-poluare/page-55?hl=%2Btaxa+%2Bpoluare#entry2044921

@Klo86,flansele pe spate sunt monocomponenta si cam asa arata..Despre restul de piese iti dau detalii mai tarziu.

post-64586-0-48611800-1360740364_thumb.j

Link către comentariu

1J0 422 803 H bielete completa stanga

1J0 422 804 H bieleta completa dreapta

1J0 513 353 B flansa amortizor spate

036 145 933 H curea auxiliare CONTITECH  6PK1548 Multi-ribbed belts CONTITECH

@Klo86

Link către comentariu

salut GabiVVX poti sa ma ajuti cu un pret la un KIT de disc de ambreiaj(sachs), as vrea sa stiu un pic pretu informativ.

cineva mia zis ca imi poate aduce un kit de ambreiaj sachs(volant,disc,placa si rulment) si un kit de distributie nu pe original la pretu de 550 de euro si as vrea sa stiu cam cat as economisi si daca merita.

wvwzzz1jzxp416089 si AHF codu motor 1.9 tdi non pd an 99° cutie viteze in 5 trepte

Link către comentariu

Salut Gabi!

Poti sa-mi confirmi te rog ca acest cod e ceea ce am nevoie pentru a schimba sticla de la oglinda de pe partea stanga:  1J1857521C ? Ai idee cu ce anume trebuie sa o lipesc ? Mie mi-a cazut sticla si s-a spart, ramanand plasticul cu adezivul pe care l-a a avut inainte.

Merci!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!