Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Salut,

Golf 4 1.4 16V an fabricatie 2000,unde sunt pedale,in spatele lor se afla un capac care daca il dai jos se vede axul de la coloana de directie si axul de la caseta de directie.La acel capac imi lipseste un surub de prindere.

Ma poti ajuta cu un cod pentru el daca este??

Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da piesa 9 este dar mie imi trebuie surubul de prindere al capacului.

Din poza este pozitia 10

Link către comentariu

Nu e surub,este un diblu de plastic(bradut)N9086180101C negru,N90861801Q70 bej,N90861801U71 gri,in jur de 2.5 lei bucata.

Link către comentariu

salut, caut sa schimb burdufele de cauciuc de la usa portbagaj, prin care trec cablurile. am observat ca sunt taiate si la fel este si protectia de pe cabluri. intrebare, cum as putea sa le schimb fara sa scot cablurile afara?

Link către comentariu

Nu ai cum sa schimbi burdufele fara sa scoti cablurile din ele.La fabricarea instalatiei se baga burduful pe cablu respectiv si apoi se sertizeaza terminatiile si mufele cablului.Am senzatia ca exista posibilitatea sa schimbi burdufele fara sa tai nimic dar este mult de munca si trebuie scosi toti pinii din mufele ce merg la hayon.

Link către comentariu

Atunci e clar ca nu am sa fac asta niciodata. Probabil voi face o taietura mai mare in burduf ca sa pot izola cablurile si apoi dau tot burduful in banda izolatoare neagra.

Asta este...

Link către comentariu

Faci in felul urmator:desfaci aparatoarea de la hayon,mai labartezi instalatia k sa iti permita sa tragi burduful mai mult si apoi izolezi firele.Poti izola firele si daca scoti burduful din prinderea de pe caroserie si apoi il tragi spre hayon.

Link către comentariu

Salutare!

La Fabia 1 Combi, de podeaua din carton a portbagajului este prins cu elastic un carlig din plastic cu care spanzuri podeaua de sus cand umbli la roata de rezerva. Eu am inchis hayonul si am uitat ca e agatata podeaua de sus, si am spart carligul ala. E vreo sansa sa gasesc piesa asta? Ca m-am saturat sa tin cartonul in cap cand umblu la rezerva sau la cric.

Daca nu... fac eu o improvizatie.

Merci!

Modificat de cosminbej
Link către comentariu

Am facut o poza. De elasticul ala negru e prins carligul din plastic. Se observa in dreapta si o gaura in podea unde se pune carligul cand nu e folosit.post-55694-0-16842300-1357742303_thumb.j

Link către comentariu

Nu il pot identifica.Verifica daca are cod sau un marcaj pe el.

Link către comentariu

Am nevoie de un bandou din pachetul crom la VW Bora Combi, usa stanga spate. Am postat si la Cumparari, dar vreau sa intreb:

Gasesc asa ceva in magazin, nou? Are un cod de producator?

Am masurat si ar avea: L = 65.6cm si H = 1.2cm.

Multumesc.

Modificat de EL-GABRY
Link către comentariu

Serie de caroserie..

WVWZZZ1JZ3W270215

Tot tu mi-ai decodat seria la momentul respectiv, iti multumesc inca o data.

Modificat de EL-GABRY
Link către comentariu

Nu il pot identifica.Verifica daca are cod sau un marcaj pe el.

Asta e, merci.

Nu il mai am, din pacate. Dupa ce l-am spart, l-am aruncat.

O sa ma uit la un coleg cu Combi, sa vad codul.

Link către comentariu

Nu, nu e asa. O sa gasesc eu pe cineva cu model ca al meu si fac poza, dupa care postez.

Arata simplu, o banda din plastic lata de cca 3 cm, indoita ca in poza, pentru a putea fi agatata de marginea de sus a caroseriei atunci cand umbli la cric, roata de rezerva etc.

post-55694-0-89358200-1357766089_thumb.p

Link către comentariu

6Y9861337A,vine cu titulatura de carlig si costa 15 lei.Banuiesc ca la piesa asta te releri,20 din schema.Nu sunt sigur 100%ca este piesa cautata de tine,dar merita luata in consideratie.

post-64586-0-56785300-1357809655_thumb.p

Link către comentariu

Nici eu nu sunt sigur, dar as comanda-o, ca nu pierd o avere daca nu e buna :)

Link către comentariu

Gabi, poate il ajuti si pe tizul tau... :icon_thumright:

Link către comentariu

1J4853753C GRU ornament usa stg.spate grunduit cu ornament cromat,in jur de 285 lei.

Link către comentariu

Am facut cunostinta cu un caine pe autostrada Arad-Timisoara si mi-au zburat niste plastice din dreapta fata. Grila din dreapta am reusit s-o comand si am pus-o la loc, dar am mai pierdut un plastic de la intercooler (un fel de burlan care directioneaza aerul). Ma poate cineva ajuta cu o schita sa vad daca imi dau seama de unde a picat? Eventual cu un cod si un pret daca stie cineva despre ce e vorba.

Multumesc

Link către comentariu

salutare, stie careva un cod si un pret pt un furtun special de aprox 15-20 cm, pt apa, are un invelis textil, si rezistent la temperaturi ridicate, vine din spate de la blocul motor si se prinde alaturi de alte 2 de aceleasi dimensiuni.ms o seara buna

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!