Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

gabi te rog ajuta-ma cu un cod si pret estimativ pentru o fusta bara spate golf 4 hatch, dar fusta pentru modelele cu senzori de parcare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1J6807433 B41 Spoiler negru inf.bara spate pt model cu senzori parcare bara spate,pe original in jur de 380 lei.Asta e modelul de baza,nu pentru COMBI,nu pt mororizari mari,nu pt 4x4,v6 ..etc

Link către comentariu

Salut, multumesc pentru coduri . Am mai gasit pe alte site-uri codul pentru pompa tandem - 038145209E, care o fi diferenta?

Link către comentariu

Atentie mare la ce postez,pompele compatibile cu pompa de care ai tu nevoie sunt:038145209E,038145209K,038145209H,038145209N.

Practic toate pompele sunt identice si e vorba doar de o schimbare de cod.Iti poti achizitiona de pe net varianta cea mai buna si ieftina a unei pompe cu unul din codurile postate de mine.

Link către comentariu

Salut Gabi,

Te rog in numele unui prieten, daca ma poti ajuta cu codul mufei care intra in plafoniera de W8. El are un golf4 cu plafoniera normala si vrea sa faca conversia la cea W8 si ii trebuie respectiva mufa (daca nu ma insel are 6 pini) ca sa iasa totul ca la carte.

Merci!

Link către comentariu

salut

un cod pt kit inlocuire lamele stergator golf 4 an 2003 (modelul nou de stergator aero twin parca)

se poate comanda piesa?

Link către comentariu

Ca sa iasa totul stok fara improvizatii si lipituri si alte tiganisme iti procuri urmatoarele lucruri:

1. 893971993 (1 bucata) mufa fegatura instalatie veche

2. 3B0972706 (1 bucata) mufa plafoniera w8.

3. 000979103 (2 bucati ) set fire electrice care se taie in 2 bucati de la mijloc si devin 4 fire cu pini in capat.

4. N10335807 (4 bucati ) papuci mama cate intra in mufa plafonierei.

5. 000979941 (1 bucata) conector cablaj cu care te legi la instalatia masinii si care se sertizeaza si apoi la incalzire se lipeste pe cablajul masinii.

6 ,1.5 merti de cablu electric cu care te legi de la plafoniera la instalatia masinii la dimmerul (potentometrul)reglare intensitate lumina ceasuri si pictograme habitaclu.

Cu ce ti-am dat eu aici iese lucrare de fabrica. :lol:

Daca vrei treaba ieftina si simpla:000 979 131(2 bucati) si 3B0972706 (1 bucata) mufa plafoniera w8,apoi tai instalatia masini si le legi le ea.

Barat stanga 1J1955409D(180 lei),1J1955410D(180 lei),1J1955425B Lamela stg.stergator parbriz,model Aerotwin(80 lei),1J1955426B Lamela dr.stergator parbriz,model Aerotwin(85 lei).E destul de scumpa conversia,poti monta stergatoare Aero pe bratele vechi ale masinii.

post-64586-0-46942900-1355211655_thumb.j

post-64586-0-58717100-1355211656_thumb.j

post-64586-0-76028600-1355211658_thumb.j

post-64586-0-76831800-1355211664_thumb.j

post-64586-0-60292500-1355211672_thumb.j

Link către comentariu

salut gabi,

eu am pe masina brate si lamele Aerotwin din fabrica

ce vroiam eu de la tine sa ma ajuti ...daca exista un cod pentru schimbat partea de cauciuc din lamela aerotwin....am auzit ca exista un astfel de kit la reprezentanta

vreau un cod si pret pt piesa asta sa le zic direct codul acolo..

asa e mai ieftin decat sa dau 140 ron pe lamele noi (stanga/dreapta)

eu vreau sa schimb doar cauciucul din lamele:D

bafta

postul #221

Modificat de 90G_O_L
Link către comentariu

Si eu sunt interesat de asa ceva. :icon_thumleft:

Daca poti sa ne ajuti Gabi... :beer:

Link către comentariu

1K0 955 429 B lei 28 bucata.Sunt pe stok peste tot si nu este problema cu procurarea lor.

