Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Iarna toate masinile care au probleme le la garniturile de cauciuc pierd antigel pt ca garniturile problematice se strang din cauza frigului.Vara raman etanse pt ca temperatura este constanta si ele sunt dilatate.Ai 2 garnituri,una la imbinarea chiuloasei cu carcasa termostatului si una la imbinarea dintre carcasa termostatului si flansa termostatului.Vezi exact unde iti pierde si cumparati garnitura si schimb-o.

Am uitat sa specific,ai garnituri si la senzorul de temperatura si la dopul orb din carcasa termostatului.

post-64586-0-49731100-1355998153_thumb.g

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la oring m-am gandit si eu, sau ca e carcasa crapata (desi ar fi trebuit sa curga mereu)

dar cred ca e nr.8, la imbinarea in motor.. am bagat degetele si pe acolo pare sa vina, de aia nici nu m-am agitat, ca e mult de munca sa dau carcasa termostatului jos, si nici schema nu aveam

mersi de schema, o salvez acum, la primavara am de facut investitii... in 3 ani n-am schimbat nimic la golf in afara de 2 senzori :) am bagat bani numai in T5

Modificat de alios
Link către comentariu

Salut Gabi!

Ma poti ajuta te rog cu codul si pretul pentru farul sau sticla necesara inlocuirii unui far pe care l-am spart pe partea stanga ? Am avut ghinionul sa stau in spatele unui "destept". Nu stiu daca se poate schimba doar sticla sau e nevoie de tot farul. E vorba de farul cu xenon de pe partea stanga. Tin sa mentionez ca inafara de sticla, restul pieselor sunt intacte.

Seria sasiu :WVWZZZ1JZ3D006739

Link către comentariu

Gabi zi-mi te rog codul pt baia de ulei pt g4 1,9 tdi AXR. WVWZZZ1ZJ6W026675. multumesc.

Link către comentariu

@Passat77 1J1941017P far dublu cu halogen pt.lampa cu descarcare in gaz,farul nou pe original este extrem de piperat la pret peste 2500 lei

Verifica langa un G4 care are faruri normale fara xenon ,daca sticla este identica.Apoi iei un far de la dezmembrari,scoti sticla de la el si o montezi la farul tau.Poate ai sansa sa gasesti un far spart dar cu sticla buna..la bani putini.

@dorumito,seria e incorecta.

Link către comentariu

@Passat77,masina ta este foarte ciudata.Este cumparata de noua din romania?Masina a fost pregatita pe vanzare in GERMANIA,apoi a fost exportata pentru vanzare in romania:Type approval countries/countries with special requirements B43 Type approval Romania.

Alt fapt foarte ciudat:la farul stanga imi spune clar 1J1 941 017 P far stanga dublu cu halogen pt.lampa cu descarcare in gaz (numai ptr circ.dreapta).

Codul cu terminatia P a fost montat din 2002 pana in 2006- codul cu L a fost montat din 1997 pana in 2002.Si Bosch producatorul farului scoate ca piese de schimb repere separate 1 307 022 324(P) si 1 305 305 911(L).

Din cate stiu diferenta este la calculatorul de xenon care nu poate fi montat de la un far la altul pt ca difera codul si mufa din far.

post-64586-0-92675100-1356260189_thumb.j

Link către comentariu

salutari.care ma puteti ajuta cu un cod pentru mufa ce intra in senzorul de nivel ulei(cel de vine pe baia de ulei)ami trebuie atat mufa cit si firele cu pinii aferenti. masina este un golf 4 variant motor 1.4 16v AXP 2001.se pare ca a intrat ulei in mufa de la epurator si sa topit mufa si la instalatia masinii cit si mufa senzorului.va multumesc

Link către comentariu

1J0 973 703 carcasa de contact plat cu fixator de contact senzor nivel ulei 3 pini si 000979133

Link către comentariu

1K0 955 429 B lei 28 bucata.Sunt pe stok peste tot si nu este problema cu procurarea lor.

*1K0 955 429 B lama aerodinamica de stergator(cauciuc) cu capac.

