Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Mai ai piesa asta pe masina?

Cam asa arata bucata care atarna si care am scos-o de acolo. Mai am doar jumatate din ea. Acum radiatorul de la intercooler e descoperit si cred ca nu-i face prea bine daca incaseaza o piatra de pe asfalt. Ai idee cum se numeste piesa sa stiu ce sa comand si cam cat m-ar costa?

Mersi

P.S.

Scuze, am vazut ulterior codul scris cu rosu pe poza. Difuzor aer intercooler se numeste?

Modificat de Kitaro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare,

Ma ajuta cineva cu codul cuplei rapide de la radiatorul mare, partea de sus?

WVWZZZ1JZ3W209338

Multumiri

post-11371-0-73992300-1358161932_thumb.j

Link către comentariu

Salut Gabi,

Ma poti ajuta cu codurile pentru discuri frana fata/spate si set placute fata/spate pentru info de mai jos, eu nu reusesc sa-mi dau seama din Tecdoc si Etka :lol:

Numar sasiu WVWZZZ1JZ2B007471

Denumire model Golf 1,6

Data fabricatie 15.05.2001

An 2002

Cod vanzare 1J13E4

Cod motor AZD

Multumesc!

Link către comentariu

1J0 615 301 D si 1J0 698 151 E pe fata

1J0 615 601 N si 1J0 698 451 F pe spate

Link către comentariu

salutare...

Gabi il ajuti si pe el?e nou si vad ca inca nu stie cu forumul...

Link către comentariu

Imi puteti da si mie un cod pentru o fuzeta partea stanga fata la un golf4?

wvwzzz1jz3w181117 , motor 1,9 , 74kw, cod AXR combi.

Multumesc

Link către comentariu

Salut Gabi,

Ma intereseaza un cod pentru arcuri fata la WVWZZZ1JZYW341568.

Multumesc

Link către comentariu

Nu imi filtreaza seria bine pt ca este din 99 masina.Oricum ai suspensie fata Shock absorption, chassis, front 1GC Front shock absorption, basic design 3.Vezi cum este marcat arcul de fata:cate dungi si cate culori au pe ele.

Link către comentariu

Salut Gabi,

Pentru un Golf 4 1.4 16V an fab.2000,serie sasiu:wvwzzz1jzyb105021, ce bujii imi recomanzi pentru ea.Ca ar c-am trebui sa le schimb.

Mersi mult

Link către comentariu

101000033AA Bujie NGK 45 lei bucata OE sau identice NGK BKUR6ET-10 lei 23 sau V-24 BKUR6ET-10 lei 24(produsele NGK sunt identice dar e doar o chestie de marketing,normale si clasa v-line)

Link către comentariu

Bună Gabi. Îndrăsnesc sa te intreb si eu ptr un set de bujii ptr Vw Golf 4, 2001, 1,6 16v, 105 cp, cod motor AZD, seri sasiu wvwzzz1jz1w624682, ce recomanzi si un preţ dacă se poate. Cu stimă

Link către comentariu

101 905 601 Bujie 'Longlife' ,Bosch 0 242 236 566 sau Ngk PZFR5D-11.La AZD si BCB bujiile OE si cele de schimb OE sunt Bosch si au o constructie mai speciala.

post-64586-0-77301900-1358787010_thumb.j

Link către comentariu

Bosch in jur de 40 lei bucata si Ngk in jur de 50 lei bucata.

Link către comentariu

Salut

Am o problema la o Fabia 2 Hatck 2011, cu o mufa OXIDATA , mufa ce se afla pe partea soferului undeva intre scaunul din spate si portbagaj care conecteaza manunchiul de fire ce pleaca probabil din tabloul de bord si merge in spatele masinii. Are cineva o schema din care sa-mi pot da seama ce trece pe langa aceasta mufa si din ce cauza s-a putut oxida ? Se poate si un pret pentru aceasta mufa (mama/tata) ?

Masina este de 2 saptamani in service si incep sa nu mai am rabdare!

Multumesc

Link către comentariu

Buna seara.

Am si eu nevoie de codul tamponului de la cutie (intre pompa de frana si baterie, dar mai jos - se prinde de cutia de viteze si caroserie) pentru masina din semnatura.

Multumesc

Link către comentariu

Salut, daca se gasesc, as avea nevoie de codurile pentru capsele de plastic care prind fetele de usa la Leon 1m si pentru capsele care prind chederul din lateral de la parbriz. Aveti idee daca la portbagaj sunt identice cu cele de la fetele de usi? Am cateva rupte si acolo... Multumesc.

post-58492-0-18678400-1358935956_thumb.j

Modificat de rey toledo
Link către comentariu

am si eu o rugaminte.Am Motor AXR,sub masina este racitorul de motorina.Am incalecat o bordura si am ciufulit Spuma expandata care tine conductele fixate in traseu.Am o foto este piesa nr.8.As dori codul ei si daca stiti ca se poate gasi separat? Multumesc. Foto mai clar este la postul nr.48 din - Tehnic - VW - Golf IV/Bora

post-69360-0-93460600-1358959016.jpg

Modificat de ddgheorghe
Link către comentariu

Salu Gabi. Ma ajuti te rog.. Caut senzorul de viteza VG68 pentru masina mea. Ai putea sa-mi spui un cod ,eventual unde se afla? Mersi

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!