*1K0 955 429 B lama aerodinamica de stergator(cauciuc) cu capac.

A se scurt.part.pilot.pana la:600MM

A se scurt.part.copilot.p. la:475MM

Vost BOSCH

Link către comentariu

Gabi, as dori si eu te rog niste coduri pentru flansele amortizoarelor OEM (eventual si pentru rulmenti, daca sunt separat). :unsure:

Masina mea: VW Bora, 1.4 16V - AXP, 2001, VIN: WVWZZZ1JZ1W047622.

Daca s-ar putea si un pret... :blush:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

salut Gabi, am ramas fara caldura in masina :frigbaitata: ... si as dori si eu codul pentru termostat la masina din semnatura... si un pret daca stii. ms

Link către comentariu

1J0 412 331 C suportul piciorului suspensiei(fara rulment),92 lei pe original.Schimba si rulmentii ca sa faci treaba buna.

032 121 110 B termostatul apei de racire 87°C-102°C lei 100 pe original sau WAHLER 3143.87D lei 60.

SCHIMBA OBLIGATORIU SI FLANSA TERMOSTATULUI, 032 121 121 J stut de teava lei 80 pe original sau varianta ieftina incepand de la 20 lei, si iti mai trebuie o garnitura 032 121 119 H de 10 lei.

Daca nu schimbi flansa termostatul poate sa te tina 1 ora sau 3 zile,sunt multi care schimba doar termostatul fara flansa si ajung sa suspecteze garnitura de chiulasa sau alte cauze din cauza flansei care este rupta in locasul in care intra axul termostatului.

Link către comentariu

1J0 412 331 C suportul piciorului suspensiei(fara rulment),92 lei pe original.Schimba si rulmentii ca sa faci treaba buna.

Multumesc Gabi. :icon_thumleft: Rulmentii au vreun cod OEM? :unsure:

Link către comentariu

1J0 412 249 rulment axial cu bile canelate in jur de 45 lei bucata.Poti apela la varianta af Lemforder sau Sachs (si la rulmenti si la flanse),care sunt premium.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

Salut Gabi

aveam o problema cu unitatea abs pe care nu am gasit-o la dezmembrari becul abs statea aprins si abs nu functiona de dimineata a trebuit sa franez brusc sa nu lovesc un adormit si spre surprinderea mea abs a functionat si s-a stins si becul din bord.ce crezi ca sa intamplat.abs nu m-ai functiona de vreo 6 luni

Link către comentariu

E bine macar 1 data pe luna sa pui o frana brusca sa lucreze abs.

Bine ca si-a revenit si roaga-te la Dumnezeu sa nu ,,adoarma iar''.

Totusi,pune un electrician sa iti desfaca mufa de la abs(aia mare de langa pompa)si sa aplice pe ea si in mufa din cablaj un spray bun de contacte electrice.

Link către comentariu

Gabi scuze ca revin cu aceeasi problema dupa ce am fast la reprezentanta si mi-au dat un pret mare iar eu nu dispun momentan de finante. mi-am comandat termostat, producator EPS, compus din: termostat propriu-zis, stut de teava si garnitura dar nu cuprinde si ceea ce numesti tu flansa termostatului (presupun ca este piesa in care intra cealalta parte a termostatului). Vanzatorul nu stia despre ce piesa e vorba.Ai putea sa-mi dai un cod pentru piesa asta si la ce producatori o gasesc, si un pret.Multumesc. :frigbaitata:

Link către comentariu

Pai nu iti mai trebuie nimic,flansa iti vine in setul asta..este piesa din dreapta.

Link către comentariu

gabi, flansa aia e din plastic ? eu de cand am adus-o din germania, iarna la sub -10 grade imi pierde antigel in zona carcasei termostatului si a sondei, iarna trecuta am completat pierderile cu aproape 1.5 litri de antigel... apoi cand vine caldura, nivelul ramane neschimbat pana iar vine gerul :)

m-am tot benoclat eu acolo in zona, dar nu-mi dau seama, pare ca vine la imbinarea carcasei termostatului cu motorul.. oricum cert este ca imi picura afara, pt ca se prelinge pe motor in jos pe cutie

Modificat de alios
Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!