A se scurt.part.pilot.pana la:600MM

A se scurt.part.copilot.p. la:475MM

Vost BOSCH

Mi-au venit si mie astazi lamele. Problema este ca astea noi nu au "aripioara" aceea de deasupra (deasupra stergatorului, cum ar veni). :sly:

Atasez si niste poze ca sa intelegeti la ce ma refer:

post-50992-0-19348000-1356791641_thumb.j post-50992-0-47226800-1356791651_thumb.j post-50992-0-49533500-1356791664_thumb.j

Ma poate lamuri cineva despre ce este vorba?

Sau, exista alt cod pentru ce vreau eu? Multumesc. :tuktuk:

Sincer, parca-mi pare rau ca am dat banii pe ele. :unsure:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

Ce ai luat tu este un set de reparatie stergator.Se taie la lungimea stergatorului si se inlocuiesc lamelele vechi dupa ce a fost scos capacul de siguranta din capul lamelei de stergator.

Setul de reparatie cumparat de tine MERGE NUMAI LA STERGATOARELE OM sau OEM(Bosch,Swf).Din cate vad eu tu ai montat pe masina un set de stergatoare plate pt bratele clasice ale masinii,deci lamelele stergatoarelor de pe masina,au alte constructie fata de lamelele OM.

Asa iti arata lamele de stergator OM.

post-64586-0-01549900-1356792740_thumb.j

post-64586-0-77997700-1356792740_thumb.j

post-64586-0-03178100-1356792744_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc Gabi, am inteles despre ce este vorba. :icon_thumleft:

Eu am crezut ca stergatoarele mele sunt OEM (asa am luat masina). :tomato:

Poti sa-mi dai te rog un cod pentru stergatoarele OEM Bosch, care sa aiba si acea "aripioara" de care vorbeam mai sus (eventual si un pret)?

Se pot comanda fara setul de reparatie pe care l-am cumparat eu sau vin cu totul?

Astea OEM, merg direct pe bratele masinii sau mai trebuie si niste "adaptoare"?

Multumesc frumos. :)

Modificat de Deadly
Link către comentariu

3 397 118 902 lamela stergator Aerotwin Retrofit

Criterii: Pâna în an fabricatie 05/2002

Partea de montare fata

Tip centura de siguranta fixare cu carlige

Unitate de calitate set

Styling cu spoiler

Lungime 1 [mm] 530

Lungime 2 [mm] 475

Pentru vehicule cu volan pe stanga

In jur de 115 lei setul.

Mai exista un set de SWF retrofit,dar lamela din dreapta este mai scurta.

La codul de Bosch dat de mine,e posibil sa se potriveasca si lamelele de cauciuc achizitionate de tine.

post-64586-0-55756100-1356860643_thumb.j

Bosch.pdf

Link către comentariu

Salutare tuturor , si in primul rand ,vreau sa va urez , La Multi Ani !

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un cod pentru acel racord flexibil , marcat in poza atasata.Multumesc

post-115119-0-91339600-1356868777_thumb.

Modificat de Piri57
Link către comentariu

Puteti sa ma ajutati cu un cod de termostat (si ce mai e nevoie) pentru Bora TDI motor ASZ eventual si un pret pe original (sau nu numai).

Link către comentariu

Salut

Pentru Golf 4 1.9 TDI ALH WVWZZZ1JZ2B075581 imi poti da te rog codul pentru termostat

Mersi!

Link către comentariu

@rudolf.s, 044121113=140 lei+038121119B garnitura termostat=6 lei,BEHR TX 15 87D in jur de 65 lei,VALEO 820168 lei 72,GATES TH11287G1 lei 58,WAHLER 4264.87D lei 42.Vezi k nu toate termostatele contin garnitura,in ambalajul lor.

@bujulache,datele sunt valabile si pentru tine,termostatele sunt identice.

Link către comentariu

salut Gabi. afiseaza te rog o imagine cu cablul ce deschide capota motorului. si un cod te rog. am inteles ca e din 2 bucati si nu stiu care sa il schimb. la mine e larg si nu mai deschide ferm. WVWZZZ1JZ6W026675. multumesc.

